STIRI Liga I „Nu există probleme cu licenţierea”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuDirectorul general Narcis Răducan a vorbit despre partida cu Steaua la conferinţa de presă care a avut loc vineri la stadion. Conducătorul clubului gălăţean a explicat de ce s-au scos bilete la pachet pentru jocurile cu Steaua şi Severin şi este de părere că preţul tichetelor este unul normal, având în vedere că suporterii vor avea parte de spectacol.


Directorul general a explicat că măsurile de prevenire prin care se interzice accesul cu materiale promoţionale ale oaspeţilor în afara sectorului rezevat acestora au fost luate din respect pentru ceea ce înseamnă FC Oţelul în oraşul Galaţi.
La final, Narcis Răducan a vorbit şi despre dosarul de licenţiere care a fost depus deja la FRF. Acesta spune că nu are mari emoţii şi crede că Oţelul nu va avea probleme în a obţine licenţa de club profesionist şi pentru sezonul următor, la fel ca anul trecut.

Narcis Răducan: „Referitor la bilete, am legat două partide de pe teren propriu pe un singur tichet pentru că suntem conştienţi de afluenţa la jocul cu Steaua şi aşa consider că vom avea mai mulţi suporteri şi la meciul următor, cu Severin. E o măsură care se practică la mai multe cluburi şi care a dat roade până acum. Nu s-a exagerat nici la preţ, ba chiar sunt convins că la finalul jocului nici un spectator nu va pleca supărat de la stadion că a dat banii pe bilet. Am luat şi măsuri de prevenire, am interzis fanilor echipei adverse să afişeze materiale cu însemnele clubului oponent, tocmai pentru a respecta clubul nostru şi tradiţia pe care o avem. Am depus dosarul de licenţiere, în principiu nu există probleme, aşa cum şi anul trecut am fost printre primele cluburi care au primit licenţa. Emoţii mari nu sunt, există o permanentă comunicare cu oamenii de la Federaţie pentru a îndeplini toate punctele. Ne-am făcut temele cum trebuie. Iorga are liniştea necesară pentru a se pregăti la Oţelul, sper ca şi la meciul de luni să demonstreze că este un jucător valoros.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mateuts37 » 31-03-2013 14:18

am trecut de cateva ori prin zona caselor de bilete si nu se ingramadea nimeni sa vada stOAIA. CONDUCEAM CA ALTFEL FACEAM SI POZE CU NIMENI LA COADA
+1

mateuts37

  •  
  •  

#2 MARIO 23 » 31-03-2013 14:57

www.facebook.com/.../
copilul lui Vigli.....RESPECT! :-)
+2

MARIO 23

  •  
  •  

#3 Hagi » 31-03-2013 16:05

2 fosti jucatori ai Otelului au inscris in etapa aceasta goluri importante pentru echipele la care activeaza

1. Emil Jula, fostul jucător al Oţelului, a semnat în vară cu echipa Osnabrück, din cea de-a treia ligă din Germania. Românul a fost eroul meciului Osnabrück - Rostock, scor 3-2. Intrat pe teren la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, Jula a reuşit să întoarcă meciul, marcând două goluri superbe în minutele 69 şi 92!

VfL Osnabrück a urcat pe locul 3 în clasament şi speră la promovarea în cea de-a doua ligă din Germania. Jula aparţine de MSV Duisburg, club care l-a împrumutat la Osnabrück. Sezonul trecut Jula a jucat în Cipru.

2. Fostul atacant al oţelarilor, Marius Pena demonstrează că se simte excelent la noua sa echipă, FK Baku. Vârful marchează constant în Azerbaidjan, ultima sa reuşită fiind aseară, în deplasare, la Simurq.

Pena a jucat tot meciul şi a înscris unicul gol al partidei, în minutul 77 ajungând la cota de şase goluri marcate în şase meciuri.

FK Baku se află, în clasamentul azerilor, pe locul al cincilea, cu 34 de puncte.

Felicitari ambilor jucatori si poate ii vom revedea cat de curand!!!
+1

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |