STIRI Liga I Concedieri în masă la FC Oţelul

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuÎn septembrie 2012, într-o conferinţă de presă fastuoasă, fostul director general Marius Stan, actualul primar al Galaţiului, îi preda ştafeta lui Narcis Răducan, declarând că FC Oţelul intră într-o nouă eră, alături de TNG – principalul acţionar al echipei.

Timpul a trecut, iar scandalurile au apărut la numai două luni distanţă. Noul finanţator al echipei, Dan Grigore Adamescu, prin omul său Lucian Ciofoaia (preşedite al Consiliului de Administraţie) a cerut ca tot ce ţine de contabilitatea echipei gălăţene să fie mutat la Bucureşti. Pentru împlinirea acestui deziderat, omul de afaceri şi-a trimis bodyguarzii la stadion.
Primarul Marius Stan nu a intervenit la acel moment, ci a făcut-o mult mai târziu, făcându-ne să credem iniţial că situaţia era sub control. Între timp, Consiliul Local Galaţi şi-a retras tot sprijinul către echipă, adică şi-a îndepărtat bannerele publicitare de la stadion, urmând ca suma de 500.000 de euro pe an să nu mai vină către club din câte înţelegem. În mod ironic, aceşti bani fuseseră obţinuţi dinspre Primărie în urma protestului suporterilor din februarie 2009, pe când Marius Stan era director general al Oţelului şi ducea propriul război cu edilul de atunci, Dumitru Nicolae.
Finanţatorul Dan Grigore Adamescu, care a preluat echipa din septembrie, NU a băgat niciun ban la echipă, deşi a promis că va face acest lucru din luna martie a anului curent. Echipa noastră trăieşte încă din cei aproximativ 900.000 de euro din drepturile TV pe sezonul trecut, primiţi în ianuarie, dar s-a cam ajuns la fundul sacului. Mai mult, primarul Marius Stan l-a acuzat pe patron că a sustras suma de 4 milioane de euro din conturile clubului, bani ce mai rămăseseră în urma participării formaţiei de la Dunăre în UEFA Champions League.
În urma acestor declaraţii, Adamescu a reacţionat printr-un comunicat în care nu spunea nimic concret, dar mai ales a început represaliile la club. L-a retras pe Ciofoaia la Bucureşti şi l-a trimis pe Remus Pascu în locul acestuia. Din momentul venirii acestuia, clubul a blocat orice plată către orice entitate şi a început să facă economii. Majoritatea oamenilor puşi de Marius Stan în funcţii la FC Oţelul au fost concediaţi şi vorbim aici de aproximativ 20 de angajaţi dintr-un total de 40! Şeful Centrului de Copii şi Juniori – Ilie Hagioglu, organizatorul de competiţii Laurenţiu Majearu, directorul de marketing Dragoş Ghiuţă sau Ion Ionică se află printre “victime”. Până şi bucătăresele sau femeile de serviciu au fost concediate, aşa că jucătorii trebuie să se descurce singuri cu mesele. Politica de reducere a costurilor este făcută însă de nişte personae care nu au nicio treabă cu fotbalul, deoarece se vede cu ochiul liber că au fost desfiinţate posturi-cheie la echipă, fără de care activitatea nu se poate desfăşura normal. Şi firma de pază de la stadion a fost schimbată, WBC fiind înlocuită de Astra Nova Security, firmă ce îi aparţine lui Dan Adamescu. Uşor-uşor Oţelul este înghiţit de TNG…
În doar câteva zile s-a pierdut un an de realizări pe plan de imagine. A fost închisă căldura, revista clubului, barul de la Tribuna Zero, iar magazinul oficial deţinut în parteneriat cu Masita nu a mai primit materiale noi. Din câte se aude urmează ca şi jucătorii să fie mutaţi din locuinţe, deoarece chiriile plătite ar fi prea mari. Este clar în acest moment că la Oţelul nu există niciun plan pentru viitor, ba din contră, iar aceste lucruri se întâmplă cu doar 5 zile înainte de acordara licenţelor pentru formaţiile de Liga I, fiind normal ca suporterii să fie îngrijoraţi!
Restul angajaţilor din club nu vorbesc de frică, în timp ce directorul general Narcis Răducan a trecut de partea cealaltă a baricadei pentru a putea să-şi păstreze postul, neavând mare putere de decizie în acest moment. Zvonurile cum că acţionarul echipei a ameninţat chiar cu mutarea formaţiei fanion a Galaţiului în alt oraş se înteţesc, iar Oţelul pare în acest moment un prizonier de război prins la mijloc între afacerile dintre Stan şi Adamescu care nu s-au mai concretizat…

Marius Stan (28 februarie): “Dacă d-l Adamescu îşi bate joc de un club de tradiţie, un club care a scos zeci de mii de oameni în stradă, oferind o bucurie cum nu cred că au avut de la Revoluţie încoace, în acest caz acel personaj, indiferent că se cheamă Adamescu, că s-a chemat Borş, că se cheamă oricum vrea el, va fi duşmanul meu. Şi nu o să-mi închidă nimeni gura, cel puţin pe domeniul ăsta. Se poate interpreta că fiind primarul oraşului sunt incompatibil să mă amestec. Nu mă amestec, eu doar întreb, iar întrebările mele sunt legitime. N-am acuzat pe nimeni, am cerut răspunsuri punctuale care nu au venit. Sper că vor veni. Primăria chiar a investit ceva în club. În anul care s-a încheiat, ştiţi bine, am avut un contract de aproape 500.000 de euro cu Oţelul. Să spunem că a expirat anul 2012 şi că aceste bannere nu ar trebui să mai stea acolo, dar repet Primăria a dat nişte bani. Cei care sunt astăzi acţionari încă nu au dat. Am temeri că au dispărut bani din club. Concret? Cam patru milioane de euro. De unde ştiu? Păi există bănci. Banii au fost mutaţi în alt cont. Chiar m-am bucurat că au venit în întâmpinarea noastră când au zis să dăm bannerele publicitare jos. Chiar m-am bucurat pentru că aşa cum am declarat şi în scrisoarea deschisă, nu voiam să ne asociem cu un management total defectuos. Cred că am fost decent în acel demers şi am cerut punctual nişte lucruri. Unde sunt banii? Şi am dreptul să pun întrebarea asta, pentru că e vorba de banii munciţi de mine şi de întreaga echipă de atunci. Şi lucrul ăsta l-am făcut şi îl fac şi acum, deoarece acel comunicat al TNG-ului spune multe şi de fapt nimic. Nu răspunde la întrebarea esenţială, pe care eu am pus-o: unde sunt banii fotbalului? Scurt! Şi ca să nu mai vorbim mult pe subiectul ăsta, am văzut că am primit suficiente acuze din partea fanilor, dar ei trebuie să înţeleagă că eu nu am fost niciodată patronul echipei, n-am fost deţinător de acţiuni, am fost un angajat. Un angajat nu poate vinde clubul. În calitatea pe care am avut-o am fost somat de conducerea Combinatului, cu un an înainte de câştigarea campionatului, să găsesc investitori la echipă datorită problemelor cu care realmente se confruntă ArcelorMittal. Ne-au spus că nu o să mai poată să ne susţină financiar. Proiectul stadionului rămîne în picioare ca să aibă Oțelul unde juca în Liga Campionilor după ce investește Adamescu în echipă.”

Preşedinte LPF (februarie 2013): "La Galaţi e o problemă care ar trebui să se stingă repede pînă nu intră DNA-ul pe fir acolo. Sînt unii care au venit să ia bani din fotbal, nu să bage bani în fotbal şi asta e grav. Dacă nu se rezolvă problemele repede e posibil ca Oţelul şi să retrogradeze, chiar dacă acum sînt la -8 în clasamentul adevărului. Cunosc ce s-a întîmplat, cu amănunte, dar nu pot să vorbesc. Îl las pe Marius Stan să vorbească. Trebuie să strîngă rîndurile acolo. Banii pot să îi ia, dar să nu distrugă un oraş.”

Extras din comunicatul TNG (27 februarie 2013): "În septembrie 2012 The Nova Group a preluat Fotbal Club Oțelul Galați din dorința de a-l transforma într-un club sportiv competitiv. În urma rapoartelor intermediare întocmite de auditori externi, au fost constatate anomalii și neconcordanțe, lucru care a determinat conducerea să adopte o sumă de decizii imediate în activitatea clubului. Conducerea clubului a asigurat posibilitatea realizării mai multor investiții, cum ar fi achiziționarea bazei sportive Ancora, pentru dezvoltarea continuă a Centrului de Copii și Juniori, a asigurat serviciile mai multor jucători străini pentru prima echipă, iar aceste investiții în oameni vor continua. De la preluarea clubului, TNG Group a ales ca strategie de comunicare discreția în relația cu mass-media și fanii, dar constatăm că această decizie a fost interpretată ca o dovadă de neimplicare în activitatea și interesele FC Oțelul Galați. În lumina acestora, considerăm că este momentul pentru câteva clarificări: TNG Group este acționar majoritar al clubului cu un procent de 99,8% din actiuni, iar conducerea executivă autorizată să managerieze societatea FC Oțelul Galați trebuie să îndeplinească obiectivele de business și, în același timp, de performanță sportivă. Așa cum am declarat de fiecare dată, obligația noastră, a TNG Group, este să susținem financiar întregul proiect început în toamna anului 2012. Dorim să clarificăm și zvonurile cu privire la situația salarială a angajaților clubului și să precizăm că jucătorii, cât și ceilalți angajați ai Fotbal Club Oțelul Galați, sunt cu drepturile salariale la zi. Toate taxele și impozitele datorate statului român sunt, de asemenea, achitate la zi. Conducerea clubului dorește o poziționare cât mai bună în campionatul curent, iar cel mai important lucru este să disputăm, cu trofeul pe masă, ultimul act al Cupei României. Pentru îndeplinirea acestei misiuni sportive, TNG Group confirmă pe această cale alocarea tuturor resurselor necesare.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 brilleryeux » 26-03-2013 12:06

daca in contractul prin care adamescu a preluat clubul nu exista nici o clauza prin care sa se mentina clubul la un anumit nivel si sa blocheze desfiintarea clubului...atunci e clar ca stan e bagat pana in gat in toata afacerea asta
+3

brilleryeux

 •  
 •  

#2 robert1595 » 26-03-2013 12:13

Parerea mea ar fi ca la meciul cu steaua sa aratam ca Otelul are multi fani si ca cei care nu au ganduri bune nu vor scapa nepedepsiti ...
+3

robert1595

 •  
 •  

#3 Leviathan » 26-03-2013 12:15

Este un nemernic acest adamescu iar legat de pretul biletului ridicat la meciul cu steaua este f.f. buna ideea insa din nefericire scopul este sa se imbogateasca acest nemernic.. nu ca s-ar gandi la noi, la echipa, sa nu existe jumate de stadion stelist, banii intra in buzunaru lui exclusiv.. si cam atat. In rest, trebuie sa ne obisnuim cu firmituri, restante si scandaluri in urma carora acest nemernic sa mai scape un ban.
+1

Leviathan

 •  
 •  

#4 jean404 » 26-03-2013 12:59

Eu ideie nu am ce se va alege din clubul Otelul...daca nu va mai fi acest club eu am sa fiu un om terminat, poate sa se infiinteze inca 5 cluburi de fotbal in Galati, poate Dunarea Galati sa joace ca Barcelona ( probabil Stan va face stadionul pentru Dunarea Galati) si sa fie si in Liga 1 pentru ca dragostea pentru Otelul nu poti sa o schimbi pentru nici un alt club.Parerea mea este ca nu e de bine deloc cu viitorul acestei echipe....
Apropo de bilete......Am vazut un comentariu al unui suporter @gl-85-pst..la mine este exact aceiasi probleme, nu mi-am facut abonament pentru ca la multe meciuri ale Otelului cad in tura la serviciu .....si nu dau nici eu mai mult de 30 de lei pentru meciul cu Steaua ( mare ECHIPA P.ULI este Steaua ca sa vina belitu de Adamescu si sa imi ceara bani mai multi sa vad oierii (cacat ,da nu echipa) )....imi e sila cand vad ca stadionul se umple numai cu echipele mari...degeaba mai calcati acest pamint din Galati daca avind in oras asa echipa ca Otelul nu se poate de venit de incurajat echipa la fiecare meci, ....la meciul cu Turnu Severin daca vor veni 3000 de spectatori .
+2

jean404

 •  
 •  

#5 cld79 » 26-03-2013 13:12

Eu cred ca ar trebui sa mai asteptam putin inainte de a critica niste oameni. Nu il cunosc pe acest Adamescu si nici nu vreau asta, sper din suflet sa faca ceva bun si sa nu fie o noua teapa tipic romaneasca. Faptul ca da afara niste oameni poate ca stie el mai bine de ce . Eu am baiatul la OTELUL si platesc taxa de mult timp dar nimeni nu mi-a dat o chitanta ceva, numai zic de echipament sau mingi dar aseara la antrenament copii au folosit mingile clubului si de acum asa va fii plus ca (asa spune antrenorul) vor avea si echipament iar pt. taxa o sa primim chitanta si va fii platita la caserie. Asa ca mai astept cu criticile putin poate va fii bine si sper din suflet ca OTELUL SA FIE UN CENTRU PUTERNIC DE COPII SI JUNIORI iar echipa mare sa fie un Ajax al ROMANIEI.
−1

cld79

 •  
 •  

#6 babacu29 » 26-03-2013 13:14

Suntem indignati de ce se intampla...eu unul spun ca vinovat rate numai si numai primarul asta al nostru de c....t,ca mi-e scarba sa ii pronunt numele...RUSINE...RUSINE...RUSINE...ba primarule de data asta nu ti-au iesit manevrele...ai dat peste altu mult Mai bine pregatit,dara-ar DNA peste amandoi sa va duca unde va este locul...RuSINE...o singura interbatre:voi nu va-ti impacat,banii ia-ti umflat,dar cu OTELUL ce aveti?ca atata bucurie aveam si noi in orasul asta...
+1

babacu29

 •  
 •  

#7 catalin84gl » 26-03-2013 13:39

Eu nu inteleg ceva, ce va face sa credeti ca daca vor fi bilete mai scumpe suporterii stelei nu vor mai veni pe stadion? Tot otelarii au de suferit pentru ca sa recunoatem nu prea multi galateni isi permit sa dea mai mult de 20 de lei pe un bilet,sau daca sunt, nu sunt chiar asa de patimasi incat sa si dea banii astia.mie unul mi se pare cam mare pretul biletelor ,dar poate ca daca nu eram la servici as fi mers la meci.ne place sau nu, in orasul nostru este cam saracie...
+3

catalin84gl

 •  
 •  

#8 Viorel Craciun » 26-03-2013 14:38

la acest moment imi vine in minte o singura intrebare: Grigoras, cel care care s-a alaturat ultimul gruparii galatene , in ce conditii a acceptat o colaborare cu Adamescu ? pentru ca nu-mi inchipui ca, prezentandu-se cu avocatii dupa el sa nu incheie un contract care sa-i confere siguranta ?!?
+2

Viorel Craciun

 •  
 •  

#9 nothing.ellse » 26-03-2013 15:17

Deja.. o dam in pamflet, Grigoras a semnat si a spus CLAR ca o face doar daca are siguranta unui proiect si o siguranta financiara, daca s-a dus cu avocatii e clar ca are acea siguranta.Imi place ca se redau "bombele" de acum 5 luni.. poate se face ceva mai mult trafic pe site, o idee destul de buna pentru moderatorii site-ului dar, tot ce ma mira sunt persoanele care mai pun sufletul sa nu folosesc alt cuvant , la aceste stiri, date de dragul de a mai scrie ceva , defapt, rescrie ceva.Lasa-ti echipa sa mearga linistita si nu mai cautati sa ingropati pe toata lumea doar din ce a-ti auzit la x,y si z care sunt niste surse de tot rasul, sau din ce intelegeti voi din 2 comunicate.FORZA OTELUL si ATAT !!!
−6

nothing.ellse

 •  
 •  

#10 romeo » 26-03-2013 15:52

povesti de adormit copii - apocaliptice !
surse de jicniri si alte invective catre actionar ..proliferate de niste copii
DB , eu iti propun sa fii mai putin subiectiv si sa privesti lucrurile mai altfel , mai realist !Grigoras este garantia viitorului , Adamescu este patronul ...este tot ce conteaza in acest moment
hai sa stricam atmosfera inainte de meciul cu oile sa ne facem de pomina..asta ne trebuie acum????..trebuie sa fim concentrati la maxim !forza Galati

romeo

 •  
 •  

#11 push2gl » 26-03-2013 16:28

Tribuna a II-a, Sector A – 60 de lei a fost pretul pt un abonament la inceputul returului De ce nu va faceti abonament

push2gl

 •  
 •  

#12 Dregan » 26-03-2013 16:39

Citez pe nothing.ellse:
Imi place ca se redau "bombele" de acum 5 luni.. poate se face ceva mai mult trafic pe site, o idee destul de buna pentru moderatorii site-ului dar, tot ce ma mira sunt persoanele care mai pun sufletul sa nu folosesc alt cuvant , la aceste stiri, date de dragul de a mai scrie ceva , defapt, rescrie ceva.Lasa-ti echipa sa mearga linistita si nu mai cautati sa ingropati pe toata lumea doar din ce a-ti auzit la x,y si z care sunt niste surse de tot rasul, sau din ce intelegeti voi din 2 comunicate.FORZA OTELUL si ATAT !!!


Traficul site-ului chiar nu ne intereseaza.Nu am nimic de castigat personal daca intra 2 insi sau 2000 pe Dunarea Batrana. Sa dea D-zeu sa fie bine cum zici tu. Faptul ca s-au facut concedieri masive e de cateva zile nu bombe de 5 luni ;-) In calitate de suporter ma ingrijoreaza ce se intampla la club, nu ma doare pe mine capul de Adamescu, Stan sau Narcis, ci doar ce se va alege de echipa asta. Ce se intampla la club acum e grav, pentru ca asta nu e reorganizare. S-au inchis posturi necesare unei echipe de Liga 1. Avem o organizare de Liga III la momentul asta. Centru de Copii e in pericol. E normal sa fim ingrijorati si sa dam pe site...
+3

Dregan

 •  
 •  

#13 nothing.ellse » 26-03-2013 17:17

Romeo..din pacate asa s-au obisnuit aici sa dea bombe din ce cred ei , fiecare in parte si bombele astea sunt asteptate de cei mai "fanatici" care imediat il injura pe Stan, care a adus cele mai mari performante din istoria clublui, il injura pe Adamescu , care momentan nu a facut nimic rau si l-a facut pe Grigoras sa semneze, pe Raducan care e nou venit si deja s-a zbatut pentru echipa asta destul si a facut si transferuri interesante.. Doar ei stiu cine le da informatiile dar e clar ceva subiectiv cum bine ai punctat.. sa-i lasam sa se stoarca ca lamaile aici.. pe asa stiri si sa tinem cu echipa noastra de suflet.M-a bufnit si rasul:))) mai rau ca GhenaSporturilor..echipa se muta din Galati :D , noul bucatar sef il are in prim plan pe.... Marquinhos ca e mai mare masa decat el :)))) hai.. ca a fost bun pamfletul pe ziua de azi.. ne distram putin inainte de oi ca acolo e treaba serioasa.. FORZA OTELUL
−6

nothing.ellse

 •  
 •  

#14 Dregan » 26-03-2013 18:30

Citez pe nothing.ellse:
Romeo..din pacate asa s-au obisnuit aici sa dea bombe din ce cred ei , fiecare in parte si bombele astea sunt asteptate de cei mai "fanatici" care imediat il injura pe Stan, care a adus cele mai mari performante din istoria clublui, il injura pe Adamescu , care momentan nu a facut nimic rau si l-a facut pe Grigoras sa semneze, pe Raducan care e nou venit si deja s-a zbatut pentru echipa asta destul si a facut si transferuri interesante.. Doar ei stiu cine le da informatiile dar e clar ceva subiectiv cum bine ai punctat.. sa-i lasam sa se stoarca ca lamaile aici.. pe asa stiri si sa tinem cu echipa noastra de suflet.M-a bufnit si rasul:))) mai rau ca GhenaSporturilor..echipa se muta din Galati :D , noul bucatar sef il are in prim plan pe.... Marquinhos ca e mai mare masa decat el :)))) hai.. ca a fost bun pamfletul pe ziua de azi.. ne distram putin inainte de oi ca acolo e treaba serioasa.. FORZA OTELUL

Baiete esti de-a dreptul nesimtit... Eu fac asta de 6 ani din pasiune ca sa apara unii ca tine sa vorbeasca de aiurea. Site-ul asta e site-ul suporterilor otelari. Sa-l compari cu gsp chiar e urat din partea ta. Daca nu iti convine ceva nu mai intra, nu te opreste nimeni. Dar nu iti bate joc in cuvinte de munca unora care fac asta din placere si din propriile resurse. Daca ai impresia ca stii mai multe despre ce se intampla la club, te invit sa scrii tu pe Dunarea Batrana. Iti las adresa mea de mail si poti trimite acolo.
+4

Dregan

 •  
 •  

#15 babacu29 » 26-03-2013 19:01

BA nhoting sau cum iti spui tu si ellse:bine spui:primarul de c....t a facut intradevar performanta cu Otelul...dar prim ce a facut acum.a facut Mai mult rau decat bine...sau tie iti place o echipa campioana sa o vezi prim divizia ,,h" sau Mai rau,desfiintata?ca Dregan are dreptate,ca tu nu ai auzit pana acum ca fum fara foc nu iese?a?...si ca be stoarcem ca lamaile,ca injuram primaryl de c....t,si investitorul de c....t,EU unul te pot injura si pe tine...
+2

babacu29

 •  
 •  

#16 nothing.ellse » 26-03-2013 21:05

Babacu, tu pe internet tati, poti sa injuri pe cine vrei iti urez succes in demersul tau de macho.
Dregan:
Eu nu te-am facut nesimtit si nici nu am spus ca munca ta de 6 ani nu inseamna nimic.Stiu ce inseamna si ca faci toate din placere, asta nu include si faptul ca de multe ori, cel putin in ultima perioada, atat tu cat si colegii de echipa, da-ti niste stiri fara cap , care sunt facute doar ca suporterii sa injure pe toata lumea sau sa se injure intre ei, sa iasa panarama mai pe romaneste.Esti ca si mine si multi altii suporter al echipei Otelul Galati.In aceasta calitate eu vreau liniste la echipa si sa fie toata lumea langa ea, langa Adamescu, langa Stan , langa Raducan.. pentru ca momentan nu stie nimeni cine e vinovat si daca exista vr-un vinovat.Poate Adamescu a dat afara atati oameni sa aduca altii, poate are bucatarii lui, poate n-spe mii de lucruri nu inseamna ca daca a dat afara 20 de oameni din 40, vine sfarsitul lumii, schimba numele echipei sau o duce in alt oras , ia banii si pleaca sau alte lucruri.Astea care le-ai scris tu raman la capitolul "vorbe" auzite de la x,y fara ceva concret care sa aprobe ca Adamescu vrea sa faca rau sau bine echipei.In plus stii foarte bine ca cele 2 ziare de sport din Romania, de multe ori, fura stirile de aici, de ce sa le dai ocazia, degeaba , doar din cele auzite , sa ne umileasca iar cum au facut-o de multe ori.Esti baiat destept, ai demonstrat-o de multe ori.. nu trebuie sa cazi in asa ceva ... cum ai si pus ce a spus ORACOLUL... ca stie el tot , cu amanunte , abureli.. chiar crezi asa ceva?..Hai sa fim langa echipa si sa-i lasam pe cei competenti sa-si faca treaba.. cand va fi ceva de injurat sau reprosat, cu dovezi clare, sunt primul care o face, dar acuma nu are rost.FORZA OTELUL!
−3

nothing.ellse

 •  
 •  

#17 mateuts37 » 26-03-2013 21:15

Citez pe cld79:
Eu cred ca ar trebui sa mai asteptam putin inainte de a critica niste oameni. Nu il cunosc pe acest Adamescu si nici nu vreau asta, sper din suflet sa faca ceva bun si sa nu fie o noua teapa tipic romaneasca. Faptul ca da afara niste oameni poate ca stie el mai bine de ce . Eu am baiatul la OTELUL si platesc taxa de mult timp dar nimeni nu mi-a dat o chitanta ceva, numai zic de echipament sau mingi dar aseara la antrenament copii au folosit mingile clubului si de acum asa va fii plus ca (asa spune antrenorul) vor avea si echipament iar pt. taxa o sa primim chitanta si va fii platita la caserie. Asa ca mai astept cu criticile putin poate va fii bine si sper din suflet ca OTELUL SA FIE UN CENTRU PUTERNIC DE COPII SI JUNIORI iar echipa mare sa fie un Ajax al ROMANIEI.


HAI CA AI FOST TARE...dar pe astea nu le vede nimeni, sunt tinute sub umbrela...unii au profitat din plin de la club, iar acum nu le mai convine ca exista control, ca programul de lucru trebuie respectat, ca nu mai pot jumuli parintii si copii. Era unul pe banca de rezerve de la Otelul, unu inalt, burtos si cu mustata, care dadea foaia cu schimbarea jucatorilor arbitrului de rezerva, un frecator de matza, sper sa fi zburat si el.
+1

mateuts37

 •  
 •  

#18 Dregan » 26-03-2013 21:25

Citez pe nothing.ellse:
Babacu, tu pe internet tati, poti sa injuri pe cine vrei iti urez succes in demersul tau de macho.
Dregan:
Eu nu te-am facut nesimtit si nici nu am spus ca munca ta de 6 ani nu inseamna nimic.Stiu ce inseamna si ca faci toate din placere, asta nu include si faptul ca de multe ori, cel putin in ultima perioada, atat tu cat si colegii de echipa, da-ti niste stiri fara cap , care sunt facute doar ca suporterii sa injure pe toata lumea sau sa se injure intre ei, sa iasa panarama mai pe romaneste.Esti ca si mine si multi altii suporter al echipei Otelul Galati.In aceasta calitate eu vreau liniste la echipa si sa fie toata lumea langa ea, langa Adamescu, langa Stan , langa Raducan.. pentru ca momentan nu stie nimeni cine e vinovat si daca exista vr-un vinovat.Poate Adamescu a dat afara atati oameni sa aduca altii, poate are bucatarii lui, poate n-spe mii de lucruri nu inseamna ca daca a dat afara 20 de oameni din 40, vine sfarsitul lumii, schimba numele echipei sau o duce in alt oras , ia banii si pleaca sau alte lucruri.Astea care le-ai scris tu raman la capitolul "vorbe" auzite de la x,y fara ceva concret care sa aprobe ca Adamescu vrea sa faca rau sau bine echipei.In plus stii foarte bine ca cele 2 ziare de sport din Romania, de multe ori, fura stirile de aici, de ce sa le dai ocazia, degeaba , doar din cele auzite , sa ne umileasca iar cum au facut-o de multe ori.Esti baiat destept, ai demonstrat-o de multe ori.. nu trebuie sa cazi in asa ceva ... cum ai si pus ce a spus ORACOLUL... ca stie el tot , cu amanunte , abureli.. chiar crezi asa ceva?..Hai sa fim langa echipa si sa-i lasam pe cei competenti sa-si faca treaba.. cand va fi ceva de injurat sau reprosat, cu dovezi clare, sunt primul care o face, dar acuma nu are rost.FORZA OTELUL!

Poate daca te exprimai astfel de prima oara era altceva. Toti vrem liniste la echipa, dar daca o sa stam cu mainile in san s-ar putea sa ramanem cu ele asa pana cand va fi prea tarziu. Ce se intampla la club nu prea e normal si nu am vrut decat sa afle suporterii, nicidecum sa dam drumul la injuraturi. Nu noi cautam stirile astea de scandal, ci astea vin dinspre club in ultima vreme. Din pacate, la Otelul e mereu scandal de 1 an de acum. Si pe mine ma doare si pe tine si pe restul, dar nu cred ca solutia este sa ascundem sub pres. Oricum hai sa o lasam asa. FORZA OTELUL !
+4

Dregan

 •  
 •  

#19 Devilutzu » 27-03-2013 01:54

n-a mai ramas nici mosul de treaba de la poarta..

Devilutzu

 •  
 •  

#20 Bada » 27-03-2013 07:48

Citez pe mateuts37:
Citez pe cld79:
Eu cred ca ar trebui sa mai asteptam putin inainte de a critica niste oameni. Nu il cunosc pe acest Adamescu si nici nu vreau asta, sper din suflet sa faca ceva bun si sa nu fie o noua teapa tipic romaneasca. Faptul ca da afara niste oameni poate ca stie el mai bine de ce . Eu am baiatul la OTELUL si platesc taxa de mult timp dar nimeni nu mi-a dat o chitanta ceva, numai zic de echipament sau mingi dar aseara la antrenament copii au folosit mingile clubului si de acum asa va fii plus ca (asa spune antrenorul) vor avea si echipament iar pt. taxa o sa primim chitanta si va fii platita la caserie. Asa ca mai astept cu criticile putin poate va fii bine si sper din suflet ca OTELUL SA FIE UN CENTRU PUTERNIC DE COPII SI JUNIORI iar echipa mare sa fie un Ajax al ROMANIEI.


HAI CA AI FOST TARE...dar pe astea nu le vede nimeni, sunt tinute sub umbrela...unii au profitat din plin de la club, iar acum nu le mai convine ca exista control, ca programul de lucru trebuie respectat, ca nu mai pot jumuli parintii si copii. Era unul pe banca de rezerve de la Otelul, unu inalt, burtos si cu mustata, care dadea foaia cu schimbarea jucatorilor arbitrului de rezerva, un frecator de matza, sper sa fi zburat si el.


Era organizatorul de competitii, cel care se ocupa de hoteluri, mese, samd in deplasari si in cantonamente.
Problema nu e ca ar fi dati afara unii care nu si-ar fi facut treaba, ci faptul ca nu e adus nimeni in locul lor. Iar inchiderea revistei si alte asa zise maruntisuri trecute la lista de "taieri de cheltuieli" inutile ar trebui sa dea mult de gandit. Crede-ma, nimeni nu se roaga mai mult sa nu avem dreptate cu aceste articole decat noi, cei de la DB. Iar daca apar astfel de articole, ele apar pentru ca informatiile vin din mai multe surse serioase, nu doar cate un zvon aruncat de cate unul disperat ca isi pierde locul de munca.
+4

Bada

 •  
 •  

#21 gopolino20 » 27-03-2013 10:44

NASPA RAU....cu acest Adamescu sef peste noapte la Otelul.........nu stiu dar parca la lumina, asa pare in regula treaba la Otelul, dar in spate, in umbra, se cam impute......eu cred ca pana la urma tot nenea Stan- Minciunel, ne va scoate din rahat.....sa nu uite ca Otelul l-a facut primar, prin tot ce a facut la acest club, mai ales in ultimul an de mandat la club, ci nu USL-ul....., asta sa nu uite...si daca vrea sa domneasca cat mai mult peste Galati, sa ajute echipa.....nu stiu cum dar trebuie sa o faca, ca pana acum nu se vede nimic in Noul Galati....si acus acus se face un an....de Primar...si nimic.....

gopolino20

 •  
 •  

#22 Arbok » 27-03-2013 12:44

La zvonurile acestea: fcotelulgalati.info/.../ ma refeream.

Ce sunt aceste zvonuri fratilor? Sau e un articol scris la plesneala? Cititi si minunati-va. E adevarat? Are forta acest Radu Calin sa tina echipa de unul singur? E clar ca lumina zilei ca nu are forta financiara a lui Adamescu si atunci apar intrebari de genul: Va reusi oare acest Radu Calin de unul singur sa tina clubul, pt ca ne vrem a fi un club mare, cu pretenii? Vor mai veni si altii alaturi de Radu Calin? Cat adevar exista in aceasta stire?

Asta dupa ce Remus Pascu a argumentat concedierile, de ce ar mai concedia oameni, de ce ar mai intreprinde asemenea actiuni, daca in vara ar ceda clubul catre primarie si apoi..., citez: Citat:
...si ca Stan il va aduce ca investitor pe Radu Calin
.

Citat:
Exista zvonuri in Galati ca in vara Adamescu va preda clubul primariei cu 0 lei in conturi si ca Stan il va aduce ca investitor pe Radu Calin.

Arbok

 •  
 •  

#23 mateuts37 » 28-03-2013 21:29

Pt inceputul returului (la sf. lunii februarie, deci foarte putin inainte de 1 martie), Otelul avea tricouri pregatite in acelasi format ca acum, dar cu sponsorul MOBILIS, care e patronat de RADU CALIN. Returul a inceputu cu ASTRA ASIGURARI pe tricou ca sponsor, dar inscrisul a fost efectuat in graba (stantzat peste tricou, nicidecum cu insertie), cu o zi inaintea meciului cu Petrolul. Tot cu cateva zile inainte de retur, deci tot inainte de 1 martie, M. Stan a inceput sa arunce sageti veninoase asupra lui Adamescu. CIudat e ca incepand cu 1 marite, Adamescu trebuia sa bage primii bani la Otelul, dar a inceput cu reduceri, fapt ce in opinia mea apar unele suspiciuni/concluzii. Parerea mea e ca la vanzare, Stan a vrut sa dea clubul lui RADU CALIN, dar dupa o trecere pe la Adamescu, care creea impresie buna datorita pozitiei sale pe podiumul Top 100, iar intre timp miliardarul fara chip s-a sucit, aspect ce l-a nemultumit profund pe M Stan. Eu nu cred ca Adamescu nu are nevoie de sprijinul Primariei (500000 euro e o suma frumoasa, Stan are parghii ce l-ar fi sprijinit e Adamescu in anumite afaceri locale, bine, contracost) dar ceva s-a rupt intre ei, probabil bucuresteanul tepuindu-l pe dl. edil de Galati. Despre demisii ce sa zic, unii, pe langa faptul ca erau figuranti (Magearu, Hagioglu, Ghiuta) erau si degeaba, insa isi merita soarta pentru ca au la cunostinta de mizeria privatizarii clubului dar tin gunoiul ascuns sub presh...Pacat doar de C. Tofan, un adevarat domn, om modest si cu bun simt. Poate va vorbi cineva intr-un final despre cum s-a facut privatizarea FC Otelul, cum s-au impartit banii (un nu cred ca Bors nu a plecat macar cu 50% din banii Champions League, sau ca M Stan nu a luat 10% din ei), cum nici nu cred ca Adamescu a luat vreun ban din CL fara sa-l acopere la cumpararea clubului. Nu poti cumpara o societate cu 8 milioane in ea, fara ca vanzatorul sa nu iti ceara macar 9...numai ca acele 8 s-au bucurat de anumite scutiri de impozite, fiind luati fara impozitare. Oricum Stan, Narcis Raducan, Ghiuta, Hagioglu, Magearu stiu totul despre privatizare si daca au accptat-o inseamna ca lor, personal le-a convenit. Sa speram ca echpa nu va fi atinsa de zgomotul d ela club, HAI OTELUL si scz micile greseli.

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |