STIRI Liga I “Genunchiul meu este fericit”

sursa foto: gsp.rosursa foto: gsp.roIată declaraţiile de la conferinţa de presă care a marcat retragerea lui Gabriel Alejandro Viglianti din fotbal. Vă reamintim faptul că la acelaşi eveniment, argentinianul a fost numit noul director sportiv al FC Oţelul Galaţi.
Gabriel Viglianti: „Sincer, nu eram pregătit de o decizie atât de rapidă. Îmi cer scuze că nu am putut face acest ultim salut ca jucător de pe teren. Sunt fericit, cu atât de multe mesaje de apreciere de la fani orice fotbalist şi-ar dori să trăiască ca mine acest moment greu. Şi genunchiul meu este fericit că nu mai trag de el. Inima mea e plină, am dat tot pentru fotbal, pentru Oţelul. Nu mă așteptam ca suporterii să-mi dea atâtea mesaje, sunt copleșit, sunt foarte emoționat și vreau să le mulțumesc din tot sufletul meu! Pentru acest atașament, vreau să-i asigur că voi face tot posibilul să ajut clubul și din noua mea postură. Cred că sunt capabil și abia aștept să mă apuc de muncă. Din păcate, nu mai puteam ajuta echipa din teren, genunchiul meu îmi cerea de multă vreme să-l odihnesc, iar eu m-am făcut că nu-l aud. Mulțumesc încă o dată tuturor!"

Viorel Tănase: "Eu am fost cel trimis să-l aștepte la aeroport pe Viglianti, când a venit în 2008. Eram secundul lui Petre Grigoraș și, când l-am adus la echipă, Grig a zis că i-am adus un rocker, nu un fotbalist, deoarece avea părul foarte lung. Nu ne-a trebuit decât un antrenament, în care a trimis o minge direct în bara transversală de la mare distanță, ca să ne dăm seama că este fotbalist. Acum, sunt iarăși lângă el, însă la retragere. Îmi pare rău că l-am pierdut ca jucător, însă sper să fie cel puțin la fel de eficient și ca director sportiv!"

Narcis Răducan: "Mă întreba recent un post de radio central dacă domnul primar Marius Stan se mai implică la echipă. I-am spus că este mereu alături de noi, că este președinte de onoare, iar sâmbătă a avut o idee genială. M-a sunat și mi-a zis că ar trebui să-i propunem lui Vigli postul de director sportiv. O idee foarte bună, îmi pare rău că nu mi-a venit mie, dar mă bucur că-l putem păstra pe Gabriel, un om de mare caracter."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 schillaci » 18-12-2012 17:36

Declaraţii frumoase, care mă fac să recunosc, puţin jenat, că i-am bănuit pe cei din conducerea clubului de implicare în decizia lui Viglianti de a se retrage. Astfel de evenimente ne reamintesc că Oţelul este un club cu identitate, cu suflet.

schillaci

Login sau crează cont pentru a comenta              |