STIRI Liga I Rămânem cu portarii noştri

Branko GrahovacBranko GrahovacDirectorul general Narcis Răducan a declarat zilele trecute că se află în discuţii cu trei fotbalişti cărora le-a propus un post la Oţelul. Cu toate acestea niciunul dintre aceştia nu este portar, deşi la începutul campaniei de transferuri conducerea a afirmat cu tărie că echipa noastră se interesa de Emilian Dolha de la Gloria Bistriţa.


De asemenea, au existat şi ceva zvonuri cum că goalkeeperul Dragoş Balauru, care aparţine de FCM Târgu Mureş şi a apărat în tur la Universitatea Cluj, ar fi fost dorit la malul Dunării. Narcis Răducan a infirmat însă poveştile, declarând că portarul în cauză i-a fost propus, dar l-a refuzat. Între timp, Balauru a fost foarte aproape de un transfer la FC Vaslui, tranzacţie care a picat până la urmă din motive necunoscute.  
Până la urmă, la Oţelul, formula va rămâne aceeaşi, cu Branko Grahovac, Cristian Brăneţ şi Tadas Simaitis, care se vor lupta pentru un post de titular în retur. O decizie înţeleaptă de altfel, suporterii neconsiderând că postul de goalkeeper ar reprezenta o problemă la echipă in mod special, ci mai mult că alte compartimente ar trebui întărite.

Narcis Răducan: „E adevărat că am fost în discuţii avansate cu Dolha, dar până la urmă vom rămâne în continuare Branko, care este un portar valoros şi ne bazăm pe el pentru retur. Grahovac a trecut peste accidentare şi sunt convins că în partea a doua a campionatului îşi va recăpăta şi motivaţia necesară. Vom purta o discuţie şi cu liderii galeriei pentru a nu exista probleme în ceea ce-l priveşte pe Branko după conflictul lor din urmă cu ceva vreme. Aşa e normal, să începem returul cu un scop comun.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 spike » 18-01-2013 19:35

de ce ne mai trebuia dolha cand il avem pe branet?
+8

spike

 •  
 •  

#2 vitzamina » 18-01-2013 19:38

ca sa fim acoperiti in eventualitatea in care branko ar fi avut o leziune serioasa.
de asta s-ar fi apelat la un portar in varsta, pe termen scurt.
+1

vitzamina

 •  
 •  

#3 jean404 » 18-01-2013 20:34

Citez pe spike:
de ce ne mai trebuia dolha cand il avem pe branet?

Parerea mea este ca Cristi Branet da mai multa siguranta decat Graho...si a aratat in acest tur ca isi merita postul de portar in echipa noastra...Ce tine de Grahovac...parerea mea este ca ai lipseste motivatia si e putin cascat...
+3

jean404

 •  
 •  

#4 szenior06 » 18-01-2013 21:51

Dintre cei 3, cel mai experimentat, mai rezervat in gesturi si vorbe si care a gresit cel mai putin este Branet!
Simaitis mai are de invatat foarte multe, iar de cel de-al treilea portar, caruia eu nu-i pot face o asa mare onoare sa-i scriu numele pentru a aparea aici, ar trebui sa invete sa respecte culorile clubului la care este angajat!!! El este angajatul clubului Otelul si ar trebui sa stie ca unii dintre noi care suntem suporteri si mai presus, unii platesc si sunt socios suportand o mica parte, infima chiar, din salariul lui, iar el, ce facea? ameninta pe facebook pe unii, iar in timpul unui meci pe teren propriu, a avut o repriza treaba cu suporterii nu cu mingea de fotbal sau cu adversarii! cum ar putea el sa creada ca este bine primit printre noi cand demonstreaza ca nu ne vrea, desi ar trebui sa intrebe intai daca noi il mai dorim?
+2

szenior06

 •  
 •  

#5 geo007ro » 18-01-2013 23:20

Chiar nu avea rost sa vina Dolha atata timp cat noi il avem pe Branet.
+4

geo007ro

 •  
 •  

#6 Arbok » 19-01-2013 00:14

Citat:
Narcis Răducan: „E adevărat că am fost în discuţii avansate cu Dolha, dar până la urmă vom rămâne în continuare Branko, care este un portar valoros şi ne bazăm pe el pentru retur. Grahovac a trecut peste accidentare şi sunt convins că în partea a doua a campionatului îşi va recăpăta şi motivaţia necesară. Vom purta o discuţie şi cu liderii galeriei pentru a nu exista probleme în ceea ce-l priveşte pe Branko după conflictul lor din urmă cu ceva vreme. Aşa e normal, să începem returul cu un scop comun.”


Chiar daca exista un conflict intre galarie si Branko Grahovac, eu cred ca cel mai bine ar fi ca galeria sa-i arate lui Grahovac ca ei sunt cu mult mai buni decat el prin ignorarea completa a acestuia si prin terminarea conflictului din initiativa galeriei. Sa faca galeria primul pas si prin acest fel sa-i arate lui Grahovac ca el nu se va ridica niciodata la nivelul suporterilor. Noi nu ar trebui sa cautam motive de cearta (desi ele se nasc poate fara sa vrem) si ar trebui sa ne sustinem echipa in continuare si sa creem linistea de care are nevoie aceasta echipa (chiar daca in aceast lot se afla si Grahovac) pt ca ea (echipa) sa ne aduca o noua bucurie ca si Campionatul si Supercupa ce ne-au fost daruite.

Numai sa nu-l ia cumva prin surprindere aceasta sustinere a galeriei la adresa lui si sa pice naibii din picioare de emotie in poarta, sa nu fie un soc pt el, Doamne fereste. :D :D :D
−2

Arbok

 •  
 •  

#7 nothing.ellse » 19-01-2013 12:39

Am vazut o serie de declaratii ale lui Narcis care nu au aparut aici,
Despre Grigoras:
„Zvonurile sunt adevărate, dar nu rămân decât la capitolul zvonuri. Nu se ştie niciodată în fotbal ce-ţi rezervă viitorul, e posibil orice peste câţiva ani, peste câteva zile… Momentan avem antrenor şi el va începe cantonamentul din Poiană”, a spus Narcis Răducan.
Despre transferuri:
„Suntem în discuţii avansate cu un jucător din Brazilia, mai purtăm negocieri şi cu alţii şi sper să mai vină cel puţin doi jucători în perioada următoare”, a spus Narcis Răducan, joi, înaintea plecării echipei spre cantonamentul montan.Asta înseamnă că fanii se mai pot aştepta la achiziţii?
- Da, cu siguranţă vor mai apărea noutăţi în echipă, foarte posibil în toate compartimentele. Suntem în plină negociere cu mai mulţi jucători şi vom face publice numele lor în funcţie de cum reuşim să-i aducem la condiţiile noastre.
- Cum staţi la capitolul buget pentru transferuri? Există o sumă fixă sau în funcţie de necesităţi?
- Există un buget limitat, dar suntem în grafic. Oricum, suntem bine ancoraţi în realitate şi nu am depăşit o limită de 200.000 de euro pe un singur jucător. Necesităţile le-am stabilit în echipă, împreună cu stafful tehnic şi acţionari.
- Până acum transferurile au fost făcute doar în compartimentul ofensiv, pentru defensivă nu vizaţi nicio achiziţie, având în vedere problemele din prima parte a campionatului, în special pe partea stângă?
- Păi deja îl avem la noi în pregătire pe gălăţeanul Daniel Popescu de la Dunărea şi împreună cu ceilalţi jucători de pe această poziţie (n.r. - Murgoci şi Ljubinkovici) se va crea concurenţa pe post dorită de antrenor.
- În media s-a vorbit despre eventualele achiziţii ale unor jucători precum Dolha, Depetris sau Vargas. Ce şanse sunt ca cei trei să ajungă la Oţelul?
- Este adevărat că am negociat cu toţi trei, dar este posibil să nu ajungem la numitor comun cu niciunul din diverse motive. Varianta Dolha a picat, ne vom baza în continuare pe Branko (n.r. - Grahovac).
Despre plecari:
„Mai sunt ceva oferte pentru câţiva jucători, e posibil să mai plece, dar nu vom rămâne descoperiţi”. Unul dintre cei mai ofertaţi este fundaşul central Milan Perendija, aflat şi el în ultimele şase luni de contract.
Despre Dragos Balauru:
Nu gasesc exact paragraful dar am citit zilele trecute ca i-a fost propus si Dragos Balauru ca o varianta , dar a refuzat el(Narcis). :lol:
−3

nothing.ellse

 •  
 •  

#8 Steel Dany » 20-01-2013 15:57

iL AVEAM PE BRANKO, DRA EU ZIC, CA BRANET E SI MAI BUN !
+1

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |