Revine Petre GrigorasRevine Petre GrigorasFC Oţelul Galaţi a învins în fieful celor de la CFR Cluj, scor 0-1, prin golul marcat de Gabriel Paraschiv, spărgând astfel ghinionul avut în partida contra celor de la Petrolul Ploieşti, meci pierdut cu acelaşi scor, 0-1, dar pe teren propriu. Petre Grigoraş, fostul şi viitorul antrenor al „roş-alb-albaştrilor” a reconfirmat cu această ocazie revenirea sa în sânul echipei, cel mai probabil luni urmând a fi repus în „drepturi”. Ioan Balaur, antrenorul secund ce a asigurat interimatul acestor două etape cu ocazia incertitudinii situaţiei lui “Grig”, a arogat, modest, toate meritele victoriei contra ardelenilor celui din urmă.

Petre Grigoraş: "O să fiu prezent la Galaţi şi sută la sută voi semna contractul. Am ajuns la o înţelegere şi duminică sau luni voi semna. După victoria asta de la Cluj s-ar putea să îl supăr pe Balaur. E o situaţie care s-a rezolvat, mă bucur foarte mult că şi situaţia financiară s-a rezolvat, salariile sunt la zi. Meciul cu Petrolul a fost mult mai bun din punctul de vedere al calităţii jocului. Sunt convins că potenţialul este mult mai mare. Balaur este în staff-ul tehnic, nu este niciun fel de problemă. Totul este normal din punctul de vedere al patronatului, antrenorului şi autorităţilor locale. E o situaţie foarte grea pentru Oţelul, un obiectiv măreţ nu poţi să îţi propui. Echipa este foarte aproape de retrogradare, dar voi încerca să rezolvăm problema. Trebuie să nu avem probleme cu retrogradarea şi să vedem ce facem în Cupă.”

Ioan Balaur (antrenor secund  FC Oţelul Galaţi): „După rezultatul din prima etapă jucătorii au văzut că e nevoie de atitudine şi devotament. CFR-ul nu ne-a surprins cu nimic. În mare parte rezultatul i se datorează lui Grigoraş care a vorbit cu jucătorii şi le-a dat încredere. Sper să ne distanţăm cât mai repede de susbsolul clasamentului şi să jucăm finala Cupei, poate chiar să câştigăm.”

Narcis Răducan: "Suntem foarte bucuroşi. Băieţii s-au concentrat şi privesc cu încredere meciul cu Pandurii. Mă bucur că Grigoraş va prelua de mâine o echipă cu moral bun. CFR-ului i-au lipsit mulţi jucători, dar mă bucur că am profitat de problemele lor. Sunt destul de uzaţi după campania din Europa, pentru care îi felicit. Balaur a pregătit acest meci şi îl felicit pentru victorie. Toţi jucătorii sunt plătiţi la zi.”

Paulo Sergio (antrenor CFR Cluj): "Rezultatul a fost cauzat de lipsa de eficacitate. Aceasta e problema pe care trebuie s-o rezolvăm cât mai rapid. Nu putem vorbi de o criză pentru că nu aş lua în calcul partidele cu Inter. Vom continua sa luptăm pentru un loc de cupele europene. Nu am jucat excepţional, dar era suficient să obţinem un alt rezultat. Trebuie să fim mereu motivaţi, asta e munca noastră. Dacă un jucător nu e motivat, trebuie să renunţe la această meserie. Nu cred însă că poate fi vorba de oboseală psihică.”

Mario Felgueiras (portar CFR Cluj): "Nu ştiu ce se întâmplă cu noi. Am avut şanse să marcăm, dar n-am reuşit să profităm. Ei au avut o singură ocazie şi ne-au bătut. Suntem trişti, dar aşa este fotbalul. Pentru toată lumea suntem slabi acum, dar asta nu e valoarea noastră. Lumea vorbeşte de noi doar când nu avem rezultate. Ştiam că Oţelul e o echipă bună, dar am avut şi ghinion. Îmi pare rău că Godemeche a fost eliminat, o să-i simţim lipsa la următorul meci.”