Liga I revine din 23 februarieLiga I revine din 23 februarieUPDATE : LPF a decis azi ca Liga 1 să se reia mai devreme decat era programat iniţial, primele partide din 2013 fiind programate începând cu data de 23 februarie. În urma acestei decizii, Oţelul e nevoită să revină mai devreme din cantonamentul din Spania!

Liga I se va relua cu restul de 15 etape începând cu 23 februarie 2013. Etapa cu numărul 20 se va desfăşura în intervalul 23-25 februarie (sambata-luni), dar acest lucru va fi anunţat oficial cel mai probabil pe 11 februarie, când toţi preşedinţii de cluburi din prima divizie se vor întâlni în cadrul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal

Partea a doua a campionatului se va desfăşura în cea mai mare viteză, cu multe runde intermediare, deoarece competiţia trebuie să se termine pe 25 mai, anul curent. Astfel, LPF a găsit solutia pentru a recupera şi etapa care nu s-a mai jucat în iarnă din cauza condiţiilor meteorolgice.
Oţelul va juca pe propriul teren contra Petrolului Ploieşti, data exactă şi ora exactă a partidei urmând a fi stabilită exact după 11 februarie. Echipa noastră ocupă momentan locul 13, dacă luăm în considerare penalizarea de 2 puncte primită la începutul sezonului, cu 20 de puncte, având o linie de clasament cu 5 victorii, 7 egaluri şi 7 înfrângeri. 

Preşedinte LPF: "Campionatul începe la 23 februarie şi nu pe 2 martie. Am luat această decizie pentru că nu avem altă dată, programul este foarte strâns. Meciurile din etapa a XX-a se vor disputa în 23 februarie indiferent de condiţiile meteo."