STIRI Liga I Popescu în Spania, Cucu a revenit la Dunărea

Stelian CucuStelian CucuOţelul şi Dunărea şi-au unit recent forţele pentru binele fotbalului local, printr-un parteneriat menit să întărească poziţia Galaţiului atât la nivel juvenil, cât şi la nivelul primelor trei ligi din România. De altfel, Stelian Cucu şi Daniel Popescu s-au pregătit cu Oţelul, în cantonamentul din Poiana Braşov, dar numai cel din urmă a trecut prima fază a testelor, având şanse mari să rămână la echipă, după stagiul din Spania, mai ales că poziţia sa de fundaş stânga este în continuare una problematică la formaţia fanion a orasului de la Dunăre.


Daniel Popescu este fundaş stânga, are aproape 25 de ani şi 67 de partide în toate competiţiile pentru Dunărea Galaţi, în care a marcat 3 goluri. În trecut, “Popeye” a fost căpitan de echipă la formaţia de Liga a II-a şi a mai dat probe la Oţelul şi în vara lui 2012, fiind în atenţia mai multor echipe din eşaloanele inferioare.
Mijlocaşul central, Stelian Cucu, a revenit la Dunărea, acolo unde a jucat deja în primul amical al anului pentru formaţia de Liga a II-a, contra Gloriei Buzău, scor 3-0. În aceeaşi partidă, la echipa din eşalonul secund au debutat şi Bogdan Chipirliu, Ousmane Gueye, Cenk Firat şi Florin Stoica, fotbalişti trimişi aici de la “satelitul” Oţelului, în urma parteneriatului amintit, primul reuşind chiar să marcheze un gol. O altă surpriză a fost revenirea acasă a gălăţeanului Iulian Apostol, care cel mai probabil va deveni jucător/antrenor secund la Dunărea, după ce îşi va rezolva problemele contractuale cu Rapid Bucureşti.
Andrei Marus şi Cosmin Gârleanu veniţi la formaţia de Liga a II-a tot pe filiera Oţelul II Galaţi nu au fost păstraţi se pare în lot, cel mai probabil aceştia urmând să se întoarcă la “satelit”. Totodată, la Dunărea Galaţi evoluează Alexandru Chebac şi Iulian Negoescu, fotbalişti împrumutaţi de Oţelul, încă din vara anului trecut.
Atât Dunărea, cât şi satelitul Oţelul II, se vor pregăti cot la cot, în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc, între 3 şi 15 februarie.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bassnes » 03-02-2013 22:30

Chebac & Negoescu chiar nu aveau valoare de Otelul ? Hai sa fim seriosi sunt talentati , macar in lotul largit.
App Valentin Munteanu si el ff tehnic nu se mai aude nimic oricum daca nu mai facem 3-4 transferuri nu e ok , trebuie sa tragem la primele 6 sau macar 8 ca mai sus nu se poate ne trebuie un parcurs perfect acum in retur ceea ce pare cam greu chiar daca a venit Grig. FOrta Otelul sa vina Cupa so apoi iar in CHampions LEague :X :P
−2

bassnes

  •  
  •  

#2 ciprian_73 » 03-02-2013 22:37

Si eu cred ca Vali Munteanu ar putea intra lejer in lotul largit,dar Tase nu l-a luat in Poiana...Poate mai citeste Narcis pe aici si se sfatuieste cu Grig,fiindca ambii "au ochi" la jucatori...In orice caz,succes Popeye!
+2

ciprian_73

  •  
  •  

#3 babicu » 03-02-2013 22:57

Vali Munteanu e la Fortuna Brazi, nu mai e la Dunarea.
+3

babicu

  •  
  •  

#4 otelarul » 05-02-2013 20:22

asa tata....asa facem performanta pt Galati....unindu-ne fortele!!!!!hai Otelul,hai Dunarea Galati!!!!!!!!!!!!
+1

otelarul

Login sau crează cont pentru a comenta              |