STIRI Liga I A apărut nr. 12 al revistei “OŢELUL”

Revista nr. 12Revista nr. 12Publicaţia oficială “OŢELUL”, ajunsă la nr. 12, poate fi achiziţionată de la Magazinul Oficial “Masita-Oţelul” din str. Brăilei, lângă BRD. De asemenea, aveţi revista la îndemână, înainte de jocul cu Petrolul Ploieşti, la cele 4 case de bilete din jurul stadionului. Preţul a rămas neschimbat, adică 5 lei !


Al doilea număr pe anul 2013 cuprinde informaţii despre FC Oţelul, de la echipele de juniori până la cea de seniori, un interviu cu noul şi vechiul antrenor – Petre Grigoraş, continuarea prezentărilor noilor-veniţi: Marquinhos, Antunes, Popescu şi Tudorie, reportaj din cantonamentul din Spania, participarea Oţelului printre marile nume ale fotbalului european, interviu de colecţie cu Aurică Ţicleanu, descrierea tinerelor speranţe care bat la porţile echipei mari, etc. Revista are 28 de pagini color şi ca bonus un poster cu întreg lotul alături de boxerul Cristian Ciocan.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 23-02-2013 14:15

Eu mi-am luat cartea Otelul Galati campioana si supercampioana Romaniei la 20 lei.Pentru a-mi reaminti cu mandrie si fericire de drumul parcurs pana la titlu si dupa!Revistele astea nu mi se par tentante.Dar gusturile nu se discuta.FORZA OTELUL!!!
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 Dregan » 23-02-2013 18:05

Citez pe AlynAvaloh:
Revistele astea nu mi se par tentante.Dar gusturile nu se discuta.FORZA OTELUL!!!


Pai spune ce ti-ar placea sa vezi in revista ca sa fie mai atractiva si cine stie poate apare, daca ai idei bune.
+1

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |