STIRI Liga I Despre licenţiere şi Oţelul

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDupă scandalul de la începutul anului, la clubul de fotbal Oţelul s-a lăsat o linişte apăsătoare, chiar dacă pericolul pare că ne pândeşte la tot pasul. Cert este că, până la data de 31 martie 2013, formaţia noastră trebuie să se pună la punct cu dosarul de licenţiere, care înseamnă plata tuturor datoriilor faţă de stat, alte echipe sau angajaţi, iar mai apoi rezolvarea problemelor de la stadion.

Legat de acest subiect, ar mai fi precizat faptul că instalaţia de încălzire devine OBLIGATORIE din sezonul următor şi am dori cu toţii să ştim dacă sistemul montat în urmă cu ceva timp pe stadionul “Oţelul” este funcţionabil. Şeful Direcţiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a vorbit recent despre felul în care se poate obţine licenţa pentru sezonul următor, fiind cunoscut faptul că fără aceasta un club nu poate activa în prima ligă a ţării. Acesta a zăbovit puţin şi pe marginea subiectului Oţelul.
În altă ordine de idei, dacă finanţatorul Dan Adamescu nu a băgat încă niciun ban în echipa de la malul Dunării, urmând să facă acest lucru din martie, conform contractului, Oţelul va încasa totuşi zilele acestea 1,05 milioane de euro reprezentând a doua tranşă din drepturile TV pe sezonul în curs. Clasarea pe locul 6 a echipei noastre în campionatul trecut i-a dat dreptul la 2,1 milioane de euro, prima parte fiind plătită încă din vara anului trecut.

Viorel Duru (şeful Direcţiei de Licenţiere): “Nu mă așteptam să aud de rău la Oţelul, mai ales că sunt acționari noi acolo și, în principiu, când vine un acționar nou, la început lucrurile merg bine. Eu sper să fie o invenție a presei pentru a mai încălzi atmosfera care este destul de rece. 31 martie 2013 este data la care cluburile trebuie să achite toate datoriile restante înregistrate până la 21 decembrie 2012. Noi evaluăm doar datoriile către alte cluburi care au cedat jucători și către angajații relevanți; în plus, evaluăm datoriile către stat aferente acestor angajați relevanți: jucători profesioniști, antrenori, staff medical și anumite poziții din organigrama staff-ului admininistrativ. De omologarea stadionului se ocupă Liga Profesionistă de Fotbal. Noi primim de la cluburi dosarele de licențiere și acolo se vede cine are sau nu are instalație de încălzire. Cluburile pot închiria alt stadion. Aceste regulamente sunt adoptate de CEx al FRF. Regulamentul care generează această obligație este Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice, ROAF. Toţi decidenții politici apreciază că anul 2013 va fi mai greu decât 2012. Criza nu a trecut, asta este evident pentru toată lumea și acest lucru se va răsfrânge și asupra fotbalului.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Uzzy » 06-01-2013 14:51

Acum iar am devenit o forta a Ligii intai :lol: ... "jurnalistii" de la noi sunt sub ORICE critica...numai "senzational-uri, surprize si breaking news-uri in fiecare zi, iar majoritatea sunt de fapt "gogosi expirate"

prosport.ro/.../...
−2

Uzzy

 •  
 •  

#2 nothing.ellse » 06-01-2013 14:55

S-a discutat despre stirea aia "senzationala" la Comunicatul suporterilor galateni :) e de ieri de la 10 stirea.. e putin expirata si pentru noi
+3

nothing.ellse

 •  
 •  

#3 Alexandru C. » 06-01-2013 15:07

Atatia bani a luat clubul asta in decurs de numai 2 ani..UNDE SUNT BANII HOTILOR ?
+9

Alexandru C.

 •  
 •  

#4 vitzamina » 06-01-2013 15:43

echipa asta seamana cu Romania imediat dupa revolutie. desi are toate motivele sa mearga bine, avem numai vesti proaste.
+3

vitzamina

 •  
 •  

#5 OtelulSuntemNoi » 06-01-2013 18:27

off topic : Oţelul Galaţi
Antrenor: Viorel Tănase
Reunire:10 ianuarie
Cantonamente: 17 ian. - 1 fe­b­. (Poiana Braşov) şi 3 - 28 februarie (Marbella, Spania)
Amicale: nu au fost încă stabilite
Plecări: Buş (100%, detinaţie necunoscută), Viglianti (retragere din cariera fotbalistică), Grahovac (50%, echipă din Rusia)
Sosiri: Al. Zaharia (100%, CS Turnu Severin), Vancea (100%, CS Turnu Severin), Astafei (100%, Gaz Metan), Gazale Daud (100%, Universitatea Catolica, Chile), Seto (80%, Astra), Vargas (50% Universidad Concepción)

Stie cineva daca e adevarat ca sunt sase mari sa vina la echipa noastra Seto Takayuki si Vargas sau sunt doar niste speculatii ? Vad ca la plecari este trecut si Grahovac , oare ce echipa din Rusia l-ar dori? Poate de-asta Tase vrea un nou portar. . .
−1

OtelulSuntemNoi

 •  
 •  

#6 MARIO 23 » 06-01-2013 19:07

un alt articol de tot rasul marca Prosport, l-am citit aseara pe tot adica transferurile tuturor echipelor si n-are nici o treaba cu realitatea.In alta ordine de idei,Vargas a picat din ce stiu eu datorita problemelor aparute la club,iar despre Seto n-am auzit nimic decat in ziarele astea de rahat. Pe Grahovac e posibil sa-l vrea Dorinel.....
+1

MARIO 23

 •  
 •  

#7 MARIO 23 » 06-01-2013 19:10

una peste alta nu cred ca vom avea probleme cu licenta,mai e destul timp pana in aprilie si nu cred ca Adamescu e atat de idiot incat sa trimita echipa in liga a treia. Sau cel putin asa sper....
−1

MARIO 23

 •  
 •  

#8 Johnny8 » 06-01-2013 22:57

cred ca o sa avem o surpriza de proportii pana la reluarea pregatirilor ;-) , aceasta va fi o saptamana decisiva
+1

Johnny8

 •  
 •  

#9 vitzamina » 06-01-2013 23:33

Citez pe Johnny8:
cred ca o sa avem o surpriza de proportii pana la reluarea pregatirilor ;-) , aceasta va fi o saptamana decisiva

La ce te referi ? La Grigoras ?
−1

vitzamina

 •  
 •  

#10 Johnny8 » 07-01-2013 10:07

Citez pe vitzamina:
Citez pe Johnny8:
cred ca o sa avem o surpriza de proportii pana la reluarea pregatirilor ;-) , aceasta va fi o saptamana decisiva

La ce te referi ? La Grigoras ?

nu ma refer ca vor fi schimbari majore la club
+1

Johnny8

 •  
 •  

#11 Denis » 08-01-2013 00:17

Citez pe Johnny8:
Citez pe vitzamina:
Citez pe Johnny8:
cred ca o sa avem o surpriza de proportii pana la reluarea pregatirilor ;-) , aceasta va fi o saptamana decisiva

La ce te referi ? La Grigoras ?

nu ma refer ca vor fi schimbari majore la club

Daca stii ceva ce noi nu stim, nu ne suparam daca ne informezi si pe noi. :D:D:D

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |