STIRI Liga I LPF a dat peste cap planurile Oţelului

Otelul poate fi nevoita sa revina mai devreme din SpaniaOtelul poate fi nevoita sa revina mai devreme din SpaniaLiga Profesionistă de Fotbal a hotărât ca partea a doua a sezonului de Liga I să se reia pe 23 februarie, cu o săptămână mai devreme decât era programat iniţial. Etapa cu numărul 20 se va desfăşura în intervalul 23-25 februarie, iar Oţelul va juca pe propriul teren contra Petrolului Ploieşti, data şi ora exactă a partidei urmând a fi stabilită în zilele următoare.

În urma acestei decizii este foarte posibil ca delegaţia gălăţeană să fie nevoită să revină mai devreme din cantonamentul din Spania! Mai mult, este greu de crezut că echipa noastră mai poate onora ultima partidă de verificare stabilită, cea contra formaţiei Lokomotiv Moscova, care ar trebui să aibă loc pe 20 februarie. De asemenea, prinsă nepregătită, conducerea clubului a anunţat punerea în vânzare a abonamentelor pentru data de 15 februarie, cu doar o săptămână înainte de reînceperea sezonului.
Întregul program din cantonamentul din Spania poate fi dat peste cap, în urma deciziei de ieri, lucru recunoscut şi pe site-ul oficial al echipei noastre: “În contextul începerii sezonului oficial de primăvară cu o săptămână mai devreme, conducerea FC Oțelul Galați va face unele modificări în programul de pregătire din Andaluzia.”
În altă ordine de idei, chilianul Daud Gazale, accidentat de un adversar la partida cu Dinamo Kiev, a suferit o contuzie, care-l scoate din circuit timp de 3 zile, şansele ca el să joace în amicalul de azi fiind minime spre nule.

Narcis Răducan: „Aşteptăm programarea exactă, pe zile, pentru a şti ce facem. Este posibil să ne întoarcem mai devreme, pe 17 februarie, dar dacă vom fi programaţi de exemplu pentru luni, 25 februarie, vom putea să rămânem în Spania conform planificării iniţiale, până pe 21.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 DanielT » 07-02-2013 10:47

La noi ca la nimeni. Niste idioti astia de la LPF in frunte cu dobitocul de Dragomir. Avem un fotbal de amatori in Romania, asta e clar!
+1

DanielT

  •  
  •  

#2 Aruon » 07-02-2013 13:15

Stiti cumva cand se dau abonamentele in vanzare si cam cat costa?HELP!MERSI MULT!
+2

Aruon

  •  
  •  

#3 Dregan » 07-02-2013 13:21

Citez pe AlynAvaloh:
Stiti cumva cand se dau abonamentele in vanzare si cam cat costa?HELP!MERSI MULT!

Se scot la vanzare abia pe 15 februarie la Magazinul "Masita-Otelul". Asteptam pe cei de la club sa anunte preturile si alte detalii...
+2

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |