STIRI Liga I Adio Mardare

Stefan Mardare (in stanga imaginii)Stefan Mardare (in stanga imaginii)Aşa cum vă anunţam încă de ieri, Ştefan Mardare se afla în capul listei de plecări de la Oţelul, acesta nefiind prezent la reunirea lotului “oţelar”. Aseară, clubul a anunţat rezilierea de comun acord a contractului cu jucătorul, acesta devenind liber şi putând să-şi caute echipă, în timp ce formaţia noastră a mai scăpat de un salariu plătit în van, având în vedere faptul că Mardare nu a jucat niciun meci oficial la Oţelul, deşi se afla de 9 luni în curtea echipei.
Fundaşul central, care putea evolua şi ca lateral stânga a sosit la malul Dunării în returul sezonului trecut, fiind folosit doar la “satelit”. Chiar şi aici el nu a impresionat, reuşind să încaseze două cartonaşe roşii în meciurile de Liga a III-a, antrenorul Damian Băncilă fiind nemulţumit de prestaţiile sale. El a fost şi accidentat o lungă perioadă de timp, iar recuperarea a durat mai mult decât se preconizase.
Jucătorul de 25 de ani, băcăuan la origini, a fost adus la echipă la cererea expresă a fostului antrenor Dorinel Munteanu, care îi fusese coleg, dar şi antrenor la FC Vaslui.
În România, Mardare a jucat la FCM Bacău, FC Vaslui şi Rapid. În aceeaşi perioadă era selecţionat constant la naţionala de tineret, dar o accidentare l-a scos din circuit pentru mult timp. A urmat o pantă descendentă ajungând la Debrecen VSC în Ungaria, unde a evoluat mai mult la satelit. A venit liber de contract la Oţelul, dar nu s-a putut impune şi pleacă fără să fi jucat vreun meci oficial în tricoul roş-alb-albastru.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 15-01-2013 12:13

nu uita sa-l iei in bagaje si pe perendija :-x
−5

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 dj » 15-01-2013 14:00

cam sa ceva sper sa nu-l mai vad pe Perendija in retur ca inebunesc
−4

dj

  •  
  •  

#3 Viorel Craciun » 15-01-2013 14:45

ca sa va mai descarcati frustrarile si sa aveti unde sa mai dati minusuri,il uitasem pe grahovac ,care aproape pe orice centrare ,indiferent pe ce temperatura se desfasoara meciul are grija sa ne '"inghete" sufletele ,noua ,cei pe care ii considera saracii Europei ,dar de unde a strans o "bruma" de banuti. sa aveti o zi asa cum v-o doriti ! :roll:
−4

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |