FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDirectorul general al Oţelului, Narcis Răducan, a reconfirmat interesul echipei noastre pentru portarul Emilian Dolha de la Gloria Bistriţa. Rămâne totuşi un mister graba aceasta de a aduce un nou goalkeeper la echipă, deşi la Galaţi există deja 3 apărători de buturi (Grahovac, Brăneţ şi Simaitis), fiind foarte posibil ca unul dintre actualii portari să fie pe lista de plecări în această iarnă.

Narcis Răducan: "Este posibil să vină Dolha. Ne-am gîndit la el, pentru sezonul foarte bun pe care l-a făcut până acum la Bistriţa. Încă nu am ajuns la un acord, dar este în discuţii."

Viorel Tănase: “Avem nevoie de cel puţin 6-7 jucători, patru dintre ei au şi fost acontaţi. Ne mai trebuie  un atacant, trebuie să ne acoperim şi în poartă, iar în defensivă e nevoie de un jucător pe flancul stâng.”

Dolha (33 de ani) şi-a început cariera la Gloria Bistriţa, actuala sa echipă, dar a mai jucat pentru Olimipia Satu Mare, Rapid Bucureşti, Wisla Krakowia, Lech Poznan, Dinamo Bucureşti şi Fakel Voronezh. Este un goalkeeper cu o experienţă bogată în domeniu, având şi două meciuri sub culorile naţionalei României. Sezonul acesta a fost om de bază la codaşa Gloria Bistriţa, evoluând în 17 din cele 19 partide scurse din campionat, reuşind să pareze şi două penalty-uri. Situaţia disperată de la actualul său club, l-ar putea aduce liber de contract la Oţelul.