STIRI Liga I „Avem absențe importante”

Petre GrigorașPetre GrigorașLa conferința de presă care a avut loc ieri la stadion și care precedă partida de luni pe terenul celor de la Viitorul Constanța, antrenorul Petre Grigoraș a declarat că așteaptă un rezultat favorabil care să îndepărteze Oțelul de zona fierbinte a clasamentului. Tehnicianul știe că elevii săi nu vor avea o misiune ușoară în fața dobrogenilor, care l-au învins de altfel în tur pe când pregătea Pandurii.

Meciul va fi cu atât mai greu, cu cât vor lipsi Sîrghi și Benga (suspendați), dar și Paraschiv (accidentat). Cu toate acestea este posibilă o revenire a lui Marquinhos. La final, „Grig” a vorbit despre meciul de etapa trecută, contra Stelei, explicând că ziariștii au amplificat fără motiv presupusul conflict dintre gălățeni și bucureșteni.

Petre Grigoraş: ”Un meci foarte important, dacă scoatem un rezultat favorabil ne îndepărtăm de zona fierbinte, cumulat cu o eventuală victorie cu Severinul chiar am putea să abordăm altfel meciul din semifinală cu Petrolul. Dar mai e mult până acolo, meciul cu Viitorul nu e câştigat dinainte, formează o echipă imprevizibilă, au câştigat cu CFR Cluj, cu Pandurii când antrenam la Târgu Jiu, plus că n-au pierdut nici în tur, la Galaţi. Totuşi, ne interesează mai puţin jocul lor, important e să ne facem treaba. E un adversar incomod, dar dacă aducem trei puncte sunt convins că echipa va evolua mai dezinvolt în meciurile viitoare. Avem şi absenţe importante, lipsesc cei doi fundaşi centrali pe care i-am folosit de la revenirea mea aici, Sîrghi şi Benga, plus Paraschiv, care a acuzat anumite probleme şi nu va fi apt la ora jocului. Cei care vor intra au capacitatea să dovedească faptul că n-am avut degeaba încredere în ei. A fost important punctul obţinut cu Steaua, e foarte greu să îi baţi, a existat şi puţină şansă, dar am avut o evoluţie destul de bună după golul primit şi am avut chiar momente de dominare împotriva lor. Fizic este apt Marquinhos, vedem dacă va prinde şi lotul. Am lucrat foarte puţin cu actuala echipă a Oţelului, n-a ajuns încă la potenţialul dorit. N-am avut niciun fel de dispută cu cei de la Steaua, a fost doar una imaginară. N-am avut conflict cu vreun oficial al Stelei, n-am făcut semne obscene pe banca lor, aşa cum am mai zis, uneori mă înjur şi singur. Au fost doar interpretări, a fost o strategie de-a mea. N-am vrut să scot echipa de pe teren, n-am intrat pe teren, n-au ieşit jucătorii de pe teren, doar am găsit o cale de a-i motiva suplimentar. M-a interesat să scot cel puţin un punct şi am apelat la toate mijloacele. Managerul Stelei n-ar trebui să plece urechea la toate comentariile răutăcioase. Ei îşi apără clubul, asta nu înseamnă că trebuie să stăm drepţi în faţa Stelei. Nu suntem obligaţi să-i aplaudăm. Ce putem să le facem suporterilor? Să le punem căluş la gură? Suporterii noştri ne-au încurajat, au scandat şi împotriva adversarilor, dar nu suntem la biserică aici, chiar dacă am intrat în post. Eu mai mănânc şi carne. În alte părţi se intră cu pistoale pe stadioane şi nu se mai face atâta caz.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 06-04-2013 15:28

FORZA OTELUL!Daca vom invinge si pe Viitorul si pe Severin va fi super bine si ne-am linisti in legatura cu retrogradarea..:) Dar la anul vrem toti cupe europene si anul acesta ne-a mai ramas cupa,sper sa prindem macar finala de Cupa daca nu sa o si castigam!Oare visez prea mult?Oricum si o finala ar fi buna.As vrea sa-i vad si pe Gazale si pe Marquinhos.

Apropo de biserica,eu cred ca ar trebui ca jucatorii si staff-ul tehnic,conducerea etc sa faca o vizita mica la Biserica,nu de alta dar ne-ar fi de folos,nu e rau deloc,am vazut ca in strainatate se practica chestia asta..Ce e mai frumos decat o echipa credincioasa,morala, cu caracter si mai ales corecta,cu frica de Dumnezeu si cu ambitie.

FORZA OTELUL!!!SI LA BINE SI LA GREU!!!
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 vitzamina » 06-04-2013 16:53

Sunt de acord cu tine alyn, insa religia e optiunea fiecaruia.
Gazale cred ca e musulman spre exemplu.

vitzamina

  •  
  •  

#3 bassnes » 06-04-2013 19:28

GAZALE MARQUINHOS SI ANTUNES VREAU SA II VAD!

bassnes

Login sau crează cont pentru a comenta              |