FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuIeri a avut loc reunirea lotului “oţelar” în vederea pregătirilor de iarnă pentru returul Ligii I, sezonul 2012-2013. Antrenorul Viorel Tănase a ţinut să mulţumească suporterilor pentru grija acestora faţă de echipa roş-alb-albastră, fanii fiind prezenţi în număr mare la eveniment. Mai mult, “Tase” şi-a stabilit obiectivele pe 2013, sperând la o clasare în primele 6 echipe la finalul campionatului, dar şi la un loc în finala Cupei României.


Totodată, tehnicianul a vorbit şi despre noutăţile din lotul pe care-l pregăteşte, declarând că trupa sa va mai suferi modificări până la plecarea în cel de-al doilea cantonament al iernii. “Tase” s-a declarat mulţumit de campania de transferuri de până acum, precizând însă că şi-ar mai dori măcar un atacant la echipă. De asemenea, el a recunoscut că lotul este unul destul de numeros şi cu siguranţă vor mai pleca jucători, Ştefan Mardare şi Sorin Cucu fiind primii pe această listă.

Viorel Tănase: „La mulţi ani tuturor suporterilor noştri, dar şi oamenilor din Galaţi, un an bun, fericit şi multă sănătate, că asta e cel mai important. Am petrecut o vacanţă, am gândit foarte mult unde am greşit şi ce-am făcut bine. Vrem să continuăm pe linia lucrurilor pozitive, suntem angrenaţi pe două fronturi, avem şansele noastre de a ne clasa în campionat între primele opt, eu personal mi-am propus în primele şase, este o diferenţă de nouă puncte, pe care o consider mică, faţă de locul şase şi putem realiza acest obiectiv, iar în Cupă să trecem de Petrolul şi apoi ne gândim la finală. Vreau să le mulţumesc suporterilor pentru această primire caldă, îi respect, sunt unici. Deocamdată sunt mulţumit cu ce am achiziţionat, sunt fotbalişti buni care pot da culoare jocului. Mai aşteptăm cel puţin un transfer, un vârf de atac. Vor fi şi ceva plecări dintre cei care sunt acum în lot.”