STIRI Liga I Oţelul colaborează cu PM Foot

PM Foot logoPM Foot logoFC Oţelul Galaţi a semnat astăzi un contract de colaborare cu agenţia de impresariat PM International Football Management, localizată în America de Sud, cu sedii în Uruguay şi Brazilia. Primul pas a fost aducerea fotbalistului brazilian “Marquinhos”, care şi-a pus azi iscălitura pe o înţelegere valabilă timp de 4 ani cu echipa de la malul Dunării.

Prin această colaborare, Oţelul are acces mai uşor la tineri jucători de pe piaţa sud-americană, funcţia de scouting fiind acum realizată pentru clubul nostru şi de către PM Foot. În Europa, compania de impresariat colaborează strâns cu FC Videoton din Ungaria. PM Foot are sub contract în special fotbalişti tineri şi de perspectivă (ex. Pablo Guerra, Paulo Vinicius, Matias Tellechea, Gabriel Marques, etc.).
PM International Football Management este o companie specializată în oferirea de servicii pentru fotbalişti, cluburi, investitori sau sponsori. Are sediul principal în Uruguay şi a fost fondată în februarie 2009. Misiunea firmei este aceea de a creşte randamentul jucătorilor impresariaţi cât mai aproape de potenţialul maxim şi de a crea un cadru propice, bazat pe încredere, în relaţia cu cluburile. Compania lucrează alături de fotbaliştii care sunt sub contract cu aceasta, pentru a-i ajuta să evolueze în special de la vârsta junioratului, pentru a cultiva astfel spiritul de învingători în aceştia de la cele mai fragede vârste. PM International Football Management este formată dintr-o echipă de specialişti care oferă o arie largă de servicii şi consultanţă în ceea ce priveşte: impresariatul, comunicarea fotbalist-club, medierea conflictelor, cadrul economic şi legal, marketing, etc.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Florin22 » 01-02-2013 14:42

Super, sper sa avem cat mai multi jucatori de valoare la echipa...
+3

Florin22

  •  
  •  

#2 savimilan » 01-02-2013 14:57

sa nu-i invete de mici cum sa tranteasca meciuri
−3

savimilan

Login sau crează cont pentru a comenta              |