STIRI Liga I Cucu şi Punosevac au ajuns la Târgu Mureş

Sorin CucuSorin CucuAşa cum vă anunţam acum aproape 2 săptămâni, Sorin Cucu şi Bratislav Punosevac au fost împrumutaţi la FCM Târgu Mureş, formaţie care face parte din Seria II-a a Ligii a II-a. Aici, ei s-au reîntâlnit cu portarul gălăţean Gabriel Abraham, devenit între timp titular la ardeleni. Cucu şi Punosevac au început deja antrenamentele în Ardeal, la formaţia care îşi propune promovarea în acest sezon.


Cei doi vor rămâne în divizia secundă până la vară cel puţin. Mutarea a fost favorizată şi de relaţiile bune dintre Oţelul şi târg-mureşeni, echipa noastră cumpărându-i de aici pe Cleidimar Didi sau, mai nou, pe Victoraş Astafei. Referitor la acesta din urmă, Oţelul trebuie să plătească a doua jumătate din banii pe transferul acestuia (încă 100.000 euro, fără TVA) până pe 25 februarie, când se încheie campania de transferuri.

Sorin Cucu (22 de ani) este trimis din nou în exil după ce el a mai petrecut două sezoane ca împrumut la Delta Tulcea, tot în liga secundă. A debutat în Liga I abia în acest campionat, la partida dintre CS Turnu Severin şi Oţelul, scor 1-1. Fundaşul stânga, fost component al naţionalei U19 a României, a jucat de 7 ori pentru gălăţeni, fiind integralist în toate meciurile. Totuşi, el nu a reuşit să convingă, fiind în afara lotului pe finalul anului 2012.

Bratislav Punosevac (25 de ani) s-a născut la Krusevac (Serbia) şi a evoluat la Kopaonik  Brus şi Partizan Belgrad, la nivel de juniori, dar şi timp de 5 ani la Napredak Krusevac cu care a oscilat între primele două ligi din spaţiul ex-iugoslav. A fost adus la Oţelul în anul 2011, prinzând returul sezonului în care Oţelul s-a încoronat cu titlul de campioană pentru prima dată în istorie. Per total a strâns 47 de meciuri în toate competiţiile pentru formaţia noastră, reuşind 8 goluri. În acest sezon a jucat de 11 ori, fiind integralist doar de 2 ori şi marcând un singur gol.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Surpass » 24-01-2013 14:49

Cucu asta e slab tare de tot, altii la 22 de ani sunt "fotbalisti"......auzi, fost component al nationalei U19....pffffoaiii Doamneeee.....asta spune multe despre valoare la nivel national ... :cry:
+1

Surpass

  •  
  •  

#2 Denis » 24-01-2013 15:23

Am tot auzit de plecari in ultima vreme, dar de acele veniri promise de Narcis ce se mai aude?
+4

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |