STIRI Liga I Oţelul a dat 4 dintre cei mai slabi jucători ai etapei trecute

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDacă în primele runde din retur am stat foarte bine la multe capitole, înfrângerea cu Bistriţa ne-a arătat un alt Oţelul, unul capabil să fie învins de ultimul loc din clasament. Conform statisticilor InStat Football nu mai puţin de patru din jucătorii roş-alb-albaştri au prins “echipa petardelor”.


După ce a fost cel mai bun portar în ultimele două runde de Liga 1, Branko Grahovac şi-a dat cu firma în cap şi a încasat un gol demn de cascadorii râsului, când bistriţenii au egalat la unu.
Zoran Ljubinkovic şi-a arătat din plin limitele pe banda stângă, acolo unde Oţelul are mari probleme de ceva vreme. Fundaşul stânga a fost depăşit mai mereu, iar faptul că adversarul său direct din meciul de la Bistriţa, Răzvan Radu, a prins echipa etapei, cu 60% dueluri câştigate, spune multe despre forma sârbului, care oricum va fi suspendat la jocul cu Steaua.
Ionuţ Neagu ne-a arătat de ce nu a prins naţionala României, deşi se afla în vederile selecţionerului Victor Piţurcă în ultima vreme. Mijlocaşul central este într-o continuă scădere de formă, el fiind apatic încă de la începerea returului.
Jaka Stromajer este cel de-al patrulea jucător care a prins echipa petardelor, dar prestaţia slovenului nu mai miră pe nimeni, de vreme ce el nu a reuşit să se impună la Oţelul, nici măcar cu antrenorul Petre Grigoraş, sub comanda căruia a avut evoluţii strălucitoare la Pandurii. Adversarul direct al lui Stromajer la meciul cu Bistriţa a fost Ţîrcă care a prins echipa rezervelor conform statisticilor, o mare parte din “merite” avându-le mijlocaşul nostru stânga, care nu l-a putut depăşi deloc.
Dacă în etapele trecute am avut cei mai buni recuperatori, de această dată, singurul capitol la care am excelat la nivel de echipă a fost cel al posesiei. Oţelul a avut mingea timp de 31 de minute la Bistriţa din timpul efectiv de joc, dar ce folos dacă pe tabela de marcaj nu am reuşit să ne impunem.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 22-03-2013 19:34

Grigoraş vrea să-i sufle două dintre ţinte Stelei: "E greu, dar i-aş vrea la Oţelul"

Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului, speră ca la finalul sezonului să obţină din partea conducerii gălăţene fonduri pentru transferuri. Primele nume pe listă sînt chiar foştii săi elevi de la Pandurii, unii dintre ei aflaţi şi pe lista Stelei, liderul la zi al Ligii 1.

"Dan Nistor, Viera, Răduţ, dar şi pe alţii aş vrea să îi aduc la Oţelul. Deocamdată, e greu de spus dacă vom putea face acest lucru. Nu întîmplător l-am pus căpitan de echipă. Are un caracter deosebit şi e unul dintre străinii care m-a impresionat, nu mă mira", a spus Petre Grigoraş la sportro.

Cel putin Dan Nistor ar fi un transfer util echpei noastre, o sa vedem la vara.

Hagi

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 23-03-2013 09:08

Iorga a fost mai slab decat toti 4, si el are si constanta, dar din intamplare(cum face mereu) a dat o pasa de gol cu care probabil s-a scos si de asta nu l-au pus si pe el.... penibil, eu am trait meciul cu inima la gura, si speram ca arbitrul sa ne faca un cadou si sa-l elimine pe Iorga, macar nu-i mai pasau ceilalti ca sa piarda mingile...

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |