STIRI Liga I LA MULŢI ANI, Lucian Murgoci !

Lucian MurgociLucian MurgociAstăzi, 25 martie 2013, fundaşul stânga Lucian Murgoci împlineşte vârsta de 21 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.


Lucian Murgoci a debutat sezonul acesta în Liga 1, în minutul 71 al jocului cu CFR Cluj, pierdut de Oţelul pe propiul teren, scor 1-2. Fundaşul stânga cu numărul 23 este unul din actualii lideri ai “satelitului”, acolo unde joacă cel mai des.
Tânărul fotbalist a făcut parte din naţionala Under19 la turneul final al Campionatului European de fotbal, organizat în 2011 de România. O mare parte a componenţilor lotului au trecut mai departe la selecţionata U21 antrenată de Emil Săndoi. Din păcate, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Lucian., deşi a fost mai mereu titular şi integralist la U19.
Murgoci a început fotbalul la vârsta de 10 ani, sub îndrumarea actualului director de la Liceul cu Program Sportiv, d-l Florin Păunescu, cel despre care îşi aminteşte cu drag că i-a fost primul antrenor. La juniorii Oţelului a ajuns acum mai bine de 4 ani, fiind cerut în mod special de tehnicianul de atunci al “satelitului” – Viorel Tănase, cel care îi creştea la acea vreme pe viitorii campioni ai României, Cornel Râpă, Ionuţ Neagu, Samoel Cojoc sau Gabriel Abraham.
De la debutul din 2012, tânărul apărător a strâns doar 4 meciuri în tricoul echipei mari, dar a evoluat deja împotriva lui CFR Cluj, FC Vaslui sau Dinamo, plus două alte partide în Cupă. Cel mai probabil el se va afla cel puţin pe banca de rezerve cu Steaua, deoarece titularul postului de apărător lateral stânga, Zoran Ljubinkovic, este suspendat pentru partida repectivă.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 25-03-2013 14:02

LA MULTI ANI Lucian!

La cat mai multe meciuri de titular la Otelul!Carierea de succes iti doresc!

Aruon

  •  
  •  

#2 Manifest » 25-03-2013 18:39

La multi ani si toate cele bune ! :D

Manifest

Login sau crează cont pentru a comenta              |