STIRI Liga I Banda stângă din nou la pământ

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul joacă sâmbătă, de la ora 17.00, pe propriul teren contra celor de la CS Turnu Severin, iar staff-ul tehnic întâmpină din nou mari probleme în alcătuirea echipei din cauza lipsurilor din banda stângă.

Daniel Popescu s-a accidentat şi nu va putea evolua, după ce a stat destule etape şi la începutul anului. El ar putea fi înlocuit cu Zoran Ljubinkovic, dar şi sârbul este lovit uşor fiind incert. Cum Silviu Ilie şi Alexandru Zaharia nu vor fi apţi pentru tot restul sezonului, singura soluţie de apărător lateral stânga ar putea rămâne Lucian Murgoci.
De asemenea, căpitanul Gabriel Giurgiu va absenta la rândul său la jocul de sâmbătă tot din cauza problemelor medicale. Locul său va fi luat cel mai probabil de Ioan Filip. O altă incertitudine este Gabriel Paraschiv, care nu a evoluat la Constanţa din cauza unei accidentări, dar care are totuşi şanse să prindă măcar banca de rezerve la acest meci.
În schimb, vor reveni după suspendările de o etapă Cristian Sîrghi şi Alexandru Benga, care îşi vor relua cel mai probabil posturile de titulari în centrul defensivei. Victoraş Astafei, Ioan Filip şi Laurenţiu Iorga sunt la un pas de suspendare, cu 3 galbene încasate, un cartonaş în acest meci însemnând automat că vor sta pe tuşă la partida cu FC Braşov.

Petre Grigoraş: “Vor lipsi Giurgiu şi Popescu, doi jucători importanţi pe care mă bazam, iar Ljubinkovic este uşor accidentat şi nu ştiu dacă va fi apt la ora jocului. Sper să fiu suficient de inspirat atunci când voi face primul unsprezece.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bassnes » 12-04-2013 08:28

bagal pe Antunes frate
+1

bassnes

  •  
  •  

#2 jean404 » 12-04-2013 09:18

Petre Grigoras -
Sper să fiu suficient de inspirat atunci când voi face primul unsprezece.”
Daca nu joaca nebunul asta un 3-4-3, ca doar na .... e adeptul jocului ofensiv !
Dar din partea mea, sa joace si cu Marquinhos in poarta , numai la final sa avem toate cele 3 puncte.

jean404

  •  
  •  

#3 alas » 12-04-2013 09:54

revine Costin la mijloc ;-)

alas

  •  
  •  

#4 Viorel Craciun » 12-04-2013 16:16

Citez pe alas:
revine Costin la mijloc ;-)

ar fi o varianta avand in vedere ca amai jucat ,dar cand are perla de Filip la dispozitie ...

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |