STIRI Liga I “Au dispărut 4 milioane de euro”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuScandalul pornit între fostul director general al Oţelului, actualul primar al Galaţiului, Marius Stan, şi investitorul Dan Grigore Adamescu, principalul acţionar al echipei, pare departe de a se încheia. După scrisoarea deschisă transmisă de primar în care se aduceau acuze voalate noului patron şi după răspunsul la fel de gol de conţinut al celor de la TNG, Marius Stan a vorbit astăzi într-o conferinţă, explicând mai în detaliu ce se petrece la FC Oţelul.

El a declarat că nu doreşte să mai asocieze Primăria cu managementul defectuos al actualilor acţionari, a acuzat lipsa a 4 milioane de euro din conturi, care conform spuselor sale poate fi demonstrată foarte uşor şi a explicat că de fapt TNG a cerut înlăturarea bannerelor publicitare ale Consiliului Local. Iată mai jos întreaga declaraţie:
 
Marius Stan: “Dacă d-l Adamescu, cu adevărat sprijină clubul, aşa cum spune, şi va veni şi cu bani de acasă sau din firmele dânsului este prietenul meu cel mai bun. Dar atunci când îşi bate joc de un club de tradiţie, un club care a scos zeci de mii de oameni în stradă, oferind o bucurie cum nu cred că au avut de la Revoluţie încoace, în acest caz acel personaj, indiferent că se cheamă Adamescu, că s-a chemat Borş, că se cheamă oricum vrea el, va fi duşmanul meu. Şi nu o să-mi închidă nimeni gura, cel puţin pe domeniul ăsta. Se poate interpreta că fiind primarul oraşului sunt incompatibil să mă amestec. Nu mă amestec, eu doar întreb, iar întrebările mele sunt legitime. N-am acuzat pe nimeni, am cerut răspunsuri punctuale care nu au venit. Sper că vor veni. Şi sper că antrenorul Grigoraş va reveni la Galaţi, pentru că altfel va fi dezastru. Primăria chiar a investit ceva în club. În anul care s-a încheiat, ştiţi bine, am avut un contract de aproape 500.000 de euro cu Oţelul. Să spunem că a expirat anul 2012 şi că aceste bannere nu ar trebui să mai stea acolo, dar repet Primăria a dat nişte bani. Cei care sunt astăzi acţionari încă nu au dat. Am temeri că au dispărut bani din club. Concret? Cam patru milioane de euro. De unde ştiu? Păi există bănci. Banii au fost mutaţi în alt cont. Chiar m-am bucurat că au venit în întâmpinarea noastră când au zis să dăm bannerele publicitare jos. Chiar m-am bucurat pentru că aşa cum am declarat şi în scrisoarea deschisă, nu voiam să ne asociem cu un management total defectuos. Cred că am fost decent în acel demers şi am cerut punctual nişte lucruri. Jucătorii să fie plătiţi , pentru că sunt bani în cont sau ar trebui să fie în cont, antrenorul trebuia să aibă la ora asta un contract încheiat, deoarece există bani pentru contractul lui şi am mai pus punctual întrebarea: unde sunt banii? Şi am dreptul să pun întrebarea asta, pentru că e vorba de banii munciţi de mine şi de întreaga echipă de atunci. Şi lucrul ăsta l-am făcut şi îl fac şi acum, deoarece acel comunicat al TNG-ului spune multe şi de fapt nimic. Nu răspunde la întrebarea esenţială, pe care eu am pus-o: unde sunt banii fotbalului? Scurt! Şi ca să nu mai vorbim mult pe subiectul ăsta, am văzut că am primit suficiente acuze din partea fanilor, dar ei trebuie să înţeleagă că eu nu am fost niciodată patronul echipei, n-am fost deţinător de acţiuni, am fost un angajat. Un angajat nu poate vinde clubul. În calitatea pe care am avut-o am fost somat de conducerea Combinatului, cu un an înainte de câştigarea campionatului, să găsesc investitori la echipă datorită problemelor cu care realmente se confruntă ArcelorMittal. Ne-au spus că nu o să mai poată să ne susţină financiar. Proiectul stadionului rămîne în picioare ca să aibă Oțelul unde juca în Liga Campionilor după ce investește Adamescu în echipă.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 steel_boy » 28-02-2013 23:09

Da, apele din curtea clubului nostru sunt tulburi, vin vremuri grele se pare...
+4

steel_boy

 •  
 •  

#2 Florin22 » 28-02-2013 23:16

in concluzie jucatorii au muncit degeaba, as fi preferat sa spuneti ca acei bani au fost donati pentru batrani sau prin Africa dar nu sa stiu ca au fost furati de niste cacati cu ochi, mai bine le dadeati foc si ne incalzeam cu totii in jurul lui, fani,echipa,conducer e,actionari :) si traiam cu inima impacata...

"Proiectul stadionului rămîne în picioare ca să aibă Oțelul unde juca în Liga Campionilor după ce investește Adamescu în echipă.” - Daca se va continua pe panta asta Otelul nu va mai juca in prima liga asa ca stadionul nu prea va fi necesar in urmatorii ani sau zeci de ani, dar multumesc ca te zbati, macar sa iti pastrezi promisiunea electorata-praf in ochi...deja imi este sila si scarba de tot acest scandal.
+3

Florin22

 •  
 •  

#3 Laguna GT » 28-02-2013 23:17

Cica Otelul ar fi intrat in insolventa. Al 4-lea club, dupa U CLuj, Rapid, Gloria.
Pe www.gsp.ro este un articol in aces sens.
−2

Laguna GT

 •  
 •  

#4 Aruon » 28-02-2013 23:23

Urat.Urat de tot .Si TRIST!!!Cum sa mai avem noi performanta,cum sa jucam noi ok cu CFR cand in presa scrie ba ca am intrat in insolventa,ba ca ne desfiintam,ba ca retrogradam..Parca se zicea ca TNG sustine in continuare Otelul,restantele au fost platite?Acum CUM MAI E?Sincer nu il mai cred pe Stan,parerea mea e ca nu a facut nimic ca primar al Galatiului,ne-a promis noul Galati si nu vad NIMIC!Sincer,mai bine il votam pe Ciumacenco!Mi se pare doar LUPTA PE INTERESE!PENTRU BANI!NU pentru OTELUL!SI asta e cel mai trist.CEL MAI TRIST!Ei se lupta pe CASCAVAL iar noi simplii cetateni ai orasului si suporteri ai aceste echipe MINUNATE suferim!RUSINE!Termi nati odata scandalul acesta si hai sa jucam FOTBAL!!!!!!!Ca asta vrea toata lumea,FOTBAL!FORZA OTELUL!
−1

Aruon

 •  
 •  

#5 fRee » 28-02-2013 23:32

M.Stan e singurul om care are echipa asta la suflet.A facut din Otelul o campioana,iar acum vad ca sunt cativa dintre voi care va indoiti de actiunile lui,de ce?Inspira cumva mai multa incredere mafiotul Adamescu care nu are nicio legatura sentimentala fata de Otelul?
+1

fRee

 •  
 •  

#6 Jonathan Archer » 28-02-2013 23:34

Domnul primar nu se lasa si joaca dur. Aseara pe site-ul unei televiziuni din Iasi (ce coincidenta?) a aparut un articol despre insolventa la Otelul unde am lasat un comentariu si i-am lamurit ca se inseala (de altfel a mai intervenit cineva si in numele FC Oţelul Galaţi SA). Iar in seara asta s-a trezit si GSP cu aceeasi bomba, dupa declaratiile razboinice ale primarului si ale presedintelui consiliului de administratie de la Otelul.
Sa mai lamurim lucrurile odata. Este adevarat ca asa cum se certifica aici (bit.ly/Z033Wo) Tribunalul Galati a aprobat procedura de insolventa a debitorului "CLUBUL DE FOTBAL OŢELUL GALATI" in data de19.02. 2013. Problema e ca nu mai exista nicio legatura intre "CLUBUL DE FOTBAL OŢELUL GALATI" si formatia de fotbal Otelul Galati care este inregistrata ca "FC Oţelul Galaţi SA". Conform informatiilor de aici (bit.ly/Xc7qyq) anul trecut, inainte de preluarea echipei de noul actionar TNG, Asociaţia Clubul de Fotbal Oţelul Galaţi figura ca actionar la FC Oţelul Galaţi SA cu un procent de 4 % din actiuni dar acum nu mai are nicio legatura cu clubul din Liga I. De altfel, noul actionar a infirmat oficial informatia eronata oferita de dvs. printr-un comunicat aici (bit.ly/13ls9Fi).
In concluzie, FC Oţelul Galaţi SA nu este in stare de insolventa iar articolele pe aceasta tema sunt gogorite.
+2

Jonathan Archer

 •  
 •  

#7 raul20 » 28-02-2013 23:46

Eu nu mai am incredere in acest persoanaj...daca a fost somat sa aduca noi investitori,inseamba k dansul l-a ales pe adamescu..si pt k nu vindea un sac de cartofi ci un club de fotbal cu 7 milioane de euro in cont cu sigurantza se stia bine cu acest domn..dc nu mi-a vandut mie acest club???iar in privintza faptului k a fost un simplu angajat si k sunt banii muncitii de el si echipa atunci de acesti bani trebuia sa se bucure axei jucatori care au muncit pentru ei..in schimb tu nu ai vrut sa prelungesti contractele lui pena in special..mai ales k avem nevoie de el pentru ca cereau mai mylti bani ..dar bani adusi de el!!m-am saturat de aceste minciuni si de faptul k mereu pozeaza in victima...victime sunt jucatorii..nu voi!!regret ca am votat acest om..un primar trebuie sa rezolve problemele comunitatii iar in oras avem destule...

raul20

 •  
 •  

#8 fRee » 28-02-2013 23:49

Citez pe raul20:
Eu nu mai am incredere in acest persoanaj...daca a fost somat sa aduca noi investitori,inseamba k dansul l-a ales pe adamescu..si pt k nu vindea un sac de cartofi ci un club de fotbal cu 7 milioane de euro in cont cu sigurantza se stia bine cu acest domn..dc nu mi-a vandut mie acest club???iar in privintza faptului k a fost un simplu angajat si k sunt banii muncitii de el si echipa atunci de acesti bani trebuia sa se bucure axei jucatori care au muncit pentru ei..in schimb tu nu ai vrut sa prelungesti contractele lui pena in special..mai ales k avem nevoie de el pentru ca cereau mai mylti bani ..dar bani adusi de el!!m-am saturat de aceste minciuni si de faptul k mereu pozeaza in victima...victime sunt jucatorii..nu voi!!regret ca am votat acest om..un primar trebuie sa rezolve problemele comunitatii iar in oras avem destule...

Hai sa ne gandim altfel...Nu ti s-a intamplat niciodata sa ai incredere in cineva si apoi sa-ti para rau ca ai avut?...Poate la fel a patit si Stan cu acest ţepar Adamescu.
+1

fRee

 •  
 •  

#9 mrs » 28-02-2013 23:50

Imi este greata de situatia otelului ..din cauza unor personaje ca adamescu suntem unde suntem la capitolul fotbal in lume...Stan ar trebui sa taca de acum... si daca se fura 10 milioane el nu are ce sa faca nu mai e implicat acum este primar si trebuie sa se ocupe de oras trebuie sa se distanteze de echipa..A facut treaba buna cat a stat si a acum a dat cu grebla in balta cu aducerea lu adamescu...
+1

mrs

 •  
 •  

#10 steel_boy » 28-02-2013 23:58

Mai bine domnul primar s-ar apuca sa construiasca noul Galati...ca arata mai rau decat vechiul Galati...
+1

steel_boy

 •  
 •  

#11 cry75 » 28-02-2013 23:59

Domnule Primar, la clubul Otelul ati avut un salariu probabil de zeci de ori mai mare decat cel actual. Atunci de ce ati plecat? pentru dragostea fata de oras ? pentru a face orasul Galati-NOUL Galati? atunci tineti-va de promisiune si treceti la treaba pentru ca orasul arata ca dupa bombardamente iar dumneavoastra va ocupati de razboaie cu Adamescu. Bun, rau, cum o fi DUMNEAVOASTRA ni l-ati bagat pe gat pe Adamescu, poate ca v-ati pacalit si dumneavoastra aducandu-l la club dar uitandu-ma cum arata orasul la ceva vreme dupa ce ati devenit primar, incep sa cred ca si noi ne-am pacalit votandu-va! Diferenta este ca noi putem corecta greseala pestre 3 ani si ceva, dumneavoastra o mai puteti corecta cu Adamescu?
+2

cry75

 •  
 •  

#12 raul20 » 01-03-2013 00:08

Eu nu pot sa cred k stan nu stia cine este acest adamescu..si din cate imi amintesc chiar dansul declara k in martie ar trebui sa investeasca primii bani..deocamdata suntem la sfarsitul lui februarie!si din ce mai stiu el a orchestrat plecarea lui pena,rapa etc negociind pentru acestia..daca nu mai era implicat si privea neputincios cum a putut face acest lucru?l-a adus pe grig...insa deodata s-a indepartat si pune intrebari??de ce??
+2

raul20

 •  
 •  

#13 babacu29 » 01-03-2013 00:13

Mare circ Marius Stan Asta...un hot si o panarama de on....si curva pe deasupra pt.ca el e vino at de toate...huuuoooooo HOTULe

babacu29

 •  
 •  

#14 steel_boy » 01-03-2013 00:14

viata-libera.ro/.../...

Cine si ce sa mai creada...

steel_boy

 •  
 •  

#15 raul20 » 01-03-2013 00:15

Si nu te poti insela in joc fiind soarta unui club,jucatori,a unor milioane de euro si a sute de mii de suporteri...iar daca te-ai inselat si ai gresit trebuie sa iti recunosti greseala si sa suporti consecintele nu sa pozezi in victima!insa eu imi sustin ideea si cred k sunt multe alte lucruri la mijloc,ce ne depasesc..
+1

raul20

 •  
 •  

#16 danila ciprian » 01-03-2013 00:18


danila ciprian

 •  
 •  

#17 danila ciprian » 01-03-2013 00:18

suntem in insolventa ?

danila ciprian

 •  
 •  

#18 babacu29 » 01-03-2013 00:25

Auzi cica au disparut 4000000....iti e frica cumva ca a furat cine a Mai mult ca tine de la otelul hotule? Uita-te la barna din ochiul tau inainte de a vedea paiul din ochiul celuilalt...nu ti-ar fi rusine de circ care esti....CIRCUL mariusica....clovnule...mare panarama...nu Mai credeti tot ce spune Circul mariusica...si de acum de cate ori apari pe la tv sau in presa pune-ti un nas rosu...ca si asa esti un CLOVN
−1

babacu29

 •  
 •  

#19 raul20 » 01-03-2013 00:28

Sunt de acord cu marius k acest club il reprezinta insa in interviu iar ne minte si spune k se implica pentru ca sunt banii cetatenilor...o minciuna..banii cetatenilor sunt acei 500.000 € ce vin de la primarie insa banii din CL si din drepturi de televizare sunt bani privati,iar fc otelul e o societate privata...imi pare rau insa m-a dezamagit mult acest om..si imi pare rau ca a obtinut votul meu...
+3

raul20

 •  
 •  

#20 Aruon » 01-03-2013 00:36

Ma intreb cum se vor prezenta jucatorii la urmatorul meci,bineinteles ca isi vor apara cu tot sufletul si corect sansele,nu asta e problema,problemea e ca ce moral mai au ei ?Grigoras a plecat,salarii neplatite si mare conflict in conducere.Ce fotbal sa mai jucam noi?Doamne ajuta-neeeeeeee sa nu avem soarta Urziceniului!!!!
+2

Aruon

 •  
 •  

#21 cezar88 » 01-03-2013 00:44

Nu va puteti bate joc domnule stan de suporterii,jucatorii si un intreg oras doar pentru temerea dvoastra ca lipsesc bani din conturi,probabil ca nu v-au iesit socotelile cu adamescu..si sa stiti domnule stan ca si noi ne temem ca dumneavoastra sunteti implicat pana in maduva oaselor insa noua nu ne ia nimeni un interviu.. P.S...am citit ca salariile au fost platite la zi
+2

cezar88

 •  
 •  

#22 Aruon » 01-03-2013 01:07

Nici Stan dar nici Adamescu!Amandoi sunt niste SACALI!
Apropo,daca nu stiati,ziaristii de la ziarul Romania Libera patronat de Adamescu au intrat in greva ca nu le-au fost platite salariile!Daca nu plateste salariile amaratilor de ziaristi ,noi vrem sa plateasca salariile jucatorilor de la Otelul?CE O FI IN CAPUL LUI ADAMESCU?Urat,urat de tot.M-am saturat de atata incertitudine vreau DOAR FOTBAL!!!
+1

Aruon

 •  
 •  

#23 hahalera » 01-03-2013 01:45

Bah, eu chiar nu va mai inteleg! ati transformat forumul asta in loc de criticat pe M Stan. Daca nu sunteti multumiti de activitatea sa de primar, duceti-va la primarie, cereti audienta si reclamati, punctual, ce nu va convine; in cel mai rau caz, varsati-va naduful pe forum la viata libera, ca acolo am mai vazut unii, tot asa de revoltati care n-au treaba cu stirea prezentata. Multi dintre voi sunteti pusi pe injurat/criticat toata ziua. Daca nu zice Stan nimic (de parca toata ziua ar trebui sa va urmareasca postarile voastre si sa va raspunda la fiecare), sariti de kur in sus ca de ce nu zice.... daca s-apuca omul sa zica ceva, in loc sa combateti/comentati ceea ce zice, incepeti ca-i hot, ca-i "circ", ca-i mincinos si mai nu-stiu-cum. Ce-ati dori voi sa va zica omul ca sa fiti multumiti? V-a explicat omul clar ca l-a recomandat pe Adamescu, pt ca-l cunostea de ceva vreme ca si om de afaceri serios (fara probleme cu justitia, etc). Din pacate, nici nu prea avea de unde alege... de ce nu ati gasit voi "investitori seriosi", gen Becali, Porcea, Turcu, Negoita, Mititelu, Netoiu, sau securistii Copos, Walter si cu Nicolaie de la Giurgiu? Poate Iancu, dac-o fi iesit din parnaie... sau poate ca trebuia sa va duceti in genunchi la Vaslui sa-l rugati pe Papushoiu sa vina la Galati... ca seicul Mansour nu cred ca lasa Man City pt Otelul. Chiar vi se pare ca stau la coada investitorii sa bage bani in cluburile de fotbal romanesti? Ia uitati, Craiova, Timisoara, cluburi cu traditie si suporteri mai multi decat Otelu, iar jumatate din cluburile din prima liga, tot de primarie sunt tinute.

Omul, dupa cum a zis, a semnalat fapte! E normal sa le ia partea jucatorilor, ca doar ei au castigat campionatul ala. Si, la urma urmei, daca a vrut Stan sa puna mana pe niste bani de la UEFA, care-i jmenul? I-ati castigat voi, sau clubul condus de el? Voi chiar credeti ca daca voia sa puna mana pe banii din UCL mai facea atata valva? Daca avea perspectiva de-a isi insusi 1-2 mil de euro credeti voi ca-i mai trebuia bataie de cap la primarie, acolo unde toata lumea e cu ochii pe el, mai ales justitia?!! Daca tacea Stan si-l durea in cot, voi nici n-ati fi stiut de soarta acelor bani si ati fi fost cu totii fericiti, probabil.
+2

hahalera

 •  
 •  

#24 DanielT » 01-03-2013 08:27

Ca deobicei, noi suporterii suntem campioni la criticat si judecam fara sa stim prea multe. De ce trebuie sa cautam mereu un vinovat? Marius Stan a tras un semnal de alarma pentru ca jucatorii aveau probleme cu plata salariilor si cu plata chiriilor in conditiile in care in conturile clubului sunt cateva milioane de euro. O alta problema era cu Grigoras care inca nu semnase inca un contract pentru ca cei de la TNG nu ii pregatisera inca un contract. Acum jucatorii si angajatii clubului sunt cu platile la zi, Grigoras este asteptat azi sa semneze un contract iar cei de la TNG au emis un comunicat in care spun ca sunt alaturi de Otelul. Totdeauna adevarul e undeva la mijloc dar important este ca jucatorii sa aiba liniste si un antrenor bun ca sa ii duca spre noi performante. Daca am fi asa de buni si de patimasi in tribunele stadionului cum suntem pe net probabil am fi cei mai tari suporteri. Prostia cu insolventa tot din randul suporterilor postaci a pornit. Stan e vinovat pentru situatia actuala la fel cum sunt vinovati si cei de la TNG dar nu poti denigra si jigni un om care a pus atat suflet in echipa asta si fara de care probabil eram desfiintati demult. Multi il injura acum pe Stan ca l-a adus pe Adamescu la negocieri cu cei din combinat. Puteti sa va imaginati ce se intampla cu Otelul daca nimeni nu venea la negocieri? Probabil stateam demult cu timisorenii si craiovenii la o bere sau, in cel mai bun caz aveam derby istoric in Liga 2 cu CF Braila. Sunt mai multi postaci pe Dunarea Batrana decat numarul suporterilor la un miting de protest. Cei din galeria Petrolului aveau mai multe fulare decat avem noi in tot stadionul. Lucruri care sunt marunte dar nu e chiar asa. Daca vreti ca Stan si Adamescu sa tina cont de noi veniti sa umplem stadionul si sa aratam ca ne pasa. FORZA OTELUL!
+3

DanielT

 •  
 •  

#25 Jonathan Archer » 01-03-2013 08:34

@ hahalera Aici e site-ul suporterilor echipei Otelul Galati, nu e o organul de presa al PNL sau USL. Situatia la clubul nostru e urata rau iar unul dintre vinovatii pentru aceasta situatie (alaturi de Dan Adamescu) este domnul primar Marius Stan. Iar afirmatia asta (Si, la urma urmei, daca a vrut Stan sa puna mana pe niste bani de la UEFA, care-i jmenul? I-ati castigat voi, sau clubul condus de el?) e jignitoare la adresa noastra si seamana cu afirmatia unei anumite politiciene cu "ciocul mic, acum noi suntem la putere".
+2

Jonathan Archer

 •  
 •  

#26 ciprian_73 » 01-03-2013 09:17

m.digisport.ro/.../...
Ori astia sunt nebuni de legat, ori nu sunt capabili sa citeasca 3 randuri si sa inteleaga ce scrie acolo!
+1

ciprian_73

 •  
 •  

#27 lavals » 01-03-2013 09:27

Citez pe Jonathan Archer:
Domnul primar nu se lasa si joaca dur. Aseara pe site-ul unei televiziuni din Iasi (ce coincidenta?) a aparut un articol despre insolventa la Otelul unde am lasat un comentariu si i-am lamurit ca se inseala (de altfel a mai intervenit cineva si in numele FC Oţelul Galaţi SA). Iar in seara asta s-a trezit si GSP cu aceeasi bomba, dupa declaratiile razboinice ale primarului si ale presedintelui consiliului de administratie de la Otelul.
Sa mai lamurim lucrurile odata. Este adevarat ca asa cum se certifica aici (bit.ly/Z033Wo) Tribunalul Galati a aprobat procedura de insolventa a debitorului "CLUBUL DE FOTBAL OŢELUL GALATI" in data de19.02. 2013. Problema e ca nu mai exista nicio legatura intre "CLUBUL DE FOTBAL OŢELUL GALATI" si formatia de fotbal Otelul Galati care este inregistrata ca "FC Oţelul Galaţi SA". Conform informatiilor de aici (bit.ly/Xc7qyq) anul trecut, inainte de preluarea echipei de noul actionar TNG, Asociaţia Clubul de Fotbal Oţelul Galaţi figura ca actionar la FC Oţelul Galaţi SA cu un procent de 4 % din actiuni dar acum nu mai are nicio legatura cu clubul din Liga I. De altfel, noul actionar a infirmat oficial informatia eronata oferita de dvs. printr-un comunicat aici (bit.ly/13ls9Fi).
In concluzie, FC Oţelul Galaţi SA nu este in stare de insolventa iar articolele pe aceasta tema sunt gogorite.

Citez pe Jonathan Archer:
Domnul primar nu se lasa si joaca dur. Aseara pe site-ul unei televiziuni din Iasi (ce coincidenta?) a aparut un articol despre insolventa la Otelul unde am lasat un comentariu si i-am lamurit ca se inseala (de altfel a mai intervenit cineva si in numele FC Oţelul Galaţi SA). Iar in seara asta s-a trezit si GSP cu aceeasi bomba, dupa declaratiile razboinice ale primarului si ale presedintelui consiliului de administratie de la Otelul.
Sa mai lamurim lucrurile odata. Este adevarat ca asa cum se certifica aici (bit.ly/Z033Wo) Tribunalul Galati a aprobat procedura de insolventa a debitorului "CLUBUL DE FOTBAL OŢELUL GALATI" in data de19.02. 2013. Problema e ca nu mai exista nicio legatura intre "CLUBUL DE FOTBAL OŢELUL GALATI" si formatia de fotbal Otelul Galati care este inregistrata ca "FC Oţelul Galaţi SA". Conform informatiilor de aici (bit.ly/Xc7qyq) anul trecut, inainte de preluarea echipei de noul actionar TNG, Asociaţia Clubul de Fotbal Oţelul Galaţi figura ca actionar la FC Oţelul Galaţi SA cu un procent de 4 % din actiuni dar acum nu mai are nicio legatura cu clubul din Liga I. De altfel, noul actionar a infirmat oficial informatia eronata oferita de dvs. printr-un comunicat aici (bit.ly/13ls9Fi).
In concluzie, FC Oţelul Galaţi SA nu este in stare de insolventa iar articolele pe aceasta tema sunt gogorite.


Ai dreptate. Sunt 2 agenti economici diferiti:Fotbal Club Otelul Galati S.A.inregistrat la 30 martie 2005(nume sub care activeaza echpa de fotbal in acest moment,se poate verifica) si Clubul de Fotbal Otelul Galati inregistrat la data de 15 ianuarie 2002 care practic dupa inregistrare nu a mai facut nimic(n-a platit nici o taxa la stat) pana in acest moment cand a cerut insolventa.Va rog sa verificati se poate afla foarte usor pt ca sunt informatii publice:http://firme.motorcautare.ro/.

lavals

 •  
 •  

#28 under_tz » 01-03-2013 09:31

Citez pe FaustinoDan:
Ca deobicei, noi suporterii suntem campioni la criticat si judecam fara sa stim prea multe. De ce trebuie sa cautam mereu un vinovat? Marius Stan a tras un semnal de alarma pentru ca jucatorii aveau probleme cu plata salariilor si cu plata chiriilor in conditiile in care in conturile clubului sunt cateva milioane de euro. O alta problema era cu Grigoras care inca nu semnase inca un contract pentru ca cei de la TNG nu ii pregatisera inca un contract. Acum jucatorii si angajatii clubului sunt cu platile la zi, Grigoras este asteptat azi sa semneze un contract iar cei de la TNG au emis un comunicat in care spun ca sunt alaturi de Otelul. Totdeauna adevarul e undeva la mijloc dar important este ca jucatorii sa aiba liniste si un antrenor bun ca sa ii duca spre noi performante. Daca am fi asa de buni si de patimasi in tribunele stadionului cum suntem pe net probabil am fi cei mai tari suporteri. Prostia cu insolventa tot din randul suporterilor postaci a pornit. Stan e vinovat pentru situatia actuala la fel cum sunt vinovati si cei de la TNG dar nu poti denigra si jigni un om care a pus atat suflet in echipa asta si fara de care probabil eram desfiintati demult. Multi il injura acum pe Stan ca l-a adus pe Adamescu la negocieri cu cei din combinat. Puteti sa va imaginati ce se intampla cu Otelul daca nimeni nu venea la negocieri? Probabil stateam demult cu timisorenii si craiovenii la o bere sau, in cel mai bun caz aveam derby istoric in Liga 2 cu CF Braila. Sunt mai multi postaci pe Dunarea Batrana decat numarul suporterilor la un miting de protest. Cei din galeria Petrolului aveau mai multe fulare decat avem noi in tot stadionul. Lucruri care sunt marunte dar nu e chiar asa. Daca vreti ca Stan si Adamescu sa tina cont de noi veniti sa umplem stadionul si sa aratam ca ne pasa. FORZA OTELUL!


Foarte bine punctat Dan!
Suntem de toata jena, putem colora exemplar peluza, DACA FIECARE AR VENI CU UN FULAR!
Nu este greu,la urmatorul meci de acasa, nu ai fular, nu intrii,indiferent cine esti,ce statut ai si cata vechime in peluza,nr de deplasari! Sunt lucruri simple, DE BUN SIMT fratilor.......si mai avem pretentii la altii!
Haideti sa dam exemplu, indiferent cat de mic si insignifiant pentru unii!
+1

under_tz

 •  
 •  

#29 hahalera » 01-03-2013 10:29

Citez pe Jonathan Archer:
@ hahalera Aici e site-ul suporterilor echipei Otelul Galati, nu e o organul de presa al PNL sau USL. Situatia la clubul nostru e urata rau iar unul dintre vinovatii pentru aceasta situatie (alaturi de Dan Adamescu) este domnul primar Marius Stan. Iar afirmatia asta (Si, la urma urmei, daca a vrut Stan sa puna mana pe niste bani de la UEFA, care-i jmenul? I-ati castigat voi, sau clubul condus de el?) e jignitoare la adresa noastra si seamana cu afirmatia unei anumite politiciene cu "ciocul mic, acum noi suntem la putere".


Ok, dar nu inteleg cine s-a folosit (!?) de acest site in scopuri de propaganda politica. In plus, eu am zis doar ce am zis, fara pretentia de a "parafraza" pe nimeni; personal nu cred ca M Stan s-a apucat sa-si bage labele in banii de la UEFA (asta e mai degraba un zvon lansat pe niste filiere mai "ne-sportive", ca sa nu le numesc "politice") iar, la urma urmei, daca ar fi vrut si el ceva mai mult din acest cascaval, tot nu mi se pare c-ar fi fost problema noastra, atata timp cat clubul ar fi ramas pe picioare, fara probleme financiare majore. Din pacate, acum s-a creat acest haos la club, care nu convine niciunui suporter, iar M Stan n-a facut decat sa atraga atentia asupra unor fapte... Despre cat de vinovat e M Stan pt situatia actuala, se poate discuta pana maine, dar permite-mi sa-ti reamintesc ca acelasi M Stan e "vinovat" si de faptul ca Otelul a supravietuit pana acum, a luat un campionat si-o supercupa; altfel, vorba lui Dan, aveam soarta Craiovei si-a Timisoarei si stateam sa comentam prin Prosport la stirile legate de alte echipe.

Altfel, imi cer scuze daca am jignit pe cineva! :)
+3

hahalera

 •  
 •  

#30 costy81gl » 01-03-2013 16:23

Citez pe Marius Stan:
Concret? Cam patru milioane de euro. De unde ştiu? Păi există bănci. Banii au fost mutaţi în alt cont.
Mai taie, da-o dracu'. Ti-a zis femeia de serviciu de la banca? Ia invata-ma si pe mine cum aflu cand cineva isi muta banii, ca am impresia ca si nevasta-mea si-a mutat 50 de lei de la BRD la ING si nu recunoaste.

costy81gl

 •  
 •  

#31 mario » 01-03-2013 17:55

Citez pe costy81gl:
Citez pe Marius Stan:
Concret? Cam patru milioane de euro. De unde ştiu? Păi există bănci. Banii au fost mutaţi în alt cont.
Mai taie, da-o dracu'. Ti-a zis femeia de serviciu de la banca? Ia invata-ma si pe mine cum aflu cand cineva isi muta banii, ca am impresia ca si nevasta-mea si-a mutat 50 de lei de la BRD la ING si nu recunoaste.

stiind nr de cont se afla foarte usor ;-)
−1

mario

 •  
 •  

#32 Dregan » 01-03-2013 17:59

Fiica cea mare a lui Marius Stan era director de banca sau ceva de genul. Sa fim seriosi, primarul poate accesa destul de usor astfel de informatii spre deosebire de noi restul...

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |