STIRI Nationale Neagu revine în cantonamentul Oţelului

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuMijlocaşul Oţelului, Ionuţ Neagu, se întoarce la echipa de club, după ce nu a fost păstrat în lotul naţionalei pentru partida amicală cu Australia. Jucătorul gălăţean se afla oricum foarte aproape de cantonamentul echipei noastre, deoarece atât reprezentativa României, cât şi Oţelul se pregătesc în Spania în această perioadă. El va reintra în programul de pregătire al formaţiei antrenate de Petre Grigoraş, cel care l-a promovat de altfel pe mijlocaşul de 23 de ani în Liga I.


Neagu a intrat titular în meciul amical pierdut de selecţionata divizionară a României în faţa reprezentativei similare a Poloniei, cu scorul de 4-1 pe 2 februarie, la Malaga. Fotbalistul gălăţean a fost înlocuit la pauză, când s-au făcut multe schimbări, el aflându-se însă pe teren exact în repriza în care s-a stabilit şi scorul final. Neagu nu a ieşit prea mult în evidenţă, evoluţia lui fiind influenţată şi de apatia colegilor săi. Din fericire pentru “oţelar” partida respectivă nu este bifată de statistică, deoarece jocul nu făcea parte din calenadarul oficial stabilit de FIFA.
Fotbalistul gălăţean se afla din 27 ianuarie în cantonamentul din Estepona (Spania), împreună cu selecţionata antrenată de Victor Piţurcă, pentru amicalele cu Polonia şi Australia. După meciul cu Polonia doar 9 fotbalişti au fost păstraţi în lotul României, restul fiind înlocuiţi de stranieri pentru partida de verificare cu Australia, de pe 6 februarie.
Ionuţ Neagu(23 de ani) este un produs al Centrului de Copii şi Juniori al Oţelului. Mijlocaşul la închidere s-a impus şi în fotbalul românesc, evoluând de 4 ori în reprezentativa de tineret, o dată în selecţionata U23 și de 3 ori la naţionala de seniori , în jocuri amicale (3-1 cu Grecia, 4-0 cu Turkmenistan şi 1-1 cu Uruguay).

Comentarii   
  •  
  •  

#1 ciprian_73 » 04-02-2013 11:38

Daca nu ar fi atat de indolent(ca si Iorga dealtfel),ar avea un viitor stralucit!Speram ca Grig sa "umble" un pic la coarda sensibila a amandurora si sa-i vedem la ADEVARATA LOR VALOARE!
+1

ciprian_73

  •  
  •  

#2 ciprian » 05-02-2013 13:03

neagu si iorga sunt niste jucatori buni.lasatii sasi faca treaba
−1

ciprian

Login sau crează cont pentru a comenta              |