Petre GrigorasPetre GrigorasAntrenorul Petre Grigoraş spune că victoria contra Severinului a dat moral echipei pentru partida de joi cu Petrolul din prima manşă a semifinalelor Cupei. Tehnicianul nu se teme de forma ploieştenilor, chiar dacă recunoaşte că aceştia formează o echipă redutabilă, deoarece Cupa este competiţia surprizelor.
La final, întrebat de problemele de la club, antrenorul Oţelului a recunoscut că există ceva frământări la nivel înalt, dar speră că totul se va rezolva în beneficiul echipei.

Petre Grigoraş: “Acum putem pregăti meciul cu Petrolul din Cupă. Va trebui să jucăm mult mai bine decât cu Severinul, va fi un meci greu căci ei formează o echipă redutabilă. Cupa României este o competiție a surprizelor însă. De ce să nu sperăm să câștigăm trofeul. Va fi foarte dificil, dar nu e nimic imposibil în sport. Chiar dacă la prima vedere Petrolul are prima șansă, sper să îi motivez suficient pe jucătorii mei. Trebuie să ne pregătim și atât timp cât ai o șansă trebuie să o tratezi extrem de serios. Să sperăm că vom avea o evoluție mai convingătoare. E normal să ai emoții pentru că trăiești la intensitate maximă fiecare meci. Severinul venise după rezultate foarte bune și au venit la noi să se agațe de orice punct. Încă mai au șanse, iar un rezultat bun le-ar fi dat și mai multe. Am început timid jocul, dar apoi l-am controlat. Partida aceasta a fost mai aproape de ceea ce îmi doresc de la echipă. Mă gândesc la fiecare meci în parte și la sfârșit vom trage linie și vom vedea ce e de făcut. Au fost ceva probleme la nivel mai înalt și aș vrea să continui cu aceeași oameni cu care am mai lucrat. Încă nu sunt probleme foarte grave, sper să se rezolve.”