STIRI Liga I “Au fost cazuri de antrenori daţi afară şi de pe primul loc”

Viorel Tanase acordand autografeViorel Tanase acordand autografeViorel Tănase a fost înlocuit cu Petre Grigoraş, mutarea luându-l prin surprindere pe primul, mai ales că acesta apucase să ducă la bun sfârşit cantonamentul montan de la Poiana Braşov.

“Tase” a afirmat că înlăturarea sa a fost o decizie venită de la Bucureşti, dinspre patronul echipei mai exact. Fostul tehnician a fost vizibil afectat de decizie, mai ales că, spune el, şi-a îndeplinit obiectivul de a păstra echipa peste linia retrogradării, ba mai mult a dus-o în semifinalele Cupei României.
Tănase a mai declarat că este dezamăgit de faptul că primise asigurări înainte de cantonamentul montan că se va continua cu el la cârmă, dar în final nu a fost aşa. Cu toate acestea, fostul antrenor nu regretă niciun moment decizia de a prelua Oţelul, echipa sa de suflet şi spune că îşi va căuta o altă formaţie cât de curând.

Viorel Tănase: “Din păcate colaborarea noastră a încetat, deşi până marți seara am avut susținerea tuturor. Apoi, am avut o discuție cu Narcis Răducan și mi s-a transmis că nu vom continua colaborarea, bineînțeles că și lui, la rându-i, i s-a transmis. Avem niște patroni și asta a fost. Mi s-a spus că e o situație mai delicată și nu vrea să mă expună foarte mult și asta a fost, alte explicații n-am primit. Sunt afectat, vă dați seama. Am pus mult suflet și cred că meritam o șansă. Îmi pare rău că nu am putut arăta tot ce pot, să conduc echipa după pregătirea de iarnă, dar asta e viaţa. Mi-am îndeplinit obiectivul de la sfârșitul turului, clasarea peste linie, am ajuns în semifinalele Cupei. O să trec și peste asta, deși îmi este foarte greu. Eu mă așteptam la altceva. Am avut o discuție cu conducerea, înainte de plecarea în cantonament, când mi s-a transmis că se va continua cu mine. S-a schimbat planul pe drum. Sunt un băiat cu bun-simț, îmi dau seama foarte repede când nu mai sunt dorit, nu trebuie să stea nimeni să-mi explice foarte mult. Am fost și eu surprins, însă viața merge înainte, după ceva timp probabil că îmi voi găsi și eu o altă echipă. Nu știu, nu pot să vorbesc prea multe acum. Nu e totul pierdut, au fost cazuri de antrenori daţi afară şi de pe primul loc. Nu regret că am acceptat să vin în primă fază la Oţelul pentru că acest club înseamnă totul pentru mine şi l-am ajutat de fiecare dată când am putut.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 gopolino20 » 31-01-2013 10:52

asta e viata de antrenor....azi esti - maine nu.....o sa-i vina poate randul, alta data lui Tase, sa arate ca este un antrenor de valoare....
+4

gopolino20

 •  
 •  

#2 Issos » 31-01-2013 11:08

Jos pălăria pt. jucatorul V. Tanase, dar antrenorul și omul Tanase, lasa mult de dorit la capitolul caracter.
−3

Issos

 •  
 •  

#3 tristanliviu » 31-01-2013 11:29

Citez pe Issos:
Jos pălăria pt. jucatorul V. Tanase, dar antrenorul și omul Tanase, lasa mult de dorit la capitolul caracter.

Poti sa detaliezi putin? Oare si-a schimbat caracterul de cand s-a retras ca jucator pana ieri cand era antrenor? Stii cum e, adevarul tot timpul e la mijloc... Eu cred ca merita tot respectul nostru!
+3

tristanliviu

 •  
 •  

#4 DanielT » 31-01-2013 12:54

Bai Issos, ce le mai stii tu pe toate! Sper ca Tase sa revina peste cativa ani si sa ne demonstreze ca e un antrenor bun. Deocamdata asa au hotarat cei care conduc destinele clubului si noi trebuie acum sa fim alaturi de noul antrenor. Pana la urma chiar nu conteaza cine e antrenor. Principalul e sa devenim o forta in campionatul nostru si sa revenim in cupele europene, poate chiar pe un stadion de 5 stele in Galati.
+2

DanielT

 •  
 •  

#5 danila ciprian » 31-01-2013 16:07

Dragi mei , TASE e pur sange OTELAR ,SI ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT ...RESPECT !!!
+1

danila ciprian

 •  
 •  

#6 ludwik » 01-02-2013 09:09

Domnul Tanase cu tot respectul nu cred ca trebuia sa te superi ,cum nici cei de la Otelul nu s-au suparat cand ai fost primul care a plecat de la Otelul cand a retrogradat in 2003 parca ! si hai sa fim corecti Otelul nu prea a jucat in perioada cat ai antrenat si nu cred ca situatia din clasament nu ne permite sa facem experimente si sa sacrificam o echipa pentru ambitia uni antrenor care din pacate pe la echipele pe la care a fost nu a confirmat pana acum ,ba din potriva.......aaa si ca un exemplu in momentul cand Juventus a fost retrogradata in serie B ,Delpiero a ramas si a jucat in continuare la echipa cu toate ca putea sa plece binemerci .Asta inseamna sa fii un simbol pentru o echipa daca tot e sa vorbim de simboluri. Ai fi putut sa ramai ca antrenor jucator ceva de genul asta si cred ca erai mult mai respectat. Eu unul nu-ti port pica pentru aceea perioada ba din potriva respect pentru ce ai facut la Otelul ...... dar ,doar atat.........
+1

ludwik

Login sau crează cont pentru a comenta              |