Editare foto: Marian BrailescuEditare foto: Marian BrailescuNoul director executiv al Oţelului, Remus Pascu, a dat o declaraţie cotidianului Viaţa Liberă explicând motivaţia din spatele concedierilor masive care au avut loc la Oţelul în ultimele zile. Acesta a afirmat că schema de personal era supradimensionată la club, cu mai mulţi oameni pe post, în viziunea TNG – principalul acţionar al echipei.


Pascu a mai precizat că se vor face şi angajări pe posturile deficitare, promiţând că se vor aduce oameni bine pregătiţi în domeniu.
Vom trăi şi vom vedea…

Remus Pascu (director executiv FC Oţelul): „Vrem oameni foarte bine pregătiţii, începând de la cunoştinţele de bază, utilizare calculator, relaţii public şi minim de cunoştinţe economice. Aici sufeream mult. Nu pot ţine unul cu opt clase şi nu ştiu ce curs în defavoarea unuia cu facultate. Nu vrem să facem revoluţie, dar între unul care nu ştie şi nici nu are disponibilitate să înveţe să folosească computerul şi unul care ştie mult mai mult, îl aleg pe cel din urmă. Peste 40 la sută dintre colaboratori erau pensionari, ei au totuşi un venit şi vine momentul când echipa trebuie întinerită. Vom face şi angajări. Plus că schema de personal era supradimensionată, nu pot să plătesc 2-3 oameni pe acelaşi post. Spre exemplu, aveam trei organizatori de competiţii.”