STIRI Liga I Parteneriat Oţelul - Dunărea

Stelian CucuStelian CucuSite-ul oficial al FC Oțelul Galați anunta ca echipa noastra a reuşit o nouă lovitură de imagine la nivel local, semnând un contract de colaborare cu FCM Dunărea Galați, formaţie din Liga a II-a. Stelian Cucu şi Daniel Popescu se pregătesc deja cu Oţelul, o decizie în privinţa lor urmând să se ia în această iarnă.

De asemenea, Oţelul va încerca să salveze Dunărea, aflată într-o situaţie destul de grea în Seria I a diviziei secunde, urmând să trimită mai mulţi jucători, în special de la “satelit” pentru a evolua acolo. Alexandru Chebac şi Iulian Negoiescu au făcut deja trecerea de la Oţelul II la Dunărea, încă se la începutul sezonului. Vestea este cu atât mai bună, cu cât relaţiile dintre cele două cluburi de tradiţie ale Galaţiului au fost foarte reci în trecut.

Narcis Răducan: "Ne bucurăm că am reușit aducerea clubului Dunărea în piramida FC Oțelul Galați, această mutare făcea parte din proiectul nostru. Având câte o reprezentantă în fiecare eșalon fotbalistic, fără a omite însă și forța Centrului de Copii și Juniori, putem crește eficient cât mai mulți jucători din pepiniera proprie. Astfel, am acoperit și ultima breșă pentru a ne reconfirma prezența în galeria cluburilor care se respectă, a cluburilor care acordă o atenție sporită propriilor talente."

Auraş Braşoveanu (preşedinte Dunărea): “Pe 14 ianuarie lotul se reunește, iar clubul Dunărea a reușit o colaborare cu Oțelul, obiectivul fiind acela de a promova cât mai repede tineri jucători. Începând cu noul sezon, creșterea și promovarea jucătorilor este principalul obiectiv pentru a ne putea asigura bugetul pentru anul următor. Din punct de vedere al datoriilor față de jucători, Dunărea Galați nu are nicio problemă față de fotbalişti.”

Daniel Popescu este fundaş stânga, are aproape 25 de ani şi are 67 de partide în toate competiţiile pentru Dunărea Galaţi, în care a marcat şi 3 goluri. În trecut a fost căpitan de echipă la formaţia de Liga a II-a şi a mai dat probe la Oţelul şi vara trecută, fiind în atenţia mai multor echipe din eşaloanele inferioare.

Stelian Cucu are 23 de ani şi poate evolua fie la închidere, fie ca fundaş central. Şi el este un jucător foarte important în angrenajul concitadinei, pentru care a marcat de 9 ori în cele 4 sezoane petrecute la divizionara secundă. A trecut puţin şi pe la Concordia Chiajna, care a promovat în prima ligă în acel sezon. “Stelu” a fost văzut ca o tânără speranţă în trecut fiind convocat chiar şi pentru un trial la naţională, pe când antrenor era Răzvan Lucescu. El a fost foarte aproape de a ajunge la Oţelul în 2009, dar cele două cluburi gălăţene nu s-au înţeles asupra preţului şi procentelor, iar tranzacţia care era dată ca sigură a picat în ultimul moment.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Tudor » 13-01-2013 14:05

Ma bucur de aceasta colaborare. E in avantajul ambelor echipe.
+1

Tudor

 •  
 •  

#2 nothing.ellse » 13-01-2013 14:13

Baieti vreau sa stiu ce se intampla cu petitia, cate semnaturi sunt in total (online si real) , ne multumim cu declaratia de presa data de Narcis in care nu se spune nimic din ce am cerut?Adica nu ne spune planul pe timp mediu si lung al echipei, ce s-a intamplat cu banii din UCL si restul lucrurilor cerute...

nothing.ellse

 •  
 •  

#3 giu » 13-01-2013 14:56

Felicitari pentru aceasta colaborare. Trebuie continuat pe aceasta linie si cu parteneriate cu toate cluburile private de copii si juniori din aceasta zona ( galati-braila-vrancea-tulcea-buzau). N-ar mai trebui sa aiba loc academia hagi in orasul nostru sau in zona noastra. Bineinteles trebuie un proiect de anvergura care sa implice cat mai multi copii, baze sportive, antrenori specializati, competitii si nu in ultimul rand scoala. Ma bucur ca d-nul primar se implica si in procesul de formare si instruire a copiilor din orasul nostru. Este responsabilitatea noastra , a tuturor sa avem grija de copii nostri .
Deasemeni trebuie continuata si campania de promovare a clubului Otelul in toata zona de S-E a Romaniei.
+2

giu

 •  
 •  

#4 Alexandru C. » 13-01-2013 15:35

A cazut iar site-ul oficial al echipei..au venit iar mascatii la club sa mai fure ce a ramas in conturi ? parca il si vad pe Adamescu cum sta cu burta la soare pe o plaja insorita din Australia cu banii pe care i-a luat de la club..
−4

Alexandru C.

 •  
 •  

#5 gopolino20 » 14-01-2013 09:37

foarte interesanta aceasta mutare......e bine pt fotbalul galatean...se pot rula multi jucatori de la cele 2 echipe....
+1

gopolino20

 •  
 •  

#6 Dregan » 14-01-2013 09:54

Citez pe nothing.ellse:
Baieti vreau sa stiu ce se intampla cu petitia, cate semnaturi sunt in total (online si real) , ne multumim cu declaratia de presa data de Narcis in care nu se spune nimic din ce am cerut?Adica nu ne spune planul pe timp mediu si lung al echipei, ce s-a intamplat cu banii din UCL si restul lucrurilor cerute...

1 115 persoane au semnat această petiție. Semnăturile provin de la 1 018 adresa IP diferite.
Suntem multumiti de faptul ca suporterii au raspuns pozitiv acestei actiuni si s-au strans in jurul a 1000 de semnaturi, cam cat ne asteptam.
De raspunsul celor de la club nu suntem mai deloc multumiti, dar daca ei asa inteleg sa ne trateze... Oricum, semnalul de alarma a fost tras, a fost un protest pasnic, speram ca lucrurile sa se fi rezolvat la club, desi problemele de transparenta raman o mare buba ca de fiecare data.

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |