STIRI Liga I Echipa recuperatorilor: Sîrghi pe urmele lui Costin

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul şi-a recuperat punctele pierdute cu Petrolul, la Cluj, câştigând cu 1-0 în faţa CFR-ului, chiar dacă nu a mai practicat acelaşi joc ofensiv din meciul cu ploieştenii.

Cheia meciului a fost defensiva, în frunte cu portarul Branko Grahovac, bosniacul fiind ales de altfel goalkeeperul etapei de cifrele InStat Football, el parând patru şuturi cadrate pe spaţiul porţii sale.
De asemenea, Cristian Sîrghi, a fost unul din cei mai apreciati fundaşi centrali ai etapei, fiind cel mai bun recuperator al rundei. Cristi, care a fost căpitanul Oţelului în meciul cu CFR, l-a egalat astfel pe Sergiu Costin care a reuşit o performanţă similară la jocul cu Petrolul, după ce a readus balonul Oţelului în 20 de rânduri.
În plus, toată echipa nostră a reuşit să câştige în total 120 de dueluri pentru balon, aflându-se pe locul 3 în topul etapei, după Ceahlăul şi Steaua. Cifrele respective arată cât de mult s-a schimbat jocul Oţelului de la o etapă la alta. Dacă la jocul cu Petrolul am avut cele mai multe acţiuni ofensive ale rundei, dar am pierdut, la jocul cu CFR nu prea ne-am văzut în atac, dar am ştiut să păstrăm scorul înscris pe tabelă încă din minutul 7, fiind în top la recuperări şi dueluri câştigate. A fost, dacă vreţi, diferenţa de stil dintre Petre Grigoraş şi Ioan Balaur.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Paul P. » 07-03-2013 11:21

Interesant articolul. De unde luati datele InStat Football?

Paul P.

  •  
  •  

#2 alas » 07-03-2013 11:56

" A fost, dacă vreţi, diferenţa de stil dintre Petre Grigoraş şi Ioan Balaur."
sa intelegem ca "stilul" lui Balaur e mai bun decat cel al lui Grigoras? :lol:

alas

  •  
  •  

#3 Dregan » 07-03-2013 12:45

Citez pe Paul P.:
Interesant articolul. De unde luati datele InStat Football?

Astea sunt de pe gsp. Din pacate, ei ofera doar varfurile etapei. Statistici mult mai bune si detaliate au cei de la club care detin sistemul InStat. In fiecare numar al revistei "OTELUL" exista si o pagina cu astfel de statistici.
+2

Dregan

  •  
  •  

#4 Dregan » 07-03-2013 12:46

Citez pe alas:
" A fost, dacă vreţi, diferenţa de stil dintre Petre Grigoraş şi Ioan Balaur."
sa intelegem ca "stilul" lui Balaur e mai bun decat cel al lui Grigoras? :lol:

:D Departe de mine gandul asta. Intelegem ca sunt doua stiluri total diferite si atat ;-) Ca s-a intamplat sa pierdem cu stilul ofensiv si sa castigam cu cel defensiv nu e neaparat ceva ce se va repeta. La fel de bine putea fi invers. Voiam doar sa subliniez ca echipa noastra are potential de vreme ce poate da randament in ambele situatii.
+1

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |