Silviu IlieSilviu IlieOţelul joacă vineri, de la ora 21.30, în deplasare la Gloria Bistriţa, iar staff-ul tehnic întâmpină în continuare aceleaşi probleme de lot.


Silviu Ilie şi Alexandru Zaharia vor rata cel mai probabil restul sezonului, după operaţiile suferite, în urma unor accidentări grave. Un alt jucător cu probleme este Daniel Popescu, venit de la Dunărea, care nu a prins lotul până acum, deoarece nu este apt din punct de vedere medical.
Cristian Sîrghi, Alexandru Benga, Victoraş Astafei, Ioan Filip, Zoran Ljubinkovic şi Laurenţiu Iorga sunt la un pas de suspendare, primul cu 6 galbene, iar restul cu 3 încasate, un cartonaş însemnând automat ratarea partidei cu Steaua pentru aceştia.
Să vedem cum stă echipa noastră în privinţa avertismentelor în acest sezon. Formaţia roş-alb-albastră a încasat 59 de cartonaşe galbene şi 3 roşii, ocupând poziţia a 9-a în clasamentul Fair-Play, dar mulţi din cei avertizaţi des au părăsit echipa noastră în iarnă. Şase jucători din lotul actual (Enes Sipovic, Ionuţ Neagu, Sergiu Costin, Cristian Sîrghi, Alexandru Zaharia şi Gabriel Giurgiu) au stat o rundă pe tuşă pentru 4 avertismente acumulate, în timp Zoran Ljubinkovic a păţit acelaşi lucru pentru eliminarea directă din meciul cu Petrolul, în tur.

Iată clasamentul complet în funcţie de cartonaşele galbene primite:
6 cartonaşe galbene: Cristian Sîrghi
5 cartonaşe galbene: Ionuţ Neagu, Enes Sipovic
4 cartonaşe galbene: Sergiu Costin, Gabriel Giurgiu, Alexandru Zaharia*
3 cartonaşe galbene: Alexandru Benga, Victoraş Astafei*, Cătălin Iorga, Ioan Filip, Zoran Ljubinkovic
2 cartonaşe galbene: Cristian Brăneţ
1 cartonaş galben: Gabriel Paraschiv, Marian Cârjă, Lucian Murgoci, Branko Grahovac.
* avertismente încasate pentru altă echipă decât Oţelul

De partea cealaltă, la Gloria Bistriţa ar putea lipsi Dolha, Kanon, Sighiartău – toţi fiind accidentaţi.