STIRI Liga I Mulţumit de punct, nu şi de joc

Petre GrigorasPetre GrigorasAntrenorul Petre Grigoraş a declarat că nu este mulţumit de jocul prestat de elevii săi la Constanţa, explicând însă că şi terenul de joc a îngreunat situaţia Oţelului. Tehnicianul s-a declarat mulţumit doar de punctul obţinut, având în vedere situaţia din clasament a echipei şi a afirmat că este conştient de importanţa meciului cu CS Turnu Severin care ne-ar putea îndepăra de zona retrogradării, o eventuală victorie putând da şi un alt moral fotbaliştilor pentru semifinala de Cupă cu Petrolul.


Petre Grigoraş: “Echipa nu s-a comportat așa cum m-aș fi așteptat, iar Viitorul, o formație foarte arțăgoasă, a obținut remiza. Din păcate, încă nu reușim să jucăm ce ne-am propus. Într-adevăr și timpul a fost foarte scurt, dar nici terenul de joc nu a arătat foarte bine, din contră, cred că este cel mai prost teren din Liga 1. Trebuie să mă mulțumesc cu un punct, nu meritam mai mult, este clar, dar jocul trebuie îmbunătăţit, pentru că urmează un meci cu CS Severin, care nu este decisiv, dar este foarte important, deoarece, dacă îl câștigăm, putem privi cu alți ochi turul semifinalei Cupei Romaniei. Orice am obține în afara victoriei ar fi o chestie foarte dificilă, pentru că ne îngreunează situația și am vrea, cu 31 de puncte, să privim altfel meciurile din Cupă. Suntem într-o situație destul de delicată, pentru că cele două puncte care ne-au fost luate la începutul campionatului nu știu dacă le vom mai primi înapoi. Atât timp cât ești angrenat în semifinalele Cupei României trebuie să te concentrezi asupra ei și, chiar dacă plecăm cu șansa a doua, trebuie să încercăm să mergem mai departe.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 10-04-2013 19:11

Sa speram ca va fi bine!GRIG e un antrenor ADEVARAT!Dar sigur 100% daca nu se va schimba ceva in jocul Otelului nu putem spera la cupa deloc.Oricum stie Grig cum sa lucreze!FORZA OTELUL!!!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |