STIRI Liga I Popescu şi Cucu dau probe la Oţelul

Stelian CucuStelian CucuDaniel Popescu şi Stelian Cucu susţin probe de joc la FC Oţelul, urmând ca antrenorul Viorel Tănase să ia o decizie în privinţa lor în această pauză de iarnă. Ambii fotbalişti provin de la Dunărea Galaţi, fiind doi jucători de bază în lotul concitadinei în sezoanele trecute de Liga II.

Daniel Popescu este fundaş stânga, are aproape 25 de ani şi are 67 de partide în toate competiţiile pentru Dunărea Galaţi, în care a marcat şi 3 goluri. În trecut a fost căpitan de echipă la formaţia de Liga a II-a şi a mai dat probe la Oţelul şi vara trecută, fiind în atenţia mai multor echipe din eşaloanele inferioare.
Stelian Cucu are 23 de ani şi poate evolua fie la închidere, fie ca fundaş central. Şi el este un jucător foarte important în angrenajul concitadinei, pentru care a marcat de 9 ori în cele 4 sezoane petrecute la divizionara secundă. A trecut puţin şi pe la Concordia Chiajna, care a promovat în prima ligă în acel sezon. “Stelu” a fost văzut ca o tânără speranţă în trecut fiind convocat chiar şi pentru un trial la naţională, pe când antrenor era Răzvan Lucescu. El a fost foarte aproape de a ajunge la Oţelul în 2009, dar cele două cluburi gălăţene nu s-au înţeles asupra preţului şi procentelor, iar tranzacţia care era dată ca sigură a picat în ultimul moment.
Rămâne de văzut dacă măcar unul din cei doi fotbalişti va semna cu Oţelul în condiţiile în care în ultimii ani, mai mulţi jucători de la Dunărea au dat probe la echipa fanion a oraşului, dar nu au rămas în lot. Este vorba despre Valentin Munteanu, Alexandru Cristea sau acelaşi Daniel Popescu. În fapt, Alexandru Bourceanu, actualmente la Steaua, este ultimul jucător care a făcut pasul la Oţelul, de la Dunărea, în 2008. Relaţiile dintre cele două cluburi se răciseră destul de mult, dar între timp lucrurile s-au ameliorat, iar “satelitul” Oţelului va ceda se pare mai mulţi jucători Dunării în această iarnă. Şi la începutul sezonului, echipa noastră i-a trimis ca împrumut în Liga a II-a pe Alexandru Chebac şi Iulian Negoiescu.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 10-01-2013 17:46

Viorel Tănase : "Sînt mulţumit de transferurile realizate, este posibil să mai aducem un vîrf de atac. Sper ca noile achiziţii să dea culoare jocului nostru".


deci gata campania de transferuri:-<
+2

Johnny8

  •  
  •  

#2 viorel21 » 10-01-2013 20:34

Pai si la ce te asteptai dupa ultimele evenimente?
+2

viorel21

  •  
  •  

#3 dumibgd » 10-01-2013 22:05

Ar fi bine ca sa mai vina cativa jucatori , iar cucu si popescu mi se par bunicei. Sper sa faca fata. Asteptam un atacant, am vazut ca herea s-ar putea sa devina liber de contract...

dumibgd

  •  
  •  

#4 harc » 11-01-2013 18:31

De Bozovici ce ziceti? De Bilasco?
−1

harc

  •  
  •  

#5 schillaci » 13-01-2013 17:14

Citez pe harc:
De Bozovici ce ziceti? De Bilasco?

Ce să zic ? Mă ia durerea de cap.

schillaci

Login sau crează cont pentru a comenta              |