STIRI Liga I Îl regretă pe Pena

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuÎntr-un interviu acordat cotidianul local Viaţa Liberă, antrenorul Petre Grigoraş şi-a exprimat regretul vizavi de plecarea atacantului Marius Pena în iarnă, pe care spune că ar fi împiedicat-o dacă ar fi ajuns mai devreme la Oţelul.


Tehnicianul este conştient că trebuie să se descurce momentan cu lotul avut la dispoziţie şi explică de ce noii-veniţi nu s-au integrat încă în echipă. Cu toate acestea, “Grig” spune că are încredere în continuare în elevii săi şi speră că şi reciproca e valabilă, singura părere de rău fiind aceea că jocul echipei a dezamăgit suporterii.

Petre Grigoraş: „Regret că nu mai e Pena în lot, dacă ştiam că ajung la Oţelul sunt sigur că l-aş fi convins să-şi prelungească înţelegerea şi nu doar pe el, ci şi pe cei din conducere. E un jucător care mie mi-a plăcut foarte mult încă de la început, a fost adus la Galaţi în urma insistenţelor mele. Aveam nevoie de el şi acum, e un atacant combinativ, cu joc foarte bun de cap şi sunt convins că ne-ar fi ajutat, dar regretele sunt tardive. Încerc să mă descurc cu ce am, dar va fi foarte greu pentru că durează până se vor încadra actualii jucători la ce vreau eu să jucăm. Au fost făcute şi multe transferuri şi nu toţi se pot adapta foarte repede. Avem exemplul celor trei sud-americani, care au nevoie de câteva luni de acomodare. Mai e Popescu, venit din liga a doua şi îi trebuie timp şi lui să se acomodeze. Dar am încredere în lotul pe care îl pregătesc, trebuie să am, aşa cum e important ca şi jucătorii să aibă încredere în mine pentru a depăşi aceste momente mai grele. Din păcate, am nemulţumit suporterii, care erau învăţaţi cu altceva de la noi.”

Marius Pena a jucat  în perioada 2008-2012 de 136 de ori pentru echipa noastră în toate competiţiile, marcând 27 de goluri. Atacantul a fost decisiv în sezonul 2010-2011, când Oţelul a câştigat titlul, fiind golgeterul echipei. De asemenea, Pena a marcat primul gol din istoria echipei noastre în Champions League, cea mai prestigioasă competiţie fotbalistică intercluburi de pe mapamond. În iarnă, el a declarat că ar fi vrut să rămână la Oţelul, dar cei din conducere nu l-au mai dorit la echipă, după ce fusese exclus din lot şi trimis la “satelit”, pentru că se afla în ultimele 6 luni de contract şi nu semnase prelungirea acestuia. El a ajuns la FC Baku, echipă pentru care a marcat deja 6 goluri în 8 partide! Suma transferului său nu a fost anunţată nici până în ziua de azi.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 alas » 11-04-2013 09:09

adevarul e ca ne doare rau de tot lipsa lui acum, dar trebuie sa ne descurcam cu ce avem. :sigh:

alas

  •  
  •  

#2 Aruon » 13-04-2013 14:28

Sincer.Si eu il regret enorm.Era unul dintre preferatii mei.Sa nu uitam ca el a adus golul victoriei din finala cu Timisoara cand am castigat titlul.Asta este:(L-am pierdut.Acum trebuie sa aducem jucator in locul lui..Dar vad ca noi dormim...

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |