STIRI Liga I Chipirliu îşi pregăteşte revenirea

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAtacantul de 20 de ani, împrumutat de Oţelul până la vară concitadinei Dunărea a marcat al treilea său gol în patru meciuri jucate în Liga a II-a. “Chipi” a adus mai întâi victoria echipei sale la Otopeni, pentru ca apoi să deschidă scorul cu Delta Tulcea, iar, mai nou, reuşita sa de la Suceava, pe terenul celor de la Rapid CFR, ar putea fi decisivă în lupta pentru evitarea retrogradării.


Bogdan Chipirliu poate evolua ca aripă, atât pe banda stângă (ca la Dunărea), cât şi pe partea dreaptă a terenului (cum era folosit în special la “satelit”). El a debutat în 2012 la Oţelul, la un meci cu Gaz Metan Mediaş, când a prins finalul de joc. A mai evoluat timp de 10 minute şi la înfrângerea cu Dinamo din tur, plus câteva prezenţe în meciurile amicale. Vârful de atac a ajuns în atenţia antrenorului de atunci, Viorel Tănase, după ce a avut un început de sezon foarte bun la “satelit”, fiind golgeterul echipei a II-a. Dacă va menţine ritmul bun al începutului de an, el are şanse mari să revină la Oţelul din vară.
Vă reamintim faptul că la Dunărea sunt împrumutaţi şi alţi “oţelari” de la satelit, în urma parteneriatului dintre cele două formaţii gălăţene. Este vorba despre: Alexandru Chebac, Iulian Negoescu, Cenk Firat, Ousmane Gueye sau Florin Stoica.
Oţelul mai are de altfel o mulţime de jucători împrumutaţi la alte formaţii: Gabriel Abraham, Sorin Cucu şi Bratislav Punosevac (la FCM Târgu Mureş – Liga II), Laurenţiu Petean (Fortuna Brazi – Liga III), Georgian Butoi (CSM Râmnicu Sărat – Liga III), Sebastian Agache (Gloria Buzău – Liga III), Constantin Mişelăricu şi Cosmin Gârleanu (Delta Tulcea - Liga II), Ciprian Milea (Poli Iaşi – Liga I), Ionuţ Miron şi Cosmin Blănaru (SC Bacău – Liga III), Iulian Ochiroşii (Fuenlabrada – Liga III Spania) sau Marian Pop (Olimpia Satu Mare – Liga III).

Comentarii   
  •  
  •  

#1 nothing.ellse » 07-04-2013 18:40

Eu stiam ca Milea e jucatorul Iasului 100% nu mai e imprumut.Stii ceva mai mult si sigur Dregan?
+1

nothing.ellse

  •  
  •  

#2 Dregan » 07-04-2013 19:00

Citez pe nothing.ellse:
Eu stiam ca Milea e jucatorul Iasului 100% nu mai e imprumut.Stii ceva mai mult si sigur Dregan?

Intrebare: Iti place in Iasi?Cum e atmosfera echipei acum?Daca echipa cumva retrogradeaza va ramane sau va pleca?
Ciprian Milea: Cum am mai spus ma simt foarte bine la Iasi. Atmosfera echipei este una foarte buna dupa o serie de rezultate pozitive si daca voi ramane la Iasi nu depinde numai de mine pentru ca eu sunt imprumutat pe 1 an de zile aici.

E un interviu din noiembrie 2012. Spune ca e imprumutat pe un an csmsiasi.ro/.../#.UWGlODdEtLM
+3

Dregan

  •  
  •  

#3 Aruon » 09-04-2013 15:51

Chipirliu o sa fie titular la Otelul in viitor.Sunt sigur de asta.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |