STIRI Liga I Visul lui Grigoraş

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul a câştigat partida cu CS Turnu Severin cu scorul de 2-0. După meci, antrenorul Petre Grigoraş a declarat că marcatorii golurilor, Stromajer şi Astafei, nu ar fi meritat să intre pe teren, din cauza formei sportive din etapele precedente, dar se consideră inspirat că i-a introdus ca titulari.


Directorul general Narcis Răducan a explicat şi mai bine inspiraţia tehnicianului, spunând presei că “Grig” ar fi visat marcatorii partidei. La final, preşedintele a trimis şi câteva săgeţi bine ţintite în direcţia conducerii Stelei, care a declarat că Oţelul nu are jucători care să valoreze un million de euro, deoarecese află pe locul 12.
De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor Ionel Gane era resemnat la final spunând că echipa sa a pierdut meciul în urma ratărilor din prima repriză, dar a dat vina şi pe arbitraj, deşi chiar nu avea motive să o facă.

Petre Grigoraş: "Am început meciul mai slab, le cam tremurau hăinuţele jucătorilor, dar a venit ploaia care ne-a trezit la realitate. Ştiam că va fi un meci greu, pentru că Severinul se agăţa de ultima şansă de a se salva de la retrogradare, însă per total am făcut un joc bun şi cred că victoria este pe deplin meritată. Cred că am fost inspirat şi am introdus în teren doi jucători, Stromajer şi Astafei, care în principiu nu ar fi meritat să fie pe teren, dar care până la urmă s-au dovedit a fi de mare ajutor."

Narcis Răducan: "Mă bucur pentru această victorie, mai ales că vine la fix, înaintea unui meci foarte important, cel de joi, din Cupă. Jucătorii au făcut spectacol, e ceea ce ştie cel mai bine Grigoraş să antreneze şi poate de asta avem jucători de peste un milion de euro chiar dacă suntem pe locul 12. Grig mi-a spus că a avut un vis azi-noapte în urma căruia i-a introdus în teren chiar pe cei doi marcatori. Asta da inspiraţie."

Ionel Gane: "Ne-am pus mari speranţe în acest joc, am început foarte bine partida, dar din păcate am ratat două-trei ocazii foarte bune. Din nefericire am primit gol la finalul primei reprize şi chiar dacă am încercat în partea a doua să revenim a venit golul doi şi eliminarea pe care nici acum nu o înţeleg. Ştiu că este foarte greu, dar vom lupta atât timp cât matematic avem şanse să ne salvăm."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 schillaci » 14-04-2013 10:54

Se pare ca incepe si Raducan sa realizeze la ce club lucreaza si sa fie deranjat de infatuarea unora :-)
+2

schillaci

  •  
  •  

#2 Alexandru C. » 14-04-2013 11:40

Visul meu este sa eliminam Petrolul din cupa si sa jucam din nou o finala de cupa a Romaniei dupa cea din 2004 cu Dinamo..cred ca asta este visul tuturor suporterilor otelari..
+2

Alexandru C.

  •  
  •  

#3 Aruon » 14-04-2013 14:21

Asa este.Visul oricarui otelar este o finala de cupa si superb si divin ar fi daca am si castiga cupa.Am luat campionatul cand nimeni nu se astepta,de ce nu putem sa luam si cupa?:(Oricum e foarte foarte greu.Petrolul joaca extrem de bine dar si noi avem sansa noastra.
Nu ne ramane decat sa speram,avem dreptul la speranta si la vise.FORZA OTELUL!!!
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |