FOTO by Marian BrailescuFOTO by Marian Brailescu

Din păcate veştile proaste continuă să sosească dinspre clubul de fotbal FC Oţelul Galaţi. Astfel după ce aseară echipa a pierdut pe teren propriu primul meci din cadrul returului contra celor de la Petrolul Ploieşti, scor 0-1, astăzi „oţelarii” au primit încă o „lovitură” prin vocea antrenorului Petre Grigoraş, care îşi anunţa plecarea de la clubul dunărean. Acesta a motivat decizia luată datorită instabilităţii administrative în care se află clubul de ceva timp, instabilitate ce-i nu-i conferă siguranţa unui proiect puternit pe viitor la Galaţi.
De asemenea Grigoraş a mai afirmat că nu mai putea rămâne în situaţia ingrată de a fi la mijloc între cele două tabere, Primăria şi Marius Stan vs. Dan Grigore Adamescu, un război ce începe să lase urme din ce în ce mai vizibile în brand-ul cel mai de preţ al oraşului. Ca o reconfirmare, dacă mai era nevoie de aşa ceva, la scurt timp după decizia constănţeanului antrenorii secunzi veniţi odată cu Grigoraş, Marian Dinu şi Moţei, şi-au luat şi ei rămas bun de la jucători, informaţie confirmată de directorul general al FC Oţelul, Narcis Răducan.
Şi totuşi, Petre Grigoraş, şi-a încheiat declaraţiile printr-o afirmaţie ce lasă uşa deschisă unei eventuale reveniri.

Petre Grigoraş: "Eu nu am nici o vină, diferendele sînt mai sus. Eu am discutat cu domnul Marius Stan la venirea mea aici, nu credeam că există o lipsă de colaborare. E o situaţie destul de delicată iar asta m-a determinat să plec până se vor rezolva problemele. Domnul Stan nu are nicio putere la club, patron este domnul Adamescu. Nu este războiul meu. Dacă aş fi ştiut că lucrurile sunt atât de nesigure, nici nu m-aş fi dus. Am sperat că cele două părţi vor ajunge la un numitor comun. Lucrurile sunt mai grave decît par la prima vedere, am luat o decizie normală. Nu pot să lucrez într-o stare de nesiguranţă totală. Când am venit, am discutat cu cineva, şi se pare că controlul îl deţine altcineva. Sunt datorii la jucători, am înţeles cu plata unor chirii, dar problemele de fond sunt la nivel înalt. Eu am căzut undeva la mijloc. Am fost prins într-un război care nu este al meu, dacă nu mă dădeam din cale, mă
sfărâmau. Când am venit, vorbisem cu cineva  dar acea persoană nu mai are nicio putere în club. Cu domnul Adamescu nu am vorbit decât acum 2-3 zile prima dată. Unul n-are putere de decizie, pe celălalt nu-l cunosc. Nu am ce să fac în această situaţie, nu sunt genul de om care să mă dau de o parte sau cealaltă a baricadei. Am stat o lună pe cheltuiala mea, tot sperând că se rezolvă. Nici nu vă imaginaţi cât de dezamăgit am plecat. În acest moment cel mai mult îmi doresc ca suporterii să înţeleagă în ce situaţia am fost pus, m-ar durea enorm să fie supăraţi pe mine, să creadă că am plecat ca un laş. Nu a contat că am pierdut meciul de aseară, cu acest lot nu îmi era frică, am fi avut cu siguranţă rezultate foarte bune.Dacă se rezolvă problemele de la club, eu sunt în ţară, vin şi pe jos înapoi".