STIRI Liga I A trecut şi 14 martie… Oţelul tot fără puncte

Site-ul TASSite-ul TASDeşi la ultima conferinţă de presă ni s-au dat “de doi bani speranţe” (a se citi de două puncte), referitor la cazul Oţelului de la TAS, nicio veste nu a venit pe 14 martie aşa cum fusesem anunţaţi dinspre conducere.


Clubul gălăţean nu a primit încă un verdict deşi ni se tot spune din toamna trecută că stăm la rând la judecată. Dunărea Bătrână şi toţi suporterii au aşteptat în zadar vestea cea mare la data anunţată de Narcis Răducan. O simplă verificare a site-ului tribunalului elveţian nu a dat rezultate, dar in schimb, pe 15 martie, am văzut cum Mu-Yen Chu (pardon de expresie!) a primit un verdict de la TAS. Pentru cei care nu înţeleg, este vorba despre ultimul caz judecat de elveţieni. Click aici dacă doriţi să accesaţi pagina de web a Tribunalului de Arbitraj.
Nouă probabil ne rămâne să aşteptăm până la Paşte…le Cailor. Poate că tonul comic al acestei ştiri nu este pe aceeaşi linie cu gravitatea faptului că nu reuşim să recuperăm cele două puncte buclucaşe, dar pe de altă parte, dacă cei din conducere ne iau în derâdere cu termenele, atunci nu putem decât să reacţionăm în acelaşi fel.
Nici nu putea fi altfel, având în vedere că în noiembrie ni s-a spus că vom afla soarta punctelor într-o săptămână, iar acum, la 4 luni distanţă, situaţia e aceeaşi. Poate ar fi mai corect să ni se spună exact, dacă chiar există un caz legat de Oţelul la TAS, deoarece o simplă căutare pe site-ul elveţienilor nu a dat rezultate. Şi poate când om găsi punctele pierdute, vom afla veşti şi despre cazul pierdutului Curelea…

Comentarii   
 •  
 •  

#1 romeo » 17-03-2013 22:35

prosport.ro/.../...
ciobanul a inceput pregatirea meciului direct!
daca pleaca si Iorga la oi sa speram ca nu o sa incepeti sa il regretati

romeo

 •  
 •  

#2 Eduard Ghintuiala » 18-03-2013 01:37

Doamne fereste! Ce sa regreti? Ma bufneste si risul. Stiti cam cum este Iorga? Daca mai sint si "Dunareni" destul de "Batrini" apropos de numele site-ului prin zona, mie unul Iorga imi aminteste de celebrul atacant Ghindaru de pe la fcarges care nu mai marcase de vreo 5 (CINCI) ani, desi, da ati citit bine era atacant. 7 goluri ale lui Iorga, din care 4 anul asta, si citeva din penalty, nu prea sint cine stie ce de regretat... hic... parerea mea.
Si pentru cei mai tineri, va rog, nu ma certati, sau ma faceti analfabet ca nu scriu cu I din A, ca eu unul asa am invatat sa scriu la scoala si varianta asta mai noua mi se pare o prostie (scuze de lipsa diacriticelor)
Asa ca ce regrete? poate regrete eterne :D :P
La multi ani Iorga si poate la mai multa minte si seriozitate!
−2

Eduard Ghintuiala

 •  
 •  

#3 Eduard Ghintuiala » 18-03-2013 01:40

Si poate imi spune si mie cineva... ce treaba are domnul Narcis Raducanu cu noi, cu clubul nostru?
E cumva trecut in fisa postului dumnealui sa ne minta non-stop si cu orice pret?
Din Canada, FORZA OTELUL! :oops:
+2

Eduard Ghintuiala

 •  
 •  

#4 ludwik » 18-03-2013 08:21

Eu am mai spus si o mai spun, nu este nici un proces la TAS am urmarit de mult sit-ul TAS-ului si nu scrie nimic despre Otelul asa ca nu va mai faceti sperante punctele s-au dus si nu se mai intorc ca sa va convingeti intrati aici :http://www.tas-cas.org/general
+3

ludwik

 •  
 •  

#5 gopolino20 » 18-03-2013 09:34

nu vom mai vedea acele 2 puncte niciodata......asta e clar...nu exista prb Otelul la TAS........
+1

gopolino20

 •  
 •  

#6 schillaci » 18-03-2013 09:52

Probabil ca unii suporteri îl critică pe Iorga după ce urmăresc meciuri de Liga Campionilor...incetati să mai aveţi aceleaşi pretenţii de la jucători de Liga I. Părerea mea este ca Iorga e un jucător bun pentru noi.
+2

schillaci

 •  
 •  

#7 DanielT » 18-03-2013 10:02

Eu cred ca Iorga este cel mai talentat jucator din lotul actual al Otelului. Are el un caracter mai ciudat dar asta nu cred ca ii anuleaza talentul de fotbalist. Despre punctele de la TAS cred ca nu ar mai trebui sa vorbim. Ar trebui sa calculam clasamentul fara cele doua puncte. Chiar ar fi dureros sa retrogradam datorita celor doua puncte dar nu cred ca va fi cazul.
+1

DanielT

 •  
 •  

#8 hahalera » 18-03-2013 10:57

Ar mai fi o problema... Iorga, cu bunele si relele lui, este un foarte bun executant de penalty-uri... iar dupa plecarea lui Pena a cam ramas singurul pe care-l stiu din prima echipa a Otelului. Iar pt o echipa care nici nu prea marcheaza mult, neavand vreun varf de mare calitate, asta conteaza mult.

hahalera

 •  
 •  

#9 Dregan » 18-03-2013 11:01

Citez pe FaustinoDan:
Despre punctele de la TAS cred ca nu ar mai trebui sa vorbim. Ar trebui sa calculam clasamentul fara cele doua puncte. Chiar ar fi dureros sa retrogradam datorita celor doua puncte dar nu cred ca va fi cazul.


Nu noi ar trebui sa nu mai vorbim de punctele respective, ci conducatorii clubului ar trebui sa se dezvete sa ne mai minta !

Dregan

 •  
 •  

#10 otelaria » 18-03-2013 11:01

Raducanu...acest sclav stelist Raducanu, caruia-i plange sufletelul dupa ghena din bucale, este cel mai penibil -ca sa nu zic, cel mai prost..- presedinte pe care l-a avut Otelul in toata istoria clubului ! Toata tara rade de el...
−1

otelaria

 •  
 •  

#11 dj » 18-03-2013 15:00

noi suntem cea mai penibila tzara...unde deciziile astea de la TAS si altele se iau dupa aproape 1 an... mai exact la sfarsirea campionatelor..niste PENIBILI....cum dracu sa judeti 23321312 ani de zile un caz atat de simplu despre 2 puncte amarate...zici ca is retardati dinaia care le curge scuipat din gura

dj

 •  
 •  

#12 cry75 » 18-03-2013 16:20

E cam exagerat sa spunem ca toti suporterii asteapta "vestea cea mare" de la TAS. pana la urma sunt 2 puncte pierdute pentru ca nu s-au respectat niste termene de plata la momentul respectiv, nu inteleg ce atata tam-tam. Altfel pentru ce se mai dau termenele de plata? Sunt mai valoroase cele 2 puncte de la TAS decat cele 3 pierdute prosteste cu Bistrita? Sa batem noi Steaua si sa scoatem Petrolul din Cupa Romaniei asta mi se pare cel mai important.Cat despre Iorga, contestatarii lui sa-mi spuna un jucator din lotul Otelului care a fost mai util decat el in acest campionat.Sau macar daca avem altul mai bun care l-ar putea inlocui.

cry75

 •  
 •  

#13 ciprian_73 » 18-03-2013 16:53

Citez pe cry75:
E cam exagerat sa spunem ca toti suporterii asteapta "vestea cea mare" de la TAS. pana la urma sunt 2 puncte pierdute pentru ca nu s-au respectat niste termene de plata la momentul respectiv, nu inteleg ce atata tam-tam. Altfel pentru ce se mai dau termenele de plata? Sunt mai valoroase cele 2 puncte de la TAS decat cele 3 pierdute prosteste cu Bistrita? Sa batem noi Steaua si sa scoatem Petrolul din Cupa Romaniei asta mi se pare cel mai important.Cat despre Iorga, contestatarii lui sa-mi spuna un jucator din lotul Otelului care a fost mai util decat el in acest campionat.Sau macar daca avem altul mai bun care l-ar putea inlocui.

"Cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit" spunea odata Napoleon...Nici o legatura cu Iorga sau echipa de langa...cimitir...

ciprian_73

Login sau crează cont pentru a comenta              |