STIRI Liga I Grigoraş e bine !

Editare Marian BrailescuEditare Marian BrailescuAntrenorul Petre Grigoraş, care a avut nevoie de un stimulator cardiac, a fost supus astăzi unei intervenţii chirurgicale în zona inimii şi se află în acest moment în afara oricărui pericol!


Operaţia a fost realizată cu succes, iar tehnicianul se simte bine acum, urmând să fie externat cel mai târziu vineri. Rămâne de văzut când va putea să revină şi la cârma echipei...
Reamintim faptul că antrenorul Petre Grigoraş a suferit un puseu de tensiune în dimineaţa dinaintea partidei de la Braşov, iar medicii au luat decizia că tehnicianul nu poate sta pe bancă la jocul respectiv.
Grigoraș a mai avut probleme medicale de această natură, pe când pregătea formaţia Politehnica Iaşi, la scurt timp de la plecarea sa de la Galaţi în 2009.

Adrian Teciu (director executiv al clinicii din Braşov unde este ţinut antrenorul Oţelului): "În urma coronarografiei pe care Petre Grigoraş a făcut-o marţi, echipa de medici a clinicii a decis ca pacientul să fie supus unui intervenţii uşoare, prin care să i se implanteze un stimulator cardiac. Intervenţia a fost făcută astăzi şi a decurs fără probleme. Petre Grigoraş este în salon acum, are moralul bun, este optimist şi aşteaptă să fie externat mâine sau cel mai tîrziu poimâine.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 24-04-2013 14:44

sa se faca bine mai repede si sa vina sa ne spuna ce este cu clubul Otelul , de unde atatea zvonuri ? este singurul in care am incredere !
+1

romeo

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 24-04-2013 19:30

Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Grig! In el ne-a mai ramas speranta! Si eu, in altcineva nu mai am incredere!
+1

bogdan64

  •  
  •  

#3 mateiasi » 24-04-2013 19:49

Operatia de implant a pace-maker-ului e simpla, dar recuperarea e grea (vorbesc in cunostinta de cauza, mama mea a suferit o astfel de operatie si m-am documentat serios). Impactul fizic e de-a dreptul minor, dar cel psihologic e urias, va avea nevoie de luni bune pana isi va reveni. Cel mai bine (atat pentru el, cat si pentru echipa) ar fi sa-si ia un concediu medical, iar echipa sa fie condusa de ORICINE altcineva (Vigli, spre exemplu).

mateiasi

  •  
  •  

#4 Tudor » 25-04-2013 14:01

O veste foarte buna. Il asteptam la echipa.

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |