STIRI Liga I Chipirliu în mare formă la Dunărea

Bogdan Chipirliu (FOTO Marian Brailescu)Bogdan Chipirliu (FOTO Marian Brailescu)Atacantul de 20 de ani, împrumutat de Oţelul până la vară concitadinei Dunărea a marcat în primele două etape ale returului din Liga a II-a. “Chipi” a adus mai întâi victoria echipei sale la Otopeni cu un excelent sut în diagonală, pentru ca apoi să deschidă scorul cu Delta Tulcea, după ce scăpase singur cu portarul advers, gol care nu a fost însă de ajuns, deoarece “dunărenii” s-au recunoscut învinşi la final.

Bogdan Chipirliu poate evolua ca aripă, atât pe banda stângă (ca la Dunărea), cât şi pe partea dreaptă a terenului (cum era folosit în special la “satelit”). El a debutat în 2012 la Oţelul, la un meci cu Gaz Metan Mediaş, când a prins finalul de joc. A mai evoluat timp de 10 minute şi la înfrângerea cu Dinamo din tur, plus câteva prezenţe în meciurile amicale. Vârful de atac a ajuns în atenţia antrenorului de atunci, Viorel Tănase, după ce a avut un început de sezon foarte bun la “satelit”, fiind golgeterul echipei a II-a. Dacă va menţine ritmul bun al începutului de an, el are şanse mari să revină la Oţelul din vară.
Vă reamintim faptul că la Dunărea sunt împrumutaţi şi alţi “oţelari” de la satelit, în urma parteneriatului dintre cele două formaţii gălăţene. Este vorba despre: Alexandru Chebac, Iulian Negoescu, Cenk Firat, Ousmane Gueye sau Florin Stoica.
Oţelul mai are de altfel o mulţime de jucători împrumutaţi la alte formaţii: Gabriel Abraham, Sorin Cucu şi Bratislav Punosevac (la FCM Târgu Mureş – Liga II), Laurenţiu Petean şi Georgian Butoi (Fortuna Brazi – Liga III), Constantin Mişelăricu şi Cosmin Gârleanu (Delta Tulcea - Liga II), Ciprian Milea (Poli Iaşi – Liga I), Ionuţ Miron şi Cosmin Blănaru (SC Bacău – Liga III), Iulian Ochiroşii (Fuenlabrada – Liga III Spania), Claudiu Coropcă (Voinţa Ciorani – Liga V - Prahova) sau Marian Pop (Olimpia Satu Mare – Liga III).

Comentarii   
  •  
  •  

#1 ciprian_73 » 21-03-2013 16:56

Bravo, baiete! Tine-o tot asa!

ciprian_73

  •  
  •  

#2 ciprian » 23-03-2013 20:35

bv chipi 2 goluri din 2 meciuri procentaj 100% revino in fortza la otelu.echipa are nevoie de tine,de un golgheter

ciprian

Login sau crează cont pentru a comenta              |