STIRI Liga I Curelea tot mai aproape de Oţelul

Costin CureleaCostin CureleaLa revenirea antrenorului Petre Grigoraş, acesta a avut o singură doleanţă: aceea ca lotul să fie întărit în atac. Conducerea s-a conformat şi, aşa cum Dunărea Bătrână v-a anunţat în exclusivitate, Oţelul este foarte aproape de a-l înregimenta pe Costin Curelea, un vârf de atac foarte percutant, cu 81 de goluri marcate în 250 de apariţii la Sportul Studenţesc.


Jucătorul încearcă să devină liber de contract în urma litigiului cu echipa bucureşteană, el fiind neplătit de aproape un an. De altfel, formaţia din Regie are mari probleme financiare, majoritatea fotbaliştilor depunându-şi memorii la Federaţia Română de Fotbal. În acest moment, Curelea este foarte aproape de Oţelul, dar clubul nostru nu-l vrea decât gratis, lucru care se va oficializa in zilele urmatoare la comisiile FRF, odată cu rezolvarea situaţiei jucătorului în conflictul său cu Sportul. De altfel, un alt fotbalist de valoare al “studenţilor”, Ferfelea, a plecat pe aceeaşi cale la Concordia Chiajna, după ce a renunţat la o parte din banii care i se cuveneau, ajungând astfel la o înţelegere cu Sportul şi devenind liber de contract. Curelea şi-a depus memoriu încă din luna noiembrie a anului 2012, dar cum se întâmplă la comisiile româneşti, cazul său s-a prelungit nepermis de mult. Aducerea sa la Oţelul este considerată o adevărată bombă pe piaţa transferurilor din România, mai ales că perioada de mercato din această iarnă a fost destul de sărăcăcioasă pentru majoritatea formaţiilor din Liga I, nu însă şi pentru Oţelul, care a făcut foarte multe mişcări de trupe, cu 12 plecări, şi 7 veniri. Interesul Oţelului pentru Curelea datează încă din mandatul lui Marius Stan.

Costin Curelea are 28 de ani, este un golgeter pur-sânge, având o medie foarte bună de goluri marcate pentru Sportul Studenţesc, de altfel singura echipă la care a evoluat în toată cariera. El a mai fost dorit de foarte multe formaţii din Liga I, dar preţul prohibitiv impus de patronul bucureştenilor, Vasile Şiman, a făcut ca acesta să nu se poată transfera atât de uşor din Regie. Toamna trecută, el s-a antrenat cu FC Vaslui, dar nu a rămas în judeţul vecin din motivele precizate mai sus. Atacantul a strâns 11 prezenţe în naţionala de tineret şi una în reprezentativa de seniori. El a evoluat mai puţin în ultima vreme, din cauza unei accidentări.

“La Sportul nu sunt bani, nu există stadion, situaţia e extrem de gravă. Echipa nu s-a reunit, iar mai mulţi jucători ameninţă că nu se vor mai prezenta la echipă. Mulţi au memorii depuse pe la FRF, dar nu li se dă câştig de cauză, deşi totul este cât se poate de clar, ei nefiind plătiţi chiar şi de un an! Sunt jucători care au oferte de la echipe din Liga 1, dar nu sunt lăsaţi să plece pentru că Vasile Şiman cere milioane pe ei. Unii dintre fotbalişti sunt decişi să nu mai vină la echipă.” (Digisport, 20 ianuarie 2013)

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Denis » 05-02-2013 20:55

Hai cu semnatura. Inca avem nevoie de un atacant de careu!
+5

Denis

 •  
 •  

#2 ciprian_73 » 05-02-2013 21:20

Si daca ,Doamne fereste,se amana cauza din 'nspe mii de motive...Daca se da o decizie,aceasta poate fi atacata intr-un anumit interval de timp...Cauza poate suferi amanari peste amanari...Eu zic ca ar trebui sa fim pregatiti avand si o varianta de rezerva!
+2

ciprian_73

 •  
 •  

#3 nothing.ellse » 05-02-2013 22:08

Ce spuneti de Mihai Costea? Lasand la o parte echipa de unde vine.. cred ca e un jucator cu multe calitati, tanar si probabil Grigoras va sti sa-l puna cu picioarele pe pamant cum a facut-o si cu Radut :)

nothing.ellse

 •  
 •  

#4 ciprian_73 » 05-02-2013 22:22

Citez pe nothing.ellse:
Ce spuneti de Mihai Costea? Lasand la o parte echipa de unde vine.. cred ca e un jucator cu multe calitati, tanar si probabil Grigoras va sti sa-l puna cu picioarele pe pamant cum a facut-o si cu Radut :)

Ideea nu e rea ,dar pana la sfarsitul acrstei saptamani CEL TARZIU ar trebui sa avem lotul DEFINITIVAT pentru retur!
−1

ciprian_73

 •  
 •  

#5 Ciprica » 05-02-2013 22:30

Off topic. Cornelus se pare ca a marcat contra spurcatilor. SUNTEM MÂNDRI DE TINE!!! realitatea.mobi/.../1106879

On topic, curelea ar fi o soluție, oricând ar veni. Suntem subțiri în atac, chiar dacă ar avea nevoie de 3-4 etape sa se integreze, tot e peste ce avem acum. Iar liber de contract poate veni oricând, deci nu e o problemă. Costea nu e o soluție, asta nu joaca nici bătut. E un impresar sijumatate, deja ar crede ca ne face o onoare dacăar juca la noi . Deci mai bine nu.
+7

Ciprica

 •  
 •  

#6 ciprian_73 » 05-02-2013 22:33

Citez pe Ciprica:
Off topic. Cornelus se pare ca a marcat contra spurcatilor. SUNTEM MÂNDRI DE TINE!!! realitatea.mobi/.../1106879

On topic, curelea ar fi o soluție, oricând ar veni. Suntem subțiri în atac, chiar dacă ar avea nevoie de 3-4 etape sa se integreze, tot e peste ce avem acum. Iar liber de contract poate veni oricând, deci nu e o problemă. Costa nu e o soluție, asta nu joaca nici bătut. E un impresar sibjumatate, deja ar crede ca ne face o onoare dacăar juca la noi . Deci mai bine nu.

LA MAI MARE SI CAT MAI MULTE!!
:))))
+3

ciprian_73

 •  
 •  

#7 Denis » 05-02-2013 23:15

In sfarsit a dat si Rapa gol. =)))))) Eram convins ca le va purta ghinion. SPER CA steaua SA CONTINUE ACEST RITM SI IN CAMPIONAT.
+4

Denis

 •  
 •  

#8 Tudor » 06-02-2013 00:58

prosport.ro/.../... Ia uitati, ne-ar da si bani daca il luam :D dar nu stiu cat va fi de folositor...

Tudor

 •  
 •  

#9 ciprian_73 » 06-02-2013 09:44

Astazi,cel tarziu maine ar trebui in mod NORMAL(cate lucruri sunt nirmale astazi in Romanica!!) sa vina si decizia lui Curelea ca e liber de contract si ca este respins recursul Sportului...
−1

ciprian_73

 •  
 •  

#10 Johnny8 » 06-02-2013 10:06

decat sa-l aduca pe costea mai bn ii da mai multe sanse lu tudorie.
+6

Johnny8

 •  
 •  

#11 harc » 06-02-2013 16:27

cine e mihai costea????????Citez pe nothing.ellse:
Ce spuneti de Mihai Costea? Lasand la o parte echipa de unde vine.. cred ca e un jucator cu multe calitati, tanar si probabil Grigoras va sti sa-l puna cu picioarele pe pamant cum a facut-o si cu Radut :)
+1

harc

Login sau crează cont pentru a comenta              |