STIRI Liga I Gălăţenii revin acasă pe 17 februarie

Autocar OtelulAutocar OtelulLPF a hotărât ca partea a doua a sezonului de Liga I să se reia pe 23 februarie, cu o săptămână mai devreme decât era programat iniţial. Oţelul va juca pe propriul teren contra Petrolului Ploieşti, pe 24 februarie, iar acest lucru a dat peste cap toate planurile echipei noastre, după cum vă relatam şi zilele trecute.


În urma acestei decizii delegaţia gălăţeană e nevoită să revină mai devreme din cantonamentul din Spania! Mai mult, echipa noastră nu mai poate onora ultima partidă de verificare stabilită, cea contra formaţiei Lokomotiv Moscova, care ar fi trebuit să aibă loc pe 20 februarie, dar şi jocul cu Strømsgodset IF (Norvegia) este în pericol, dacă adversarii refuză disputarea meciului cu o zi mai devreme.
Duminică, Oţelul va juca un nou amical, în cadrul Cupei Marbella 2013, contra celor de la Rapid Bucureşti, meci ce va stabili locurile 5-6 în cadrul competiţiei şi se va disputa duminică, 10 februatie, cu începere de la ora 12.00, în direct pe Transilvania Look TV.

Narcis Răducan: „Meciul amical cu Lokomotiv Moscova, din 20 februarie, am fost nevoiţi să-l anulăm. Vom încerca ca cel de-al cincilea joc ce-l aveam programat cu Strømsgodset IF în Spania, pentru 17 februarie  să-l disputăm cu o zi mai devreme, iar dacă nu se va putea vom căuta un alt adversar.”

Petre Grigoraş: “Sunt jucători noi la echipă, ei trebuie să se adapteze, lucrăm la acest aspect. Noi venim după o perioadă în care s-a lucrat mai mult la munte, fără antrenamente pe teren. Sunt foarte multe schimbări la echipă, au venit mulţi jucători, încearcă să se adapteze, dar mai este mult până departe. Echipa va arăta mult mai bine, dar peste câteva săptămâni. Va trebui să găsim soluții rapid, soluții care să ne găsească într-o formă bună la începutul campionatului. Eu personal aș fi vrut să se joace cum se programase returul. Nu e normal să se schimbe așa programul. Vom avea un start dificil de sezon, cu trei meciuri grele, și trebuie să facem totul pentru a ne prezenta cât mai bine la ora partidelor oficiale.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 jean404 » 09-02-2013 13:25

Va astept baieti cu nerabdare...Nu conteaza atit de mult meciul cu moscovitii...bataia care e pusa de o parte pentru cei de la Lokomotiv Moscova le_o vom administra celor de la Petrolul...hai baieti ca se poate...
+2

jean404

  •  
  •  

#2 costelus » 09-02-2013 15:13

o prezentare a lotului cand va avea loc sau va avea loc ?
+2

costelus

  •  
  •  

#3 mj » 09-02-2013 16:32

Modificarea programului de pregătire din Spania, și anume revenirea în țară pe 17 februarie, cu patru zile mai devreme față de planul inițial, aduce schimbări și în lista meciurilor de pregătire din Peninsula Iberică. După jocurile cu FC Dinamo Kiev (0-1) și PFC Ludogorets Razgrad (1-0), FC Oțelul Galați mai are de disputat patru partide amicale. Iată-le:
Duminică, 10 februarie: FC Oțelul - FC Rapid București;
Marți, 12 februarie: FC Oțelul - Atletico Paranaense;
Miercuri, 13 februarie: FC Oțelul - Torpedo Kutaisi;
Vineri, 15 februarie: FC Oțelul - Spartak Moscova.
+1

mj

  •  
  •  

#4 vitzamina » 09-02-2013 17:15

Citez pe costelus:
o prezentare a lotului cand va avea loc sau va avea loc ?

Se pare ca nu este timp de asta.
+1

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |