STIRI Editoriale Respect Cătălin Tofan

Un otelar adevaratUn otelar adevaratPentru cei care cred că ce se întâmplă la Oţelul zilele acestea e normal, avem o poveste mai altfel. Unul dintre oamenii care au fost concediaţi de noua conducere din partea TNG este Cătălin Tofan. Fostul fundaş de oţel al echipei noastre a jucat DOAR la Oţelul timp de 15 ani!

Cu siguranţă Tofan este ceea ce putem numi un simbol imaculat al echipei căreia i-a dedicat toată cariera ! A jucat 390 de meciuri în roş-alb-albastru, marcând nu mai puţin de 25 de goluri, deşi a fost apărător. Unele din aceste goluri au fost decisive chiar împotriva adversarului de luni. A făcut parte din Generaţia de Aur a fotbalului gălăţean, care ne-a încântat în anii ’90.
După ce s-a retras, Tofan a lucrat tot pentru clubul fanion al oraşului. Din poziţia sa de asistent relaţii publice şi comunicare a fost omul de legătură între suporteri şi club în ultimii ani. Fanii îl aveau la suflet pentru că a fost mereu genul de om deschis, cu care se putea discuta, lucru mult mai dificil cu alte persoane din club. Chiar dacă a fost dat la o parte ca o măsea stricată, el a avut puterea să scrie un mesaj emoţionant pe facebook în care a spus că speră ca Oţelului să-i fie bine în continuare. Un caracter care nu uită, deşi alţii l-au uitat pe el, e un mare caracter…
Poate că unele schimbări de la club vor fi benefice, poate că unii meritau să fie îndepărtaţi, NU este însă şi cazul lui Cătălin Tofan, un om care şi-a pus viaţa în slujba echipei pe care noi o idolatrizăm. Ce s-a întâmplat recent la club marchează o pagină tristă în istoria unei formaţii glorioase.
Respect Cătălin Tofan! Ca de la “oţelari” pentru unul dintre noi…
    
Mesajul lui Tofan pe facebook: “Zi mohorâtă de primăvară, cu ninsoare, aglomeraţie prin oraş, nervi şi nu în ultimul rând o concediere prin desfiinţarea postului pe care eram angajat... Nu-i bai, viaţa merge înainte, cum spunea cineva - ce nu te omoară te face mai puternic. Măcar să se "rentabilizeze" firma prin concedierea mea şi a celorlalţi colegi ai mei aflaţi în aceeasi situaţie. Măcar să funcţioneze firma aşa cum îşi doresc foarte mulţi. Vă mulţumesc încă o dată tuturor pentru încurajări şi pentru aprecieri, dar din păcate plec cu amărăciune în suflet că puteam face multe lucruri bune. Pentru mine Oţelul este locul de cel mai bine... Timpul la va aranja pe toate. Până atunci însă: HAI OŢELUL, HAI ROMÂNIA !"

Comentarii   
 •  
 •  

#1 schillaci » 28-03-2013 09:52

Probabil nici Tofan nu ştie să folosească calculatorul, iar mesajul pe facebook i-a fost postat de un prieten...aşa cred că ar suna motivaţia concedierii din partea reprezentantului tng-cel mai serios investitor pe care l-a văzut fotbalul mondial.
+5

schillaci

 •  
 •  

#2 DanielT » 28-03-2013 11:24

RESPECT CATALIN TOFAN! Pana acum ne gandeam cum sa scapam de Bors. Probabil acum toti ne gandim cum vom scapa de Adamescu. Singurul lucru pe care il avem de facut este sa mergem cat mai multi pe stadion si sa aratam celor care vor sa ne calce in picioare ca suntem al dracului de rai cand suntem raniti. Indiferent de ce se intampla stiu sigur ca locul meu a fost si va fi mereu acolo in tribune, imbracat in tricoul rosu-alb-albastru, cu fularul la gat si cu steagul in mana. Ma uit cu admiratie la timisorenii sau craiovenii care au ramas la fel de patimasi cu toate ca alti "borsi" si "adamesti" le-au distrus echipele. Clubul asta va trai mereu si se va hrani cu pasiunea noastra, a suporterilor adevarati, va trai datorita jucatorilor ca Tofan, Males, Ion Gigi, Viorel Tanase, Gelu Popescu, Viglianti, Jula, Pelin, Vali Stefan, Marius Stan si multi altii. PASIUNEA INTRECE ORICE! Marius Petrescu a murit cu pasiunea asta. Pentru el si pentru multi altii ca el nu voi abandona lupta si voi fi mereu acolo! Am vazut multi care spun ca nu vor mai veni pe stadion datorita situatiei actuale. Eu zic ca e o mare greseala. Daca vorba aia bine stiuta ca "OTELUL SUNTEM NOI" este adevarata atunci acum ar trebui sa se vada.
+2

DanielT

 •  
 •  

#3 Leviathan » 28-03-2013 12:23

niste banditi ordinari........ nimic din ce au spus nu sta in picioare lipsa studii/x insi pe post/calculator sau alte prostii...... usor usor o sa ii schimbe pe toti, rusine hotilor
+1

Leviathan

 •  
 •  

#4 gopolino20 » 28-03-2013 12:34

da, pt Tofan.....asa ceva nu trebuia sa i se intample......despre el se poate spune ca este singurul jucator in era contemporana care a jucat toata viata lui, de fotbalist, doar pt Otelul (remarca pt marele jucator Rapa)......deci el merita mult mai mult........si pe langa asta este si tanar, si cred ca se pricepe si cu, compul si cu netul.......si cred ca se potriveste, pt standardele impuse, de acest fantomatic, Pascu............ceva este putred la mijloc, totul este in ceata, la echipa nostra........asta o sa ne coste scump.....intr-un viitor foarte apropiat...ar trebui sa luam masuri, miting ceva, cu privire la ce se intampla la echipa, ce viitor avem, ce facem cu juniorii...?????????? cred ca un raspuns poate sa ni-l dea cel mai bine, nenea Stan.....parerea mea...el conduce acum acest oras, el trebuie sa raspunda si cum se descurca echipa, chiar daca este patron altul......ma refer aici la cum procedeaza, Nichita de la Iasi, primarul de la Ploiesti (care l-a bagat in sedinta pe Busca), la Severin la fel, la Chiajna, si mai peste tot......ca eu unul nu am incredere in acest Adamescu..o fi el bogat, dar mai bine un club sarac, si serios cum eram, odata, decat, cu patron bogat dar, doar pe hartii......nu vad rostul.....
+1

gopolino20

 •  
 •  

#5 granata » 28-03-2013 13:59

Eu il consider cel mai emblematic jucator din istoria clubului.1 Tofan 2Tase
+3

granata

 •  
 •  

#6 romeo » 28-03-2013 16:10

Viata merge mai departe , respect Catalin Tofan !
fratilor , sunt convins ca, Catalin NU agreeaza injuriile pe care le aduceti actualului patron !
chiar , nu va inteleg , de unde atata ura!!!? luati exemplul lui Catalin care la o nedreptate raspunde ca un barbat adevarat !

romeo

 •  
 •  

#7 bogdan64 » 28-03-2013 20:55

Respect pentru Catalin Tofan, pentru Hagioclu pentru toti cei pusi pe liber, inclusiv bucatares si spalatorese. Sper sa scapam de Adamescu si clica lui cat de curand, si sa devenim o forta cu adevarat!

bogdan64

 •  
 •  

#8 mateuts37 » 28-03-2013 21:36

Citez pe granata:
Eu il consider cel mai emblematic jucator din istoria clubului.1 Tofan 2Tase

VALI STEFAN, C. TOFAN, I. GIGI, CALUGARU si apoi V TANASE

mateuts37

 •  
 •  

#9 mateuts37 » 28-03-2013 21:39

Daca cei demisi ar fi barbati, ar trebui sa ne declare si noua dedesupturile acestei privatizari - FC. Otelul - TNG. Daca nu noua, macar la DNA, dar banuiesc ca, diind niste femei vor tacea malc, cu tampaxul in gura.
−1

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |