STIRI Liga I “Am avut un portar în zi de graţie”

Petre GrigorasPetre GrigorasAntrenorul Petre Grigoraş a vorbit la cald despre partida pe care Oţelul a câştigat-o în faţa fostei sale echipe – Pandurii. El a ţinut să-şi laude jucătorii pentru prestaţia avută şi pentru faptul că ultimele două victorii au reuşit să ne îndepărteze de zona retrogradării.

Tehnicianul a recunoscut că meciul cu gorjenii, a fost unul cu adevărat intens, în care oricare dintre cele două formaţii se putea impune la final. Cu cele 3 puncte în buzunar, “Grig” a vorbit şi despre meciul de la Bistriţa, unde aşteaptă de asemenea un joc şi un rezultat pe măsură.
De partea cealaltă, antrenorul “pandurilor”, Cristian Pustai, s-a declarat dezamăgit de scorul final, dar nu şi de spectacolul din teren.  

Petre Grigoraş: "Au fost două victorii foarte importante, mai ales că s-au facut schimbări la nivelul echipei în această iarnă, dar şi la nivel de conducere. Au plecat mulţi jucători din cei care au câştigat campionatul şi Supercupa. Am însă încredere în băieţi că ne vom îndepărta de linia retrogradării. Cred că a fost un meci cu un ritm destul de bun, un meci intens. Am avut un portar în zi de graţie. Mă bucur de victorie, a fost un meci cu o mare încărcătură emoțională pentru mine. Dacă reușeau să înscrie din acel penalty, altul ar fi fost rezultatul final. Nu este prima oară când am meci împotriva unei foste echipe. Suntem profesioniști, ei nu au venit să îmi facă mie cadouri, cu puțină șansă puteau câștiga. Pandurii pot și trebuie să spere la cupele europene, eu consider că au făcut cel mai bun meci din acest retur. Sunt mândru că joacă în felul în care o fac. Vrem o continuare a meciurilor cu rezultate bune, ne așteptăm o partidă foarte grea la Bistriţa. Victoria de azi ne obligă să repetăm jocul bun și atunci putem privi spre viitor cu mai multă încredere. Ar fi fantastic să luăm 9 puncte din trei jocuri. Sunt sigur că până la finalul campionatului mai pot obţine punctele pentru o participare europeană. Nu ştiu dacă meciul a fost spectaculos, dar a fost intens şi bun din punct de vedere tactic. Cupa este un obiectiv, depindem de două meciuri, avem o șansă mare să ajungem în finală, dar până atunci mai sunt destul de multe întâlniri în campionat și ne vom gândi întâi la ele.

Cristi Pustai (antrenor Pandurii): "Nu am scăpat un punct, ci trei. Am făcut multe greşeli pe faza defensivă, dar a ieşit totuşi un spectacol frumos. În deplasare, dacă nu înscrii, este foarte greu să iei punct sau puncte. Este un joc al hazardului, altădată am câştigat când nu am jucat aşa de bine. Este greu, ne-am propus un obiectiv îndrăzneţ, realizabil, dar nu mai trebuie să facem atâtea greşeli. O echipă mare fructifică şi jumătate de ocazie. Eu spun că nu a contat faptul că Grigoraş cunoştea echipa, noi, antrenorii, ne ştim bine între noi. A fost vorba de chestiuni de fineţe."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Aruon » 11-03-2013 15:21

Branko e favoritul meu.Simpatic,glumet ,familist si BUN!FORZA OTELUL si sa dea DUMNEZEU sa apere cat mai multe goluri si sa aiba evolutii impresionante!
−1

Aruon

 •  
 •  

#2 Tudor » 11-03-2013 16:39

Interesant e ca acum ceva timp in urma multi isi doreau sa plece si il jigneau in ultimul hal. Trebuie sa intelegeti ca jucatorii pot avea perioade bune si mai putin bune. Sa speram ca perioada asta buna sa tina cat mai mult.

Tudor

 •  
 •  

#3 Viorel Craciun » 11-03-2013 17:35

da, recunosc ,sunt dintre cei ce l-au contestat ,dar la modul in care se pregateste si la siguranta aratata de la inceputul sezonului merita toate felicitarile !probabil ca si atmosfera cu mai putini ex-iugoslavi care conduceau vestiarul ,i-a mai sc himbat si lui optica ! oricum, bravo Branco! :roll:
+1

Viorel Craciun

 •  
 •  

#4 Lost » 11-03-2013 17:51

E normal sa fie Grahovac in forma maxim, pentru ca are pofta de joc la cate etapa a stat pe banca. :-)
Asa o sa fie si cu Branet, daca va fi titular, o sa apere foarte bine.
−1

Lost

 •  
 •  

#5 vioara19 » 11-03-2013 18:18

daca va fi atmosfera pe stadion macar cum a fost la meciul cu pandurii avem sanse mari sa castigam tot acasa. in sfarsit am vazut o galerie a otelului cum ar trebui sa arate o galerie.
+1

vioara19

 •  
 •  

#6 spider » 11-03-2013 18:29

Se vede ca a plecat Perendija, Joaca si Grahovac cum trebuie...
+1

spider

 •  
 •  

#7 Adi » 11-03-2013 21:28

Felicitari lui Grahovac pentru meciul facut, desi inca a avut vreo 2 momente cand a parut putin nesigur. E totusi mult mai bine decat evolutiile inconsistente din trecut. Si in general felicitari intregii echipe!
Off-topic: nu vreau sa fiu rau, dar alta poza cu Grig nu se poate pune la stirile astea? :D nu mi se pare sincer cea mai reusita :-)
+1

Adi

 •  
 •  

#8 Lost » 11-03-2013 22:27

Cred ca Grahova va iesi din nou portarul etapei, cea ce ma imi pare foarte bine :D

Lost

Login sau crează cont pentru a comenta              |