OFICIAL - Grigoraș se întoarce la Oțelul !OFICIAL - Grigoraș se întoarce la Oțelul !După tot mai multe ştiri apărute dis-de-dimineaţă, conducera Oţelului a cedat şi a anunţat oficial faptul că Petre Grigoraş revine la Oţelul în postura de antrenor. Tehnicianul Viorel Tănase a fost pus pe liber, el fiind anunţat încă de aseară de acest aspect. Odată cu întoarcerea lui Grigoraş este posibil ca vineri să avem şi alte surprize plăcute la antrenamentul care va avea loc la stadionul “Oţelul”, de la ora 13.30. Cel mai probabil este vorba de noi transferuri, conducerea aflându-se în negocieri cu brazilienii menţionaţi ieri, dar şi cu un atacant.

Am încetat astăzi, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul principal Viorel Tănase, om căruia țin să-i mulțumesc pentru perioada petrecută la cârma echipei de seniori. Totodată, vă anunț oficial că noul tehnician al FC Oțelul Galați este Petre Grigoraș, unul dintre cei mai bine cotați antrenori români.

Prezentarea oficială a domnului Grigoraș va avea loc vineri, 1 februarie, la o oră pe care o vom anunța în timp util. De asemenea, tot vineri veți afla și alte surprize în lotul de jucători care va fi deplasat în Spania pentru cel de-al doilea cantonament al iernii. 

Vă mulțumesc!

Narcis Răducan - Director General FC Oțelul Galați