STIRI Liga I “Trebuia să jucăm precum fetițele?”

Petre GrigorasPetre GrigorasDupă ce steliştii s-au plâns de primirea ostilă pe care le-au făcut-o gălăţenii, antrenorul Petre Grigoraş a ţinut să le răspundă bărbăteşte.


Tehnicianul recunoaşte că Steaua este cea mai bună echipă din campionat la acest moment, dar spune că nu înţelege firea sensibilă a acestora. “Grig” este mulţumit de punctul obţinut, mai ales că ştie că a bucurat enorm suporterii roş-alb-albaştri. Antrenorul nostru s-a declarat însă contrariat de atitudinea steliştilor care s-au plâns după meci că gazdele ar fi jucat cu îndârjire. Tehnicianul a explicat că el şi echipa lui nu se puteau da la o parte din calea bucreştenilor, cum probabil ar fi vrut aceştia.
La final, Grigoraş a explicat semnul obscen făcut la nervi în timpul meciului, declarând însă că acesta nu era îndreptat către delegaţia stelistă, aşa cum s-a insinuat.

Petre Grigoraş: “Trebuie să recunosc că cei de la Steaua sunt aproape campioni. Au făcut cele mai bune transferuri din țară, iar un rezultat egal în fața lor este foarte bun. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor mei și faptul că în câteva momente am dominat. Nu contest valoarea Stelei, iar dacă pierdeam nu era nicio problemă. Punctul este de moral pentru noi și îmi va ajuta jucătorii, dar este un rezultat bun și pentru suporterii echipei, care au o antipatie față de echipele bucureștene. Dacă cineva s-a plâns că am jucat cu îndârjire, dacă a spus lucrul ăsta, este o prostie, o neghiobie. Ce-ar fi ca toate echipele mici să spună săru’ mâna și să întrebe înainte de meci: «Câte vreți să ne dați?». Ce trebuiau să facă cei de la Zaragoza când au întâlnit pe Real? Este o prostie să spui că noi am jucat cu îndârjire. Cum trebuia să jucăm precum fetițele? A fost un joc bărbătesc, la limita regulamentului, fără prea multe complicații. Este adevărat, am făcut un gest obscen, dar nu împotriva vreunui oficial din partea Stelei. Cu cea mai mare sinceritate, vă spun că nu am făcut niciun gest la adresa vreunui om din staff-ul Stelei!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vitzamina » 03-04-2013 11:52

In loc de flori, mai utile ar fi fost niste tampoane pentru balerinele steliste.
+1

vitzamina

  •  
  •  

#2 Arbok » 03-04-2013 12:14

Tare de tot replica lui Grig. Si are dreptate, ce sensibile sunt oile de la SteOaia. Poate si-au rupt dresurile in lupta contra galatenilor. Tanase si restul domnitelor de la SteOaia sa se duca sa pieptane niste papusi daca i-am ranit sufleteste. Nu vreau sa cred ca in cazul in care i-am fi batut ar fi inceput toate oile sa planga pe teren.
+1

Arbok

  •  
  •  

#3 Aruon » 03-04-2013 20:43

GRIGORAS CEL MAI TARE DIN ORAS:x

Stelistii sunt niste oi pricajite si sensibile..pun pariu ca la anul o sa se claseze pe locurile 4-5.Ha.

FORZA OTELUL!Mi-a placut multa ostilitatea noastra impotriva oilor!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |