STIRI Liga I Curelea e prin Belarus

Costin CureleaCostin CureleaOţelul l-a pierdut se pare definitiv pe Costin Curelea, dar înfrângerea conducerii administrative a fost imediat ascunsă sub preş. Ultima oară când auzisem de fostul atacant al Sportului, care s-a pregătit alături de echipa noastră în Spania, acesta urma să primească o decizie de la TAS, care sa-l lase liber de contract, pentru a se putea transfera la Galaţi. Din acel moment linişte totală în cazul Curelea, jucător care şi marcase pentru Oţelul, într-un amical cu Atletico Paranaense.


Mai nou, l-am găsit pe atacant tocmai în Belarus, acolo unde este testat de către Dinamo Minsk. Situaţia jucătorului este însă neschimbată, el aparţinând în continuare de Sportul Studenţesc, patronul Vasile Şiman ameninţându-l deja că va plăti scump tentativele sale de a pleca deşi se află sub contract cu bucureştenii.  
Reamintim faptul că FC Oţelul s-a folosit de un truc prin care a putut să-l ţină pe Curelea în probe în cantonamentul din Spania. El a fost luat în grija echipei Trans Narva din Estonia, primind o hârtie de la acest club că se poate antrena cu gălăţenii. În tot acest timp fotbalistul aştepta să fie declarat liber de către FIFA, pentru ca apoi să poată semna cu Oţelul. Din păcate, această schemă complicată nu ne-a ajutat mai deloc, ba mai mult ne-a lăsat fără un vârf de careu. Mai întâi hârtia estonienilor a expirat pe 15 februarie, iar apoi cei de la Trans Narva s-au speriat de posibilele consecinţe ale acţiunilor lor şi l-au lăsat să plece pe jucător. Mai apoi, mult aşteptatul verdict de la TAS, anunţat pentru 22 februarie nu a mai venit nici în ziua de azi.
Din acel moment, directorul general Narcis Răducan nu a mai suflat o vorbă despre Curelea, făcându-ne să credem  că atacantul a fost pierdut definitiv, deşi nu a fost niciodată al nostru ca să-l pierdem…
Cu toate acestea rămân întrebările. Cum a fost posibil ca Oţelul să ia pe banii clubului un jucător în Spania şi să-l antreneze pentru altă echipă? Mai ales, în condiţiile în care, Liviu Băjenaru a fost lăsat acasă, locul său în avion fiind luat de Curelea. Asta ca să nu mai spunem că mai bine am fi pregătit un junior în cantonamentul respectiv. Mai mult, Oţelul a rămas fără atacant central, deoarece mutarea respectivă ne-a blocat un posibil transfer al unui alt vârf de careu. În cele din urmă, Cosmin Vancea sau Alexandru Tudorie au făcut tuşa în unele partide de verificare, fiind văzuţi foarte puţin de către antrenorul Petre Grigoraş, deoarece i-au făcut loc aceluiaşi Curelea.
Aceasta este întreaga istorie a felului în care Oţelul a început partea a doua a sezonului fără un atacant central veritabil pe teren.

Narcis Răducan (februarie): “Am avut dreptul de a-l folosi pe Curelea până pe 15 februarie. Din acel moment nu-l mai putem folosi nici măcar la antrenamente, dar din ce mi s-a comunicat, până pe 22 februarie, va avea parte de o decizie de la TAS şi abia atunci vom şti dacă putem continua negocierile cu el.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Florin22 » 08-03-2013 11:18

Cred ca Curelea a fost in cantonament cu Otelul doar pt ca asa si-a dorit Grigoras la acel moment si cum Narcis era dispus sa faca orice pt al tine pe Grig la galati si-a permis sa il lase acasa pe Bajenarul in detrimentul lui Curelea desi cred ca stia de la bun inceput ca nu va fi al nostru decat daca ar da bani pe el...a fost doar praf in ochi si doar ca sa vina Grig, nimic mai mult. Curelea nu este Drogda sa poti face la fel ;-) dar intrun fel este mai bine ca nu ne-am complicat prea mult cu el pt ca ne sapam singuri groapa ;-)

Dar ce ma surprinde foarte tare este faptul ca ei(Otelul,Narcis) nu au cautat un alt atacant, un plan B si au fost destul de siguri ca il vor avea dar cum Siman este un vulpoi dat dracu de smecher era normal ca Otelul sa primeasca doar un deget ridicat.
+1

Florin22

 •  
 •  

#2 gopolino20 » 08-03-2013 11:25

asta cu, Curelea este o pata neagra in detrimentul lui Narcis.....pt ca era asa de sigur ca se va rezolva......asa ca am picat cat se poate de prost...conducere de amatori, acum suntem foarte descoperiti in atac, stam doar in Para si Didi, si nu cred ca o sa mai transferam pe altul in locul lui.....asa ca din cate se pare campania de transferuri a fost buna la numar dar nu si eficienta....doar Astafei este certitudine...in rest toti cei adusi sunt inca in cautari si acomodari.......vad ca nici brazilienii nu prind lotul, Zaharia e iesit din schema pt campionatul asta, Gazale inca se chinuie, Vancea am uitat de el.........asa ca e jale cu asa zisele transferuri la Otelul.....poate ne aude si nenea Narcis.............????
+5

gopolino20

 •  
 •  

#3 Devilutzu » 08-03-2013 12:39

Narcis, un atacant ceva pretenas? :D fa-ne o surpriza
+2

Devilutzu

 •  
 •  

#4 Paul P. » 08-03-2013 12:58

Poate ne lamureste Narcis in conferinta de presa care mai e situatia lui Curelea.
+1

Paul P.

 •  
 •  

#5 granata » 08-03-2013 13:21

CCitez pe Paul P.:
Poate ne lamureste Narcis in conferinta de presa care mai e situatia lui Curelea.
Citez pe Paul P.:
Poate ne lamureste Narcis in conferinta de presa care mai e situatia lui Curelea.

Cred ca Narcis ne lamureste mai repede de situatia lui Tatu si Nikolic :-x
+5

granata

 •  
 •  

#6 nicki55 » 08-03-2013 14:27

Ai dreptate Paul , Narcis ne poate oferi cu amanunte ultimile noutati de la stana..
+6

nicki55

 •  
 •  

#7 MARIO 23 » 08-03-2013 15:58

ne racim gura de pomana, se vede cat de mult contam pentru cei din conducere. Acum de bucurie ca a batut echipa lui de suflet pe Chelsea, poate se indura si ne baga si pe noi un pic in seama si ne da si ceva explicatii! :-x
+1

MARIO 23

 •  
 •  

#8 Steel Dany » 08-03-2013 17:12

"până pe 22 februarie, va avea parte de o decizie de la TAS şi abia atunci vom şti dacă putem continua negocierile cu el." a trecut de mult data asta :))

Steel Dany

 •  
 •  

#9 Dregan » 08-03-2013 18:11

Citez pe Dany Man:
"până pe 22 februarie, va avea parte de o decizie de la TAS şi abia atunci vom şti dacă putem continua negocierile cu el." a trecut de mult data asta :))

Tocmai asta era si ideea. Am scris in paranteza ca este vorba de o declaratie din luna februarie.

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |