STIRI Liga I Oțelul – Petrolul 0-3… echilibrat

FOTO Ionut BadalutaFOTO Ionut BadalutaChiar dacă diferența de pe tabelă a fost una semnificativă în favoarea “lupilor galbeni”, cifrele partidei cu Petrolul ne arată în mod surprinzător că meciul a fost unul echilibrat, iar norocul/ghinionul și-a spus cuvântul pentru fiecare echipă în parte.


Oțelarii au întreprins 109 atacuri spre buturile adverse, față de oaspeți care au avut doar 79, dar au fost mult mai eficienți la aceste acțiuni. Fiecare semifinalistă a avut câte 15 șuturi la poartă, gălățenii trimițând 6 pe poartă, față de cele 5 ale ploieștenilor, numaică prahovenii au fost mai eficace cu 3 goluri.
Posesia (59% la 41%) și pasele precise (477 față de 311) au fost clar în favoarea roș-alb-albaștrilor, dar acest lucru nu a contat, fotbalul jucându-se până la urmă pe goluri, cum spune o vorbă mai veche din acest sport.
Capitolul la care petroliștii au dominat au fost duelurile directe câștigate (104 la 118), iar intervențiile decisive ale portarilor s-au dovedit decisive, Bornescu scoțând tot ce a fost pe poartă, în timp ce Grahovac nu s-a putut opune atacanților adverși.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Florin22 » 20-04-2013 15:04

Dar ce consolare ca a fost un meci echilibrat la alte capitole,sincer cred ca pe nimeni nu incalzeste statistica si personal putin imi pasa cate pase sau dat si ce dueluri sau castigat, ideea este ca am pierdut pasele si duelurile din care am luat gol...ce mai conteaza ca am dat o pasa undeva si de acolo nimic!!!

Articolul cred ca nu isi avea rostul si mai tare ne amagim ca suntem o echipa mare, poate am fost acum 2 ani timp de jumatate de an, sa facut atata valva si galagie inainte de meci ca batem,facem,dregem si am luato cu 0-3, JALNIC, PATETIC!!! mai bine adopti strategia "TACI SI FACI" decat "LATRI SI MANANCI BATAIE"!!!!

La revedere echipa mare, bun venit echipa de pluton..
+2

Florin22

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 20-04-2013 18:11

perfect de acord cu tine FLORIN 22 :sad:
+1

Viorel Craciun

  •  
  •  

#3 Bada » 21-04-2013 09:12

Macar pentru moralul jucatorilor, cred ca e util articolul. In felul asta nu vor ramane cu impresia ca au jucat execrabil, desi in repriza secunda nici bine nu poti fi nebun sa spui ca au jucat.

Bada

Login sau crează cont pentru a comenta              |