STIRI Liga I Sîrghi şi Zaharia – suspendaţi la primăvară

Alexandru ZahariaAlexandru ZahariaMeciul cu Petrolul, care trebuia să aibă loc la Galaţi, în cadrul etapei cu numarul 20 nu s-a mai jucat anul acesta, din cauza vremii neprielnice. Dacă totuşi s-ar fi disputat partida, Cristian Sîrghi nu ar fi putut evolua el urmând să fie suspendat timp de o etapă pentru că a încasat cel de-al patrulea său cartonaş galben din acest sezon.

Mai mult, proaspătul transfer Alexandru Zaharia a venit la Galaţi cu un “bagaj” de 4 avertismente, ultimul primit chiar în etapa a 19-a, ceea ce înseamnă că nu poate juca cu Petrolul! Şi mai interesant este faptul că şi la ploieşteni ar fi lipsit din acelaşi motiv, nu mai puţin de 3 jucători: Gheorghe Grozav, Marian Cristescu şi Enza Manasse. Suspendările rămân bineînţeles în vigoare pentru primăvară, iar cei de mai sus vor lipsi la meciul dintre Oţelul şi Petrolul din campionat în 2013.
Să vedem cum stă echipa noastră în privinţa avertismentelor în acest sezon. Formaţia antrenată de Viorel Tănase a încasat 52 de cartonaşe galbene şi 3 roşii, clasându-se aproape de mijlocul calsamentului fair-play în acest sezon, mai exact pe locul 10. Atacantul Marius Pena este liderul neaşteptat al “indisciplinaţilor” gălăţeni el încasând 2 cartonaşe roşii şi 5 galbene în primele 19 etape, lucru ce i-a atras nu mai puţin de 4 etape de suspendare până acum. Alţi 4 jucători (Enes Sipovic, Ionuţ Neagu, Sergiu Costin şi Milan Perendija) au stat o rundă pe tuşă pentru 4 avertismente acumulate, în timp Zoran Ljubinkovic a păţit acelaşi lucru pentru eliminarea directă din meciul cu Petrolul, în tur. Alexandru Benga şi Gabriel Giurgiu sunt la un pas de suspendare, cu 3 galbene în acest sezon. De asemenea, noul transfer, Victoraş Astafei, are acelaşi număr de avertismente strânse, de când evolua pentru Gaz Metan Mediaş, urmând să stea la prima abatere.
Iată clasamentul complet în funcţie de cartonaşele galbene primite:
5 cartonaşe galbene: Marius Pena, Ionuţ Neagu, Enes Sipovic
4 cartonaşe galbene: Sergiu Costin, Milan Perendija, Cristian Sîrghi, Alexandru Zaharia*
3 cartonaşe galbene: Alexandru Benga, Gabriel Giurgiu, Victoraş Astafei*
2 cartonaşe galbene: Cornel Râpă, Gabriel Viglianti**, Laurenţiu Iorga, Ioan Filip, Cristian Brăneţ, Liviu Băjenaru
1 cartonaş galben: Laurenţiu Buş**, Bratislav Punosevac, Gabriel Paraschiv, Sorin Cucu, Marian Cârjă, Lucian Murgoci, Zoran Ljubinkovic

* avertisemente încasate pentru altă echipă decât Oţelul
** nu mai evoluează la Oţelul Galaţi

Comentarii   
  •  
  •  

#1 nicki55 » 23-12-2012 15:17

Bine ai venit goluri multe..

nicki55

Login sau crează cont pentru a comenta              |