STIRI Liga I Curelea şi memoriul

sursa foto: facebook Otelul Galatisursa foto: facebook Otelul GalatiCostin Curelea este foarte aproape de Oţelul, mai exact el se află deja în lotul echipei din Spania (fără a avea însă drept de joc!). Clubul nostru încearcă să-l ia gratis de la Sportul Studenţesc, echipă aflată în colaps financiar, fiind singura formaţie din primele doua ligi care nu s-a reunit încă pentru retur, deşi se află pe prima poziţie în divizia secunda.

Jucătorul încearcă să devină liber de contract în urma litigiului cu echipa bucureşteană, el fiind neplătit de aproape un an. El a depus memoriu la Federaţia Română de Fotbal încă din luna noiembrie a anului 2012, dar cazul său s-a prelungit nepermis de mult, cum au păţit de altfel majoritatea jucătorilor de la Sportul de-a lungul anilor. Rămâne de văzut cât se va prelungi acest litigiu, mai ales că “studenţii” au declarat în mai multe rânduri că patronul Vasile Şiman ar avea pile la FRF şi din acest motiv soluţionarea memoriilor durează o veşnicie.
Costin Curelea are 28 de ani, este un golgeter pur-sânge, cu 81 de goluri marcate în 250 de meciuri pentru Sportul Studenţesc, de altfel singura echipă la care a evoluat în toată cariera. El a mai fost dorit de foarte multe formaţii din Liga I, dar preţul prohibitiv impus de patronul bucureştenilor, Vasile Şiman, a făcut ca acesta să nu se poată transfera atât de uşor din Regie.

"Nu mi-am luat banii de 17 luni, dar nu pot dovedi asta. Când ne mai dădea Şiman sume mici, câteva milioane de lei, semnam nişte dispoziţii de plată nedatate, iar el punea ce dată voia, ulterior. Dacă refuzam să semnăm nu mai primeam nici acei câţiva lei. Primul proces a durat şase luni şi l-am pierdut. Singurele litigii care durează peste cinci luni sunt ale Sportului. Am impresia că Şiman ştie pe cineva la comisii, că are influenţă. Altfel nu-mi explic aceste lucruri. Suntem singura echipă din primele două ligi care nu a început pregătirea. Mă antrenez de unul singur la stadion, sau împreună cu juniorii. Ne-am adunat abia cu şase zile înainte să înceapă campionatul.”, a declarat un jucător al Sportului conform liga2.ro

Comentarii   
 •  
 •  

#1 dumibgd » 06-02-2013 13:09

În caz de Curelea nu vine, sper ca Narcis să aibe un plan de rezervă. După spusele lui, mi se pare greu tare să plece...
+2

dumibgd

 •  
 •  

#2 iulek » 06-02-2013 13:23

In cazul asta ar trebui ca FRF-ul sa faca ceva cu panarama de Siman. Le distruge carierele de fotbalisti. Bine ca in cazul Craiova si Poli au fost foarte aspri si rapizi.
+1

iulek

 •  
 •  

#3 Ciprica » 06-02-2013 14:20

Nu cred ca doar Siman are pile. Asta nu e un jucator care vrea sa fie lasat liber de contract, e un jucator care are in spate si un club care il vrea. Nu cred ca Stan nu are parghiile necesare pentru a forta o decizie legala, luata la timp (chiar mai tarizu, dupa cum se pare). Intre timp, unde e jucatorul?...

Ciprica

 •  
 •  

#4 granata » 06-02-2013 14:24

Numai pe noi ne-au sanctionat comisiile cu 2 puncte de penalizare pt cateva ore de intarziere a unei plati.Personaje ca Siman nu au ce cauta in fotbal.

granata

 •  
 •  

#5 Rommy » 06-02-2013 14:36

E doar o problema de timp pana se va rezolva situatia asta. Vorbeste tata Adamescu, mai vorbeste si tata Stan, si se rezolva. Nu cred ca are Siman infuenta mai mare decat ei doi. :)

Rommy

 •  
 •  

#6 Dregan » 06-02-2013 14:39

Citez pe Ciprica:
Intre timp, unde e jucatorul?...


Uita-te mai atent la poza (in plan departat) :lol:
+2

Dregan

 •  
 •  

#7 Ciprica » 06-02-2013 14:44

Citez pe Dregan:
Citez pe Ciprica:
Intre timp, unde e jucatorul?...


Uita-te mai atent la poza (in plan departat) :lol:


:)) Banuiam ca el e, dar il stiam cu ceva mai mult par/mai lung. Oh well, e bine ca usor usor il integram in echipa. Mai asteptam comisiile p...acii sa se pronunte..
+1

Ciprica

 •  
 •  

#8 ciprian_73 » 06-02-2013 22:43

Citez pe Rommy:
E doar o problema de timp pana se va rezolva situatia asta. Vorbeste tata Adamescu, mai vorbeste si tata Stan, si se rezolva. Nu cred ca are Siman infuenta mai mare decat ei doi. :)

Sa te auda Dumnezeu, dar daca nu se rezolva pana vineri inclusiv,e cam imputzita problema,intrucat noi avem nevoie ca de aer de un atacant de careu!Pana si Jula sau Bilasco ar fi o solutie de avarie!Dca Doamne fereste nu reusim,ce facem?De ce a fost vandut Pena daca nu aveam cu cine sa-l inlocuim?Daca ne putea ajuta Stan sau Adamescu,cred ca am fi "primit" inapoi cele 2 puncte castigate pe teren...
PS Nu ti s-a parut "curios" ca Sportul nu a realizat nici macar baremul in sezonul cand noi am luat titlul si au inceput din nou TOT IN LIGA 1 FARA PENALIZARE?!?!!
−1

ciprian_73

 •  
 •  

#9 Arbok » 09-02-2013 12:25

...

Arbok

 •  
 •  

#10 Arbok » 09-02-2013 12:27

Citez pe granata:
Numai pe noi ne-au sanctionat comisiile cu 2 puncte de penalizare pt cateva ore de intarziere a unei plati.Personaje ca Siman nu au ce cauta in fotbal.Cu asta ar trebui sa le dea in nas Narcis celor de la LPF si celor de la TAS, sa aduca in discutie si alte cazuri ca acesta. Dar vad ca nu o fac iar noi in clasamentul ghizuroilor de la LPF ramanem fara acele 2 puncte in continuare. Asta e bataie de joc. Sportul nu primeste penalizare 2 puncte, dar Otelul pt ca poate pune piedici unor favorite/favoriti de-a lui dumitru dragomir ia imediat 2 puncte penalizare fara discutii.

Arbok

Login sau crează cont pentru a comenta              |