STIRI Liga I Statistici şi amenzi după Oţelul - Steaua

sursa foto: viata-libera.rosursa foto: viata-libera.roPartida Oţelul – Steaua de luni a reprezentat cea de a 50-a confruntare dintre cele două formaţii la nivelul Ligii 1. Cu toate acestea s-a înregistrat abia al 4-lea egal dintre cele două combatante, doar 8 meciuri fiind câştigate de oţelari şi 38 de către bucureşteni. Acest 1-1 a întrerupt seria de trei înfrângeri consecutive suferite de Oţelul (scor 1-2 în toate) în faţa celor din Ghencea.  

Golul marcat Stelei la ultima fază a meciului ne obligă să scriem din nou despre Cristian Sîrghi, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure, mai ales că acesta a devenit favoritul tribunelor în ultimii ani. Mai mult, Cristi a prins din nou echipa etapei, după statisticile InStat Football, nu doar datorită golului marcat ci şi acţiunilor reuşite în proporţie de 85%! Trebuie precizat că reuşita sa din prelungiri a însemnat cel de-al 2000-lea gol primit de formaţia bucureşteană în istorie. Cristian Sîrghi a jucat cel de-al 124-lea meci pentru echipa noastră în toate competiţiile marcând totodată şi al 6-lea său gol. Fundasul nostru central este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Oţelului, el sosind de la Politehnica Galaţi în urmă cu 6 ani.
Tot la meciul Oţelul – Steaua, arbitrul Alexandru Tudor a condus al 269-lea meci al său în Liga 1, urcând pe prima poziţie într-un top al celor mai activi fluieraşi. Din păcate, prestaţia sa modestă a umbrit acest eveniment. De asemenea, intervenţiile sale la observatorul meciului au fost decisive în amendarea clubului nostru cu suma de 10.000 lei, după ce repriza a doua a pornit cu o întârziere semnificativă cauzată de rolele de hârtie aruncate de suporterii din galerie pe terenul de joc.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 gopolino20 » 03-04-2013 14:26

Anti-Tudor....ar trebui recuzat acest albitru la meciurile Otelului......mereu si-a facut nr. pt steluta........si la Buzau.....si pe Chencea, si la Galati mereu a fost cu steluta.......stiu ca se poate, face o astfel de actiune....la CCA
+3

gopolino20

  •  
  •  

#2 costelus » 03-04-2013 15:15

hai dao naibi chiar asa pentru atata lucru sa fim amendati doar sa facut atmosfera de vis

costelus

  •  
  •  

#3 Aruon » 03-04-2013 20:36

Oricum castigul e mai mare ca le-am facut viata un infern stelistilor.
FORZA OTELUL!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |