STIRI Liga I Iarba verde de acasă

Gazon impecabil in ciuda intemperiilor Gazon impecabil in ciuda intemperiilor În ciuda declarațiilor de acum două săptămâni, din prologul transhumanței Stelei către Galați, când presa centrală abera la unison metodele de întreținere a gazonului de pe Stadionul „Oțelul”, ambele echipe și-au putut desfășura jocul în cele mai bune condiții. După meci, nu am citit nici măcar o remarcă pozitivă  la  adresa  acestui subiect, în condițiile în care celelalte partide ale etapei s-au desfășurat pe adevărate orezării.

Un alt exemplu grăitor este ultimul meci al Oțelului, susținut în compania codaşei din Severin, când ploaia torențială combinată cu grindină a „biciut” fără milă timp de 20 minute protagoniștii partidei, cât și adevărații suporteri rămași în tribune, vremea reușind cu câteva minute înainte de deschiderea scorului să întrerupă meciul, datorită vizibilității precare și nu datorită unui gazon inundat sau impracticabil.
Se împlinește aproape un deceniu de la exilul Oțelului pe stadionul Dunării Galați, perioadă în care gazonul de lângă Spitalul de Pediatrie a suferit modificări majore, terenul fiind dotat cu  drenaj și instalație de irigat cu aspersoare computerizate. Din acel moment, Oțelul Galați a deținut supremația celor mai bune gazoane de fotbal din țară. La serviciile „specialiştilor” gălăţeni au apelat mai multe echipe, printre care și Gloria Bistrița, care în toamna anului 2008 și-a refăcut complet gazonul.
Măsurile de licențiere s-au înăsprit de la un sezon la altul, dar Oțelul s-a pus la punct şi beneficiază  de doi ani de zile și de instalație de încălzire a gazonului, a cărei costuri de montare și mentenanță nu sunt deloc de neglijat.
Revenind la meciul de sâmbătă, când potopul a adus și prima victorie categorică din acest sezon, am putut admira spre finalul partidei driblingurile fine ale oțelarilor „Cariocas”: Marquinos, Antunes și, de ce nu, Iorga, în condiții de invidiat, pe un gazon IMPECABIL.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 ciprian_73 » 16-04-2013 10:51

L-ai uitat pe Gazale care a aratat atitudine si o valoare deosebita!Daca va continua astfel,va fi titular incontestabil!
+1

ciprian_73

  •  
  •  

#2 under_tz » 16-04-2013 12:06

Citez pe ciprian_73:
L-ai uitat pe Gazale care a aratat atitudine si o valoare deosebita!Daca va continua astfel,va fi titular incontestabil!

Corect, sa speram ca si la Gazale va fi acelasi caz Viglianti, care in primele 6 luni nu arata mai nimic, pana s-a adaptat, si sa ne incante cativa ani de acum incolo!
+1

under_tz

  •  
  •  

#3 brilleryeux » 17-04-2013 08:37

Citez pe ciprian_73:
L-ai uitat pe Gazale care a aratat atitudine si o valoare deosebita!Daca va continua astfel,va fi titular incontestabil!

la ce meci te-ai uitat ?

brilleryeux

Login sau crează cont pentru a comenta              |