STIRI Nationale Neagu – titular în dezastrul cu Polonia

Ionut NeaguIonut NeaguMijlocaşul Oţelului, Ionuţ Neagu, a intrat ca titulari în meciul amical pierdut lamentabil de selecţionata divizionară a României în faţa reprezentativei similare a Poloniei, cu scorul de 4-1. Fotbalistul gălăţean a fost înlocuit la pauză, când s-au făcut multe schimbări, el aflându-se însă pe teren exact în repriza în care s-a stabilit şi scorul final.


Neagu nu a ieşit în evidenţă, evoluţia lui fiind influenţată şi de apatia colegilor săi. Din fericire pentru “oţelar” partida respectivă nu este bifată de statistică, deoarece ziua de ieri nu a este considerată de FIFA ca data oficială pentru partide de verificare. Astfel, Neagu rămâne cu doar trei meciuri sub tricolor.
Fotbalistul gălăţean se află din 27 ianuarie în cantonamentul din Estepona (Spania), împreună cu selecţionata antrenată de Victor Piţurcă, pentru amicalele cu Polonia şi Australia şi ar urma să revină cel mai târziu pe 7 februarie în cantonamentul Oţelului. După meciul de aseară unii dintre fotbalişti vor pleca înapoi la cluburi, iar cei care vor rămâne vor juca, alături de stranieri, o partidă de verificare cu Australia, pe 6 februarie, de la ora 21:00, la Marbella.
Ionuţ Neagu(23 de ani) este un produs al Centrului de Copii şi Juniori al Oţelului. Mijlocaşul la închidere s-a impus şi în fotbalul românesc, evoluând de 4 ori în reprezentativa de tineret, o dată în selecţionata U23 și de 3 ori la naţionala de seniori , toate trei în jocuri amicale (3-1 cu Grecia, 4-0 cu Turkmenistan şi 1-1 cu Uruguay), fiind unul din pariurile lui Victor Piţurcă pentru viitorul selecţionatei României.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 03-02-2013 16:14

"Dezastru" e un cuvant cam mare si urat pentru un amical...
Sunt de parere ca daca era un meci oficial nu jucau chiar asa....

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |