STIRI Liga I Cojoc – surpriza etapei

Samoel CojocSamoel CojocDacă la jocul cu CFR Cluj nu prea ne-am văzut în atac, fiind în top la recuperări şi dueluri câştigate cu Ioan Balaur pe bancă, revenirea lui Petre Grigoraş a readus spiritul ofensiv al Oţelului la numai o etapă distanţă.
Echipa noastră a avut cele mai multe şuturi spre poarta adversă, 19 la număr, dar şi cele mai multe cornere(12), fiind cea mai bună la aceste capitole dintre toate formaţiile din Liga în runda 22.
Portarul Branko Grahovac a făcut din nou un meci mare, parând un penalty şi având cel puţin alte două intervenţii salvatoare, bosniacul făcând parte din rezervele etapei, după ce  fusese goalkeeperul rundei la jocul cu CFR Cluj, conform cifrelor InStat Football.
De asemenea, Oţelul dă pentru a treia oară la rând cel mai bun recuperator al etapei, Cristian Sîrghi, readucându-ne în posesie de 19 ori, deşi acesta a făcut un meci mai slab ca de obicei.
Surpriza vine de la Samoel Cojoc care, cu 104 acţiuni reuşite şi 16 recuperări, a prins echipa etapei! Fundaşul dreapta pare că se simte tot mai bine de la revenirea lui Petre Grigoraş la Oţelul şi dacă se va ţine de treabă în continuare îşi va relansa fără probleme cariera.
La debutul său, Marquinhos a fost de-a dreptul impresionant, readucând în sfârşit driblingurile reuşite pe stadionul “Oţelul”. Brazilianul şi-a depăşit în 9 rânduri adversarii, fiind depăşit la acest capitol doar de către Denis Alibec de la Viitorul Constanţa.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Ciprica » 13-03-2013 10:41

E o surpriza doar prin prisma jocului bun. Calitati stiam...cei mai multi dintre noi ca are. Sper sa o tina tot asa si sa isi fi dat seama ca o cariera de fotbalist nu dureaza foarte mult. Si ca acum e momentul sa dea tot ce poate, de distrus ficatul poate si dupa ce se retrage... :)
+2

Ciprica

  •  
  •  

#2 ciprian_73 » 13-03-2013 11:35

Alaturi de Benga si Grahovac au fost aproape de netrecut de la inceperea returului!Cred ca pentru el e un nou inceput si ar fi bine sa evite "sincopele" din trecut!Are calitati ce il pot impune inclusiv la echipa nationala,fiind poate cel mai bun fundas dreapta din Romania!
+3

ciprian_73

  •  
  •  

#3 babacu29 » 13-03-2013 11:51

Despre baiatul asta nimic nu ma mira...Strict fotbalistic un mare talent,Inca stau si ma gandesc cum a puput fi rezerva atata timp...cum nu a prins nici macar lotul...avand in vedere valoarea Lui certa...chiar nu am avut pe nimeni in echipa sa vb.cu el?pacat,mare pacat daca nici de talentele noastre nu avem grija..BRAVO Cojoc si tine-o tot asa
+4

babacu29

  •  
  •  

#4 Lost » 13-03-2013 18:41

Bravo Cojoc, sper sa fie mai des in echipa etapei, speram sa deie o lectie de fotbalul lui Rapa.

Lost

  •  
  •  

#5 vdanut » 13-03-2013 19:10

Eu am spus de mult ca este un fundas dreapta excelent, de nationala, mai ales ca pe acel post nu rupem gura targului (la nationala). Dar numai sa se tina de treaba ca talent are....
Branko Grahovac a facut un meci mare, se vede pe fata lui la inceputul meciului cum o sa evolueze (daca e concentrat) nu stiu cum de nu a fost portarul etapei, chiar a fost foarte bun.
Cristian Sîrghi - un meci incredibil de prost, a gafat cand nu era cazul, si totusi cel mai bun recuperator.... Ma rog..

vdanut

Login sau crează cont pentru a comenta              |